bzgqdn 830 Posted August 2 Share Posted August 2 Nie wiem czy to dobry dział. Taka luźna rozkminka. Ostatnio kilka razy dostałem informację od instagrama w stylu: "kicia kocia z twoich kontaktów jest na Instagramie, zacznij ją obserwować" I teraz, jeśli konto jest prywatne, lub nie ma zdjęć twarzy to tak na prawdę nie wiem o kogo chodzi. Insta nie podaje np. numeru telefonu który połączył z moimi kontaktami. Macie jakis pomysł? Kom jest kicia kocia? Link to post Share on other sites
x6eine 106 Posted August 3 Share Posted August 3 Może ze znajomymi z fb, ewentualnie znajomi znajomych Link to post Share on other sites
bzgqdn 830 Posted August 3 Author Share Posted August 3 Tak, zapewne insta przegrzebało mój telefon lub fb, ale poza lakoniczną informacją nie daje podpowiedzi ktoto może być, daleka ciocia, czy dupa wyrwana w klubie. Link to post Share on other sites
Libertyn 5,956 Posted August 4 Share Posted August 4 20 godzin temu, bzgqdn napisał: Tak, zapewne insta przegrzebało mój telefon lub fb, ale poza lakoniczną informacją nie daje podpowiedzi ktoto może być, daleka ciocia, czy dupa wyrwana w klubie. Insta i fb mają wspólnego właściciela Link to post Share on other sites
bzgqdn 830 Posted August 4 Author Share Posted August 4 Jedną namierzyłem, córka kolegi, pewnie na jego lub żony telefonie. Druga to jakaś firma. Niby pierdoła, ale wkurza mnie że system podpowiada że to ktoś z moich kontaktow, nie dając jasnej i formacji kto to. Link to post Share on other sites
Recommended Posts