Jump to content

Związek z Filipinką, podrywanie Filipinek

sargon

Recommended Posts

On 9/21/2022 at 9:31 AM, Maszracius_Iustus said:

Im mniej dzieci tym większa dysproporcja płciowa ...

A ten wiosek skąd wziąłeś?

Natura tak czy owak obdziela noworodki płcią po równo a tak naprawdę z niewielką przewagą mężczyzn, bo szybciej się wykańczają.

Czy się urodzi 1000 czy 10000 dzieci proporcje będą te same.

On 9/20/2022 at 9:46 PM, Jackie Welles said:

Co ta Tajka ze mną zrobiła to masakra.  Zaczynając od tego że się zarumieniła jak mnie zobaczyła, to masaż był tak czuły i dobrze wykonany. Na prawdę czułem w jej dłoniach że na mnie leci.

[...]

Aż się nie mogę doczekać co w Tajlandii będzie bo za rok planuje lecieć 😎😎 ONE NIGHT IN BANGKOK

No to już po tobie.

W Tajlandii panienki pożrą cię żywcem.

On 9/20/2022 at 8:02 PM, deleteduser158 said:

Dodam tylko, że Tajki to nie są żadne laski "z innej gliny". One mają ten sam software, co cała reszta kobiet na świecie.

Silnik napędzający oczywiście ten sam, ale jaka różnica w karoserii, lakierze, osiągach, oszczędności w spalaniu!!!

14 godzin temu, Morfeusz napisał(a):

Ta z filmu nie w moim typie, jednak wizualnie wiele Filipinek to zupełnie inna, wyższa liga

Zgadzam się, ale zwróć uwagę, że mówisz o ścisłej topce, sory ale taka laska nawet by nie spojrzała na typowego Mirka który jedzie tam na podryw. Sami wiemy, większość ludzi, lasek też jest po prostu średniakami, zarówno na Filipinach jak i wszędzie indziej, a patrząc na tych wszystkich naszych chłopaków na emigracji, no...słabe te ich laski, mi się one kompletnie nie podobają, jak już miałbym jechać na sexturism, to celowałbym raczej w Amerykę Południową. Pozdro!

W dniu 18.04.2026 o 22:54, JoeBlue napisał(a):

A ten wiosek skąd wziąłeś?

Natura tak czy owak obdziela noworodki płcią po równo a tak naprawdę z niewielką przewagą mężczyzn, bo szybciej się wykańczają.

Czy się urodzi 1000 czy 10000 dzieci proporcje będą te same.

No to już po tobie.

W Tajlandii panienki pożrą cię żywcem.

Silnik napędzający oczywiście ten sam, ale jaka różnica w karoserii, lakierze, osiągach, oszczędności w spalaniu!!!

Taaa koniec końców nie poleciałem xdddd

W dniu 15.04.2026 o 19:06, Morfeusz napisał(a):

Michał Dudkowski zaczął nagrywać opinie żony Filipinki - Jerlin,

A jednak miał trochę racji użyszkodnik od kwasu masłowego używając słowa "małpiatka"...

W dniu 16.04.2026 o 12:08, Foster napisał(a):

nie wiem jak możne je pukać i co biali w nich widzą, one są tak aseksualne i /dla mnie/ mało atrakcyjne

Takie chyba są etniczne Filipinki.

Bo jak wspomniał @Morfeuszkrzyżówki, mieszańce już są całkiem ładne.

W dniu 19.04.2026 o 11:42, Foster napisał(a):

Zgadzam się, ale zwróć uwagę, że mówisz o ścisłej topce, sory ale taka laska nawet by nie spojrzała na typowego Mirka który jedzie tam na podryw.

Też jestem zdania, że wyrwać jakąś z topki ładnych Filipinek samemu będąc typowym "Mirkiem" jest prawie nie wykonalne.

Co innego zapłacić ładnej filipińskiej divie.

To chyba wykonalne?

@JoeBluechyba leci tam poruchać?

To nam napisze co i jak.

2 godziny temu, Brat Jan napisał(a):

A jednak miał trochę racji użyszkodnik od kwasu masłowego używając słowa "małpiatka"...

Muszę jednak dodać.

Obejrzałem kilka innych filmików i tam wygląda lepiej.

Albo była młodsza, albo na tym wstawionym zapomnieli dodać filtr upiększający.

7 hours ago, Brat Jan said:

@JoeBluechyba leci tam poruchać?

To nam napisze co i jak.

Ja się uczę od innych a inni co tam byli pisali, że Filipiny nie umywają się do Tajlandii.

To jeszcze zależy od osobistych upodobań, ale w Bangkoku Filipinki też są do wzięcia.

Wszystkie narodowości zresztą są włączając Europejki.

Nie sprawdzałem czy są Polki, bo nie po to jadę na egzotykę, żeby mieć to co w kraju.

Jedyne co by było ciekawe to sprawdzenie jakie mają podejście, czy takie jak tutaj.

Można by porównać nie zdradzając się, że jest się z Polski.

• Like 1

Ja byłem parę miesięcy temu na Filipinach w stolicy. Faktycznie w porównaniu z Tajlandią to kraj 3 świata ale jest co najmniej 2 razy taniej.

Jest to niestety miejsce nadal lub bardziej "znowu" niebezpieczne i trzeba być ostrożnym.

Na mieście mając 30 parę lat jest się jednym z najmłodszych (w miejscach dla białych). Różnica wieku 40 lat i ludzie ledwo chodzący z 20 latkami to była norma. Polecam wpisać sobie w google "burgos street".

Nawet Tinder świetnie działa. Jest też mnóstwo płatnych opcji. Trójkąt da radę bez większego działania z pierwszymi lepszymi 2 laskami z ulicy za około 250 zł. Z minusów to dużo lasek oczekuje od razu pieniędzy (mi się udało 2 bez, zabrałem je na obiad) więc też spoko. Z 2 strony jest na tyle tanio, że jak ktoś nawet płaci to nie obciąża to budżetu aż tak bardzo.

Kraj nadal o ogromnym potencjale ale zarazem kraj ciężki, brudny i niebezpieczny. Plusem na pewno to, że mówią tam wszyscy po angielsku. 

• Like 2

Hmm. To trochę różni się od opowieści, które czytałem, ale wygląda na to, że nie każdemu wszystko pasuje.

A czytałem, że jest drożej niż w Tajlandii, bo dużo ruchu jest po wodzie a to zawsze jest droższe, że było dość trudno dogadać się z kobietami i nie chodzi o angielski i jeszcze podobne uwagi, które mnie ukierunkowały na Tajlandię.

Samolot jednak był droższy, sprawdzałem rozgryzając przyszłe plany.

Do TH było z WAW 3+ kPLN, na FIlipiny (nie pamiętam miasta) około 4k w tym samym czasie,

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.