samiecżeta Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Dzisiaj w wieku 42 lat obroniłem pracę magisterską i jestem z siebie w chuj dumny. Słyszałem też że Marek poszedł na studia. Tak że @Marek Kotoński. Da się, choć bywa ciężko. Powodzenia. 33 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wincenty Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Gratulacje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Brawo. Co dalej? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Gratuluje. Trzeba mieć jaja i zacięcie 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samiecżeta Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 12 minut temu, zuckerfrei napisał: Co dalej? Angielski 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
masculum Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 2 godziny temu, samiecżeta napisał: Dzisiaj w wieku 42 lat obroniłem pracę magisterską i jestem z siebie w chuj dumny. Słyszałem też że Marek poszedł na studia. Tak że @Marek Kotoński. Da się, choć bywa ciężko. Powodzenia. No i zajebiście. Gratulacje! Można z ciekawości wiedzieć jaki kierunek? 4 minuty temu, samiecżeta napisał: Angielski Ja teraz doszlifowuje swój angielski i zacząłem się uczyć niemieckiego. Trzeba znać jakiś język obcy oprócz obowiązkowego angielskiego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser174 Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 2 godziny temu, samiecżeta napisał: Dzisiaj w wieku 42 lat obroniłem pracę magisterską i jestem z siebie w chuj dumny. Słyszałem też że Marek poszedł na studia. Tak że @Marek Kotoński. Da się, choć bywa ciężko. Powodzenia. Gratulacje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akadyjczyk Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Studia nic nie dają, chyba że medycyna. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM_ Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Gratulacje, zawsze się przyda. Trzeba zamykać nieskończone rzeczy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
masculum Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 5 minut temu, Akadyjczyk napisał: Studia nic nie dają, chyba że medycyna. Skończyłeś jakieś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzgqdn Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 2 minuty temu, Akadyjczyk napisał: Studia nic nie dają, chyba że medycyna. Dają tylko trzeba brać. - poszerzają horyzonty (o ile nie gówno kierunki) - poszerzaja krąg socialny - każdy kierunek - dają możliwości awansu, bo w niektorych firmach czy branzach awans jest ściśle powiązany z tytułem - budują umysł, kierunek technicny po 30, gy żadnych wzorów nie pamiętasz, to niezle wyzwanie - a nawet takie rzeczy jak znizki dla studentów, tak bardziej przyziemnie 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akadyjczyk Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 (edited) 2 minuty temu, masculum napisał: Skończyłeś jakieś? Tak, informatyke Edited September 29, 2022 by Akadyjczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
masculum Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 1 minutę temu, Akadyjczyk napisał: Tak, informatyke OK, a co w życiu robisz? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baca1980 Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser141 Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Gratulacje. 4 minuty temu, Akadyjczyk napisał: Tak, informatyke Widocznie Tobie. Dają tak zwany background. Który się z pewnoscia przydaje, jeżeli potrafisz to wykorzystać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margrabia.von.Ansbach Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 (edited) 3 godziny temu, samiecżeta napisał: Dzisiaj w wieku 42 lat obroniłem pracę magisterską i jestem z siebie w chuj dumny. Gratuluję. Przypomina mi się listopad 1999 roku Prymusi bronili się w kwietniu. Normalni w maju-czerwcu. Ci pozostali, ten tego, nieco później. Jako żem mężczyzna i to już dojrzały. I potrafię spojrzeć prawdzie w oczy. To napiszę krótko. Zasłużyłem, uczciwie sobie "zasłużyłem" na ten listopad. Edited September 29, 2022 by Margrabia.von.Ansbach 4 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 26 minut temu, samiecżeta napisał: Angielski Odmień, być? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baca1980 Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Wez Sie Tato! 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 (edited) 5 minut temu, zuckerfrei napisał: 31 minut temu, samiecżeta napisał: Angielski Odmień, być? Bo nie odmieni 😂 Gratuluję! Edited September 29, 2022 by SzatanK 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmr Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 6 minut temu, Margrabia.von.Ansbach napisał: Gratuluję. Przypomina mi się listopad 1999 roku Prymusi bronili się w kwietniu. Normalni w maju-czerwcu. Ci pozostali, ten tego, nieco później. Lo, wielkie mi prymusy. Piękna jesień... Wpadłem tuż przed godziną rozpoczęcia. Wkręcili mnie, że byłem wyczytany. Wlazlem. Komisja przywitała mnie uśmiechem. Po wyjściu, pod Teatrem Wielkim w Łodzi zeżarłem pól kg bananów i mnie zemdliło. A magistrem poczułem sie raz.Podczas odbioru dyplomu. Jak pani w dziekanacie, po moim wejściu : "czego chcesz? Ja pppppo podyplom... aaa, proszę usiąść PANIE MAGISTRZE". Kurwa, jaki byłem dumny. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 @Baca1980, @SzatanK kurwa dajcie chłopaki odpowiedzieć @samiecżeta. Ps. To be? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samiecżeta Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 29 minut temu, masculum napisał: jaki kierunek? Administracja. Ale specjalność fajna bo związana z transportem i logistyką. 10 minut temu, zuckerfrei napisał: Odmień, być? Aj... Aj... Aj... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyrMen Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Gratulacje stary 👏 Że Ci się chciało.. 🫣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 3 godziny temu, samiecżeta napisał: Da się, choć bywa ciężko W czasach Wielkiej sraczki taki papier też się przyda. Z transportu bliskiego? ....mistrz taczki gumiaczki? ....Ale przyczepy jeszcze nie ciągłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samiecżeta Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 5 minut temu, PyrMen napisał: Że Ci się chciało.. Same studia fajnie zleciały. Choć częściowo zdalnie. Nawet nie wiedziałem jak się logować na tych Timsach. I gdzieś tutaj na forum pytałem w tamtym czasie. Najtrudniejsze było napisanie pracy z prawnego tematu, żeby uniknąć plagiatu. Rwałem włosy z głowy. Poprawiałem z 1000 razy. Ale się kurwa udało!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts