By
Redaktor_Sowiecki
Szanowni Braciszkowie
Jakiś czas temu stałem się posiadaczem legendarnego artefaktu jakim jest sweter łudząco podobny do tego w którym Krzysztof Kononowicz startował w wyborach prezydenckich w roku 2006.
W odróżnieniu do oryginału mój sweter nie musi być otoczony kordonem sanitarnym, jest w pełni odrestaurowany i pachnący o co zadbała zaprzyjaźniona żołnierka.
W tym roku zapragnąłem podarować go na aukcję charytatywną, którą sygnuje Allegro oraz stowarzyszenie WIOSNA czyli organizator akcji Szlachetna Paczka .
Szkopuł w tym, że zarówno administratorzy grup fanowskich na FB jak i kanały YouTube powiązane ze Szkolną patrzą tylko na czubek własnego nosa i nie chcą mi pomóc w promocji tego przedsięwzięcia.
Tym samym zwracam się do was o pomoc i nagłośnienie tej licytacji: https://allegro.pl/oferta/pilne-sweter-a-la-kononowicz-jedyny-na-allegro-11535493580
Aukcja potrwa do poniedziałku 13 grudnia 2021 do godziny 23:50, kwota za którą zostanie wylicytowany sweter trafia bezpośrednio na konto stowarzyszenia Wiosna, poniżej screen:
Pozdrawiam i polecam.
Recommended Posts