Randkowanie poza Tinderem srelem
-
Similar Content
-
By spacemarine
Od czasu pandemii zrobiono nowe badanie w USA i wyszło że połowa samotnych mężczyzn przestała szukać kobiety. Przed pandemią 61% mężczyzn w usa szukało drugiej połówki.
Co ciekawe 63% mężczyzn w USA uważa się za singli, a 34% kobiet uważa się za singielki. Jak widać Chady ostro obracają karuzelą.
Źródło to Forbes więc dość poważne:
https://www.forbes.com/sites/brucelee/2023/02/13/for-valentines-day-5-survey-findings-about-singles-from-pew-research/?sh=1278ad28288e
"Not to single out men, but if you are male, single, and under 50 years of age, you may be in even greater company compared to women, at least in terms of numbers. Among those 18 to 29 years of age, 63% of men versus 34% of women considered themselves single. This dropped to 25% of men and 17% of women for those 30 to 49 years of age. Things flipped after the 50-year mark, though, with 28% of men 50 to 64 years of age and 25% of men 65 years and older being single compared to 30% and 39% for women for those age categories, respectively.
The percentage of single Americans who are looking for a relationship or casual dates is lower than in 2019, especially among men. This number dropped from 49% in 2019 to 42% in 2022, 61% to 50% among single men and 38% to 35% among single women."
Na podstawie tego trendu w 2040 roku 45% kobiet będzie samotna i bez dzieci
Mężczyźni uciekają z plantacji
-
By Lynch
Dziewczyna nie chce analu co pomału zaczyna mi rozpierdalać głowę, wiem że w poprzednich związkach to robiła mi tłumaczy że było to na niej wymuszone i później ją długo bolało po prostu nie rozumiem jej logiki, gdyby nie chciała to by tego nie zrobiła nawet jak ktoś wymuszał i tak rozkminiam czy mi mydli oczy. Sam mam z tym dobre doświadczenia z poprzednimi dziewczynami było bez większych oporów te które tego nie robiły były zaciekawione, później same namawiały. Lubie ten rodzaj seksu bo to taka wyższa intymność, zaufanie bo można zrobić krzywdę jak się przesadzi, jakieś rady? Czy szukać innej panny zaczynam mieć to w głowie
-
By Patton
https://natemat.pl/345023,kobiety-ostrzegaja-sie-przed-niebezpiecznymi-mezczyznami
Ciekawe ilu z nas znalazło się na ich czarnej liście.....
-
By olek163
Który portal randkowy jest najlepszy? Poniżej przedstawiam kilka znanych mi portali.
Badoo – 119/3mies.
Tinder – 204,96/6mies.
ZaadoptujFaceta – 49,98/3mies, 79,98/6mies.
Sympatia - 41,90/3mies, 75,90/6mies.
Fotka – 29,00/3mies, 44,00/6mies.
eDarling – 224,70/3mies, 299,40/6mies.
Facebook Dating – prosto, wygodnie i za darmo (Ta apka nie działa)
Może jeszcze
EroDate - 129,00/3mies, 179,00/6mies.
Lepiej zapłacić więcej bo jest mnij fejków czy brać Fotkę, która jest tu najtańsza? Może macie jakieś własne propozycje portali tego typu?
-
Recommended Posts