trop Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Witajcie Bracia Dzisiaj wzięła mnie taka nostalgia... Poczytałem sobie bardzo stare tematy i aż się łezka w oku zakręciła. Było tylu Braci których już nie ma, tyle fajnych tematów... Nie chodzi mi o to że teraz jest gorzej, bo tak nie jest ale tak jakoś doznałem takiego dziwnego uczucia... Takiej nostalgii... Nawet zacząłem znów słuchać Marka stare audycje. Jest jeszcze ktoś ze starej gwardii pamiętającej 2017 rok na forum? Albo i wcześniej. Ujawniajcie się i piszcie co tam u Was. Wybaczcie moderatorzy ten "dziwny" post ale jakoś tak zatęskniłem 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rarek2 Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 stara ekipa pewnie jest ale sprawa wyglada tak ze maja juz dosc pisac w kolko te same rady i czytac w kolko to samo i te same bledy robione przez kolejnych facetow.jak sie trafia cos ciekawego to pisza. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 12 minut temu, rarek2 napisał: czytac w kolko to samo i te same bledy robione przez kolejnych facetow Syndrom oczu zaślepionych cipą. Każdy tak miał, tylko że nie każdy to zauważył w sobie i pokonał tego demona. W sumie ja też jestem już 5 lat... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 U mnie wybilo w lipcu 6 lat, pamietam gwardie i posty, to był wtedy dla mnie mega konkret. Wiele się zmieniło przez ten czas, in plus. Cieszę się, że z Wami jestem, teraz kieruje tutaj innych rozbitków. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quo Vadis? Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Godzinę temu, trop napisał: Jest jeszcze ktoś ze starej gwardii pamiętającej 2017 rok na forum? Albo i wcześniej. Rejestracja 9 Marca 2017 Aż się nie chce wierzyć, że to już tyle lat 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Łoooo: JOINED September 21, 2015 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baca1980 Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 REJESTRACJA 25 Sierpnia 2017 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endeg Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 (edited) Zarejestrowałem się o dzień wcześniej od brata Rnexta 20 sierpnia 2015. Zaś teksty założyciela chłonąłem już od 2013. Lata temu wypatrzyłem w czeluściach internetu testy Marka, to było na stronie 3obieg.pl. Później było forum ecoego. Od początku czytając teksty autora dało się wyczuć że Pan Kotoński prezentuje inną jakość w porównaniu z 99% netu. Edited August 2, 2022 by Endeg 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacemarine Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Phi dinozaury 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleofas Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 A ja przegapiłem swój 5 letni jubileusz. Początek przygody z Forum w marcu 2016. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Zależy które konto 😂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 20 maja 2018 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Mój "jubel" w październiku będzie. 5 latek stuknie. Kiedys to było... Przez pierwszy rok to pamietam jak przesiadywałem na forum w robocie jak nie było co robić... Plus audycje i stronki red-pilowe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefi Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 REJESTRACJA 2 Grudnia 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strusprawa1 Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Ja z kwietnia 2017. Piękne czasy twórczości Marka. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Rejestracja: 6 sierpnia 2015, za cztery dni wskoczy równo siedem lat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavex Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 23 sierpnia 2016 jak to zleciało... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethys Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 13 luty 2017. Dzień przed walentynkami - przypadek he he he? Strzeliło jak z bicza. Dużo fajnych i wartościowych ludzi się przewinęło, sporo przyszło, sporo odeszło. Tak jak Ty @trop, czasem przeglądam swoje stare tematy i aż za głowę się łapie i rozmyślam, jak bym się miał z tym wszystkim uporać bez pomocy Braci. Bywa, że dalej się w pewnych kwestiach motam, ale mogę powiedzieć, że światopogląd mam na jakimś poziomie już poukładany i dokładam sobie po cegiełce z mądrych spostrzeżeń i Waszych przemyśleń. Ciągle moja głowa ewoluuje i bardzo się z tego cieszę, bo nie chciałbym się na coś uprzeć i nie dać się do niczego przekonać mądrymi argumentami. Dużo spokojniej mi się teraz żyje, nie wkurwiam się jak kiedyś, ze stresami radzę sobie dużo lepiej. Sprawy damsko-męskie, szczególnie pod kątem prowadzenia związku też na BARDZO duży plus. Po pierwszym roku na forum byłem bardzo zero jedynkowy, co niestety miało złe przełożenie na jakość mojego życia prywatnego, jak i związkowego. Po wieloletniej, praktycznie codziennej lekturze forum nabrałem pewnego dystansu i zrozumiałem, że świat nie jest do końca czarno-biały i między tym kolorami jest MASA odcieni szarości. Dziękuję bardzo wszystkim. I teraz mi się odpaliła nostalgia... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icman Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 2015, październik. Kiedyś było tu więcej doświadczenia a mniej teorii. Znak czasów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrzemAss Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 29 czerwca 2018 Serio byłem przekonany że dołączyłem jakoś w 2020 roku. Ale pamiętam pierwszy kontakt, był początek wakacji i jednego wieczora się zarejestrowałem i kilka godzin czytałem różne tematy i tak mi się wtedy oczy otworzyły. Normalnie pamiętam ten wieczór, było tak ciepło i wakacyjnie Za dołączenie do zacnego grona dziękuję randomowemu komentatorowi pod jakimś filmem na yt, napisał do kogoś coś w stylu "jak chcesz się czegoś dowiedzieć zajrzyj na to forum" i tak tu trafiłem. Od około roku prawie tu nie zaglądałem, ale już mi się w życiu w miarę uspokoiło i czasami tu zajrzę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turop Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Ja prawie 4 lata , ale coraz mniej pisze , poprostu nie mam na to czasu , za dużo nowych rzeczy w życiu. Czyli obecność na forum zadziałała? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG-42 Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 16 kwietnia 2017r. Marka słuchałem od 2016r. Gdzieś tam słuchałem na youtube podobnych rzeczy i pewnie z automatu podstawiło Marka. Tak mnie zaciekawiło że jednego dnia to 3 audycje wysłuchałem. Nooo zaciekawiło mnie bo gdzieś podobne myśli miałem, ale jak wysłuchałem faceta to mnie bardziej zcementowało, że jednak te moje myśli nie były takie z kosmosu. Choć i tak z moimi poglądami większość ludzi co pracuję, pracowało to się krzywi, krzywiło. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radeq Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Kurwaaa 2014 a z Markiem to jakoś od 2012 z tego co pamiętam czy jakoś tak 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mmario Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 (edited) Ja pewnie 4 lata temu usłyszałem Marka pierwszy raz, na forum jakoś dwa. Na początku chłonąłem, teraz nie to że jestem starym wyjadaczem, ale widzę, że nowi z tymi samymi historiami przychodzą, tylko daty imiona i miejsca się zmieniają, reszta prawie ta sama... Teraz mniej czytam i słucham, prawda jest taka, że jak temat poznany, to potem coraz mniej nowych informacji, a coraz więcej powtarzania, zresztą w wielu dziedzinach tak miałem... Nie zmienia to faktu, że forum jest moja najczęściej odwiedzana strona chyba.... Edit. Chociaż nie, na samczym runie byłem pierwszy raz chyba w 2015 jakos Edited August 2, 2022 by Mmario 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Zgłasza się DOHC - 27 marca 2016r. Czytelnik od końca lata, początku jesieni 2015r. Znalazłem na portalu chujnia.pl info o samczym runie, potem zacząłem czytać Forum. Podobnie znalazł nas @Dworzanin.Herzoga, ktoś zasiał dobre ziarno. W końcu się zarejestrowałem, z początku mało się udzielałem, dużo czytałem. Cieszę się że miałem skromny udział w pisaniu na SamiecWeb.pl, wciąż jestem z wami. Dobrze wspominam użytkowników m.in @Assasyn, @Eredin 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts