deleteduser133 Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Urzekło mnie to forum... Większość szklanek tu do połowy pusta, trawa jakby mniej zielona, a scenarzyści telenowel, komedii i melodramatów chyba garściami czerpią z tego, co tu piszecie. Tych od programów edukacyjnych może martwić, że wciąż tyle roboty przed nimi, chociaż jakąś małą satysfakcję pewnie już mają! 💪 U mnie od x lat leci banalny film obyczajowy, jednak nie zamierzam zmieniać kanału! Ps. Stronę wyrzucił mi google i gdyby nie dziwna nazwa domeny nadal żyłabym w nieświadomości, że jest jakiś podział na światy, jakiś skomplikowany system klasyfikacji kobiet i mężczyzn, który w praktyce i tak niczego nikomu nie gwarantuje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser144 Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 cześć!😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts