Jump to content

Memy z universum Szkolnej 17

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dogłębne studiowanie komputerostwa pozwoliło mi osadzić to bezpośrednio:  

Często widzę jakiś mniej lub bardziej zabawny obrazek czy shot z uniwersum, ale nie wrzucam zazwyczaj ich do głównego tematu o żartach, żeby tam nie spamować. Jak będziecie mieli coś takiego, to

4 godziny temu, Dworzanin.Herzoga napisał:

ale jak zobaczycie 19'46'' najgorsze zakończenie, to oczy

wam dęba staną, jak i mnie stanęli.

Snuf obrażają człowieka bożego, sprawiedliwego i tak dalej.

Gdyby on rządził, to panowałby ład i porządek. Ni byłoby bandyctwa i łachmactwa, a ludziom żyłoby się dostatnie, byłby raj jak na Warmii kiedyś był dla jego.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kilka dni temu Belweder zwiedzała pani kurator. Oto co zobaczyła:

Oson1ktM41R9cfNtDwKpAsrrIiaq0ULebTMu7H01

Arcydzieło boże.

Wybitna robota dla jego.

A tak na serio, ten klozet wygląda jakby był celem prób poligonowych nowego pocisku.

• Sad 1
  • Similar Content

• By Patton
      https://natemat.pl/436768,tvp-pomoze-kononowiczowi-do-akcji-wkracza-elzbieta-jaworowicz

Ciekawe co z tego wyniknie. 
    • By Patton
      Kolejna afera 😆.
    • By Redaktor_Sowiecki
      Szanowni Braciszkowie  

Jakiś czas temu stałem się posiadaczem legendarnego artefaktu jakim jest sweter łudząco podobny do tego w którym Krzysztof Kononowicz startował w wyborach prezydenckich w roku 2006. 
      W odróżnieniu do oryginału mój sweter nie musi być otoczony kordonem sanitarnym, jest w pełni odrestaurowany i pachnący o co zadbała zaprzyjaźniona żołnierka. 
      W tym roku zapragnąłem podarować go na aukcję charytatywną, którą sygnuje Allegro oraz stowarzyszenie WIOSNA czyli organizator akcji Szlachetna Paczka . 
      Szkopuł w tym, że zarówno administratorzy grup fanowskich na FB jak i kanały YouTube powiązane ze Szkolną patrzą tylko na czubek własnego nosa i nie chcą mi pomóc w promocji tego przedsięwzięcia.
      Tym samym zwracam się do was o pomoc i nagłośnienie tej licytacji: https://allegro.pl/oferta/pilne-sweter-a-la-kononowicz-jedyny-na-allegro-11535493580 
      Aukcja potrwa do poniedziałku 13 grudnia 2021 do godziny 23:50, kwota za którą zostanie wylicytowany sweter trafia bezpośrednio na konto stowarzyszenia Wiosna, poniżej screen: 

Pozdrawiam i polecam.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.