Jump to content

Wheat waffles - redpillowy Kanał YT

cst9191

Recommended Posts

Oglądam, polecam. Analizuje obecną sytuację, pokazuje szczęki Chada, normie oraz sub5. Szkoda że na tą tematykę nie trafiłem wcześniej.

Ogólnie ostatnio bardzo dobrze wchodzą mi informacje o m.in czadach, jak coś znajdziesz wrzucaj śmiało. 

• Like 4

• 2 weeks later...
  • 2 years later...

https://www.thesun.co.uk/news/27432016/britain-incel-online-hate-culture-andrew-tate/

Już się za gościa wzięli, jakiś miesiąc temu nagrał filmik, w którym ogłosił zakończenie działalności na YouTube. Aczkolwiek w filmiku ani słówkiem nie pisnął o powyższym artykule. 

Dużo chamskiej, prymitywnej propagandy w powyższym tekście, nawet jego własny stary dorzucił dużą cegiełkę do opluwania typka. Nazywa syna nienawistnym incelem, po czym wspomina, że dziewczyny w sumie miał i dalej miewa XD

Nie mam siły wypunktowywać wszystkich lewackich wysrywów tutaj, ale jedną rzecz napiszę mimo to. Ogólnie bawi mnie, jak to eksperci do spraw ekstremizmu z tytułami naukowymi z łatwością potrafią połączyć pojedyncze przypadki "school shooters" z redpillem/incelami, ale za skurwysyna nie potrafią połączyć w swoich naukowych umysłach spraw takich jak:

a) wyznawcy religii pokoju a terroryzm (setki przypadków, gdzie terroryści krzyczą "Allah akbar", i tutaj nikt raczej nie chce wysunąć hipotezy, że ta religia pokoju nie jest taka pokojowa),

b) feminizm a katastrofa demograficzna (no przecież ci incele nigdy nie dorównają kobietom, więc wina za demografię przerzucana jest często na mężczyzn),

c) feminizm a komunizm,

d) najeźdźcy a gwałty, rabunki i formowanie się gangów (jak ktoś coś piśnie w tej kwestii, to od razu skowyt, że "rasizm"),

e) religia pokoju a wartości feministyczno-liberalne (to się samo komentuje).

I tak dalej i tak dalej...

• Like 4
  • Thanks 1

W dniu 8.07.2024 o 14:31, tete-a-tete napisał(a):

Już się za gościa wzięli, jakiś miesiąc temu nagrał filmik, w którym ogłosił zakończenie działalności na YouTube. Aczkolwiek w filmiku ani słówkiem nie pisnął o powyższym artykule. 

Ale gównem go obsmarowali...

Teraz na YouTubie publikuje teorie spiskowe na temat tego, że to kobiety i społeczeństwo są winne temu, że mężczyźni nie potrafią nawiązać związków.

W jednym z niepokojących nagrań wideo Wheatley mówi, że mężczyźni o „zerowej wartości” częściej dopuszczają się gwałtów.

W innym miejscu udaje się na kampus Uniwersytetu w Birmingham, aby poprosić studentki o ocenę wyglądu mężczyzn, usiłując w ten sposób poprzeć swoje twierdzenia, że kobiety zwracają uwagę tylko na wygląd.

Ojciec Laurence, 71-latek, który potępia seksistowskie poglądy swojego syna, jest rozdrażniony.

Obejrzałem kilka filmików gościa (co prawda nie tych z podchodzeniem do lasek na kampusie) i on naprawdę spokojnie, wręcz pedagogicznie się wypowiada, w nieemocjonalnym tonie. Zero wulgarnego języka ani obrażania kobiet. Trochę specjalistycznego słownictwa by dorzucić i mielibyśmy typowy styl wykładu akademickiego. Już się nie da bardziej poprawnie politycznie wypowiadać o problemach mężczyzn. A i tak bluepillowcy/lewacy go dojeżdżają.

• 3 weeks later...
W dniu 8.07.2024 o 14:31, tete-a-tete napisał(a):

I tak dalej i tak dalej...

Skoro w Polsce jest Pani Profesor, która twierdzi, że biologiczny mężczyzna jest w stanie urodzić dziecko, więc o czym tu mówić, zaczniesz się z nimi wykłócać, merytorycznie punktować, to cię jeszcze zbanują.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.