WolfSkin Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 2 hours ago, WolfSkin said: Też strzelam. Polecam Ci kanały na YT: Brzydkiego buraka oraz Gunpoint.tv czyste "mięso" I pełen profesjonalizm. Dużo fajnych wskazówek. Szybkie zmiany magazynków,praca na jezyku spustowym, przenoszenie ognia etc. Jeśli załapiesz bakcyla to polecam książkę MadLeafa "Strzelectwo bojowe" wykopie ona Twoje strzelanie na kosmiczny poziom. Facet również działa na YT. Miłej zabawy! Aha! No i zapomniałem o kanale "hitchok45" kanał anglojęzyczny więc możesz za jednym zamachem ćwiczyć angielski. Niezwykle klimatyczny dziadek z Tennessee ma za domem własną strzelnicę i kilka milionów subów. Bardzo polecam też! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfSkin Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 7 hours ago, Brat Jan said: Jak będzie ładna pogoda to zwalę konia na zielonej łące. Liczymy na streama 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legionista Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 (edited) Miałem zaproszenie na wielką bibę na wsi do znajomych pod miastem ale nie pojechałem bo ostatnim razem skończyło to się u Mnie ciężkim zapaleniem płuc i było blisko zgonu. Trudno, najwyżej się obrażą. Moje zdrowie jest najważniejsze. Wreszcie zmądrzałem. Poza tym mam remont instalacji elektrycznej w jednej części domu. Będzie kończone 4 Maja. Odpoczywam w domu i nigdzie się nie wybieram. Zdrowie najważniejsze. Edited May 1, 2022 by Legionista 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 (edited) 17 godzin temu, WolfSkin napisał: W dniu 30.04.2022 o 17:04, Brat Jan napisał: Jak będzie ładna pogoda to zwalę konia na zielonej łące. Liczymy na streama Strima nie będzie bo nie ma tam netu. Zapodam jedynie fotki. Uwaga są wulgarne, obsceniczne i bez cenzury. Zaglądacie na własną odpowiedzialność! https://ibb.co/pZ89PbPhttps://ibb.co/YWqwCRhhttps://ibb.co/rvh4Nkv Edited May 1, 2022 by Brat Jan 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadBolt Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Daleko nie pojechałem tej majówki, ale było zajebiście. Wczoraj spotkałem gościa na moto gdy latałem szosówką. Pyta czy nie katuję dziś w terenie a odpowiedź była prosta, bo wielkich planów nie miałem. Wyszedł z tego prawie cały dzień jazdy i wkurwiania spacerkowiczów. Jestem z siebie dumny. W międzyczasie zebrała się ekipa i był konkret. I obczajcie sobie jak fajnie by było, gdyby taki kontakt byłby możliwy z dupami. Prosty konkret na starcie bez całej tej otoczki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Slasher Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Do pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 5 godzin temu, Brat Jan napisał: Uwaga są wulgarne, obsceniczne i bez cenzury. Zaglądacie na własną odpowiedzialność! A koń to gdzie jest? Zwyczajny clickbait... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietryło Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 W sobotę masa roboty na działce, dzisiaj (niedziela) impreza rodzinna, chrzciny młodej w rodzinie. Poniedziałek, zobaczę jak będę się czuł po tym wszystkim, ale chce parę rzeczy na działce jeszcze porobić. I tyle z majówki, liczę tylko, że ostatni dzień to biedzę faktyczny odpoczynek i w końcu wybiorę się na rower:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 7 godzin temu, Egregor Zeta napisał: A koń to gdzie jest? Zwyczajny clickbait... Koń foty robił więc go nie widać 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icman Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 „Majowe słońce tak praży, chłodzą nas wody strumienie….ech jaki ja byłem młody” Domu mi się zachciało to napierdalam zbrojenie. ”Nie ma wody ale też jest fajnie” 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 U mnie majówka pracująca, zrobię sobie wolne we wtorek lub środę. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury King Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 Przypominam, że maj to czas śpiewania "majówek" (Litania Loretańska), zawsze to odskocznia od odmawiania różańca. Jak mieszkasz w przytulnej, religijnej okolicy, to zwyczajowo około 18-19 mieszkańcy spotykają się przy kapliczkach, najczęściej przydrożnych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 Majówka to mi się od czwartku zeszłego tygodnia odpaliła, a miały być tylko czterech piwka, skończyło się na czterech dniach. I weź tu kumpluj się z rozrywkowymi harpaganami. Teraz to tyłek w troki i do roboty, trzeba trochę zielonych nakosić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_m Posted March 14 Share Posted March 14 Ja majówki sobie od kilku dobrych lat odpuszczam. Cała Polska jedzie na majówkę tak więc jest drogo, poza tym drogi zakorkowane.Miejscowości turystyczne zatłoczone. Zdecydowanie bardziej wole sobie coś zaplanować w inny weekend: https://www.bezmapy.pl/wiatr-i-woda/wakacje-na-jachcie-swietny-sposob-na-wypoczynek/ Zastanawiam się na przykłąd czy sobie nie pożeglować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted March 20 Share Posted March 20 Spacer z córką, basen. Potem strzelnica i seans Ziemia obiecana remaster. Następnie puknę kobitę i idę spać. Wyprawa z córką do lasu, ognisko kiełbacha i pyry nadziane na patyki i muzyka Dżem. Potem seans Drużyna pierścienia. Puknę kobitę i idę spać. Wyjazd na obiad do rodziny , bezalkoholowy dla mnie. Potem seans Sami swoi. Puknę kobitę i idę spać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzgqdn Posted March 21 Share Posted March 21 Mam zaproszenie na festiwal "zew się budzi" w Bieszczadach i powaznie rozważam. Może moje n126 przewietrzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
zychu Posted March 21 Share Posted March 21 Dokądś, gdzie nie będę musiał oglądać parszywych polackich ryjów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted March 22 Share Posted March 22 Konkretnie sprecyzowanych planów nie mam. Jednak omijać w tym dniu będę najbardziej popularne miejsca w Polsce gdyż będzie duże zatrzęsienie tłumów jak co roku. Jakieś dobre jedzonko i spacer w tych dniach, bez jakiś większych szaleństw u mnie i wstawania fotek na insta gdyż go nawet nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts