Solar Taxi 19 Posted July 29 Share Posted July 29 Witajcie. Forum obserwuję od dłuższego czasu, w końcu jednak przełamałem się i oto jestem po stronie "czynnej". Krótko o sobie: przedział wiekowy 30-40, kawaler, bezdzietny, INTP/INFP, do tej pory zamieszkały w różnych punktach szeroko rozumianego południa Polski, myślami coraz bardziej skierowany ku emigracji. Zainteresowania: głównie kino, książki i filozofia, trochę podróże - było parę "epickich", ostatnimi czasy jednak krótsze tripy weekendowe. Aaa, no i polityka trochę też Doświadczenie związkowe bliskie 0, zawodowe niewiele lepiej (obecnie praca na magazynach). Główne problemy do przepracowania: poprawa decyzyjności i samooceny, częściowo relacji z rodziną, wsparcie w nofap i ważnych decyzjach życiowych. Pozdrawiam i nie wykluczam zagoszczenia na dłużej. Link to post Share on other sites
PyrMen 1,386 Posted July 29 Share Posted July 29 Cześć. Szczęściarzu, zero kuli u nogi i bombelków.. 👍 2 1 Link to post Share on other sites
Spokojnie 1,376 Posted July 29 Share Posted July 29 Witaj, ciekawa lektura przed Tobą, także baw się dobrze i korzystaj z rad Braci. Link to post Share on other sites
Solar Taxi 19 Posted July 29 Author Share Posted July 29 2 minuty temu, PyrMen napisał: Cześć. Szczęściarzu, zero kuli u nogi i bombelków.. 👍 Aż dziwne, jak szklanka do połowy pusta okazuje się do połowy pełną Link to post Share on other sites
Libertyn 5,956 Posted July 29 Share Posted July 29 Część. Zalecam dystans. Link to post Share on other sites
Solar Taxi 19 Posted July 29 Author Share Posted July 29 1 minutę temu, Spokojnie napisał: Witaj, ciekawa lektura przed Tobą, także baw się dobrze i korzystaj z rad Braci. Sporo ważnej wiedzy stąd już ogarnąłem, ogólnie jedną z moich bolączek od zawsze jest nadmierne teoretyzowanie i prokrastynacja. Paradoksalnie m.in. dlatego się zalogowałem: liczę na istną karuzelę... interakcji z Wami i takiego pozytywnego kopa. Link to post Share on other sites
Adalberto 366 Posted July 29 Share Posted July 29 Siema, infp się kłania. Tu masz główny temat o no fap. Miłej lektury forum. Link to post Share on other sites
Spokojnie 1,376 Posted July 29 Share Posted July 29 3 minuty temu, Solar Taxi napisał: Sporo ważnej wiedzy stąd już ogarnąłem Ja po 3 miesiącach nadal się uczę i nadal czytam + oczywiście polecane lektury które przewijają się w postach. 4 minuty temu, Solar Taxi napisał: nadmierne teoretyzowanie i prokrastynacja Ustal cele, bądź konsekwentny - dużo dobrego przed Tobą! Kopalnia wiedzy i doświadczenia na pewno będą dobrą motywacją. Link to post Share on other sites
GriTo 2,127 Posted July 29 Share Posted July 29 56 minut temu, Solar Taxi napisał: przedział wiekowy 30-40 Czyli masz 31 albo 39? Inaczej się rozmawia przed jak i za ścianą, która każdego z Nas czeka. Bo tak! Link to post Share on other sites
Solar Taxi 19 Posted July 29 Author Share Posted July 29 4 minuty temu, Libertyn napisał: Część. Zalecam dystans. Cześć Libertyn. Nie sprecyzowałeś, o jaki dystans chodzi, ale może właśnie o to chodzi:) Traktuję jako krótkie przypomnienie zasady, by nie brać życia zbyt serio. 7 minut temu, GriTo napisał: Czyli masz 31 albo 39? Inaczej się rozmawia przed jak i za ścianą, która każdego z Nas czeka. Bo tak! Trochę bliżej 40. A czy po ścianie trudno powiedzieć. Na pewno w kościach bardziej chrupie niż w połowie żywota, coraz bardziej też udziela się poszukiwanie czegoś "nowego", ucieczki z matrixa, "poszukiwanie własnego ja" itp. Jednak koniec końców często wychodzi, że ego tym steruje, czyli znów matrix. Link to post Share on other sites
Chcni 2,370 Posted July 30 Share Posted July 30 Siema. Jeśli chodzi o dystans, bierz z przymrużeniem oka wpisy tutaj o szczękach i wzroście Link to post Share on other sites
Solar Taxi 19 Posted July 30 Author Share Posted July 30 8 godzin temu, Chcni napisał: Jeśli chodzi o dystans, bierz z przymrużeniem oka wpisy tutaj o szczękach i wzroście Naukowiec z Berlina postawiłby Ci pałę za tę odpowiedź 1 Link to post Share on other sites
Chcni 2,370 Posted July 30 Share Posted July 30 5 minut temu, Solar Taxi napisał: Naukowiec z Berlina postawiłby Ci pałę za tę odpowiedź Wolałbym żeby zrobiła to jakaś Julka 😀 2 Link to post Share on other sites
Solar Taxi 19 Posted July 30 Author Share Posted July 30 7 minut temu, Chcni napisał: Wolałbym żeby zrobiła to jakaś Julka 😀 To szukaj w rezerwacie, może tam też temat tapety na szczękach, yyy, szczęk na tapecie Link to post Share on other sites
Recommended Posts