Jump to content

Żarty podszyte prawdą lub niekoniecznie 2.0

Brzytwa

Recommended Posts

17 hours ago, Baca1980 said:

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Ty nie na meczu? INE MINE LEWANDOWSKI”

Kompletnie nie orientuję się w "sporcie telewizyjnym" i gdyby inni tak samo mieli, to żal byłoby patrzeć jak piłkarze żrą murawę z głodu - ale ten dowcip zrozumiałem, co mnie bardziej rozśmiesza niż on sam :D

• Like 1

44 minuty temu, Kespert napisał(a):

Ta kobieta obok, to zapewne Agata...

38 minut temu, Piter_1982 napisał(a):

ech, jeśli trzeba tłumaczyć to znaczy, że kiepski żart, ale

ona wie, że ją zdradza, ale nie wie, że z Agatą

Domyśliłem się.

Ale z tyłu głowy coś mi mówiło  "może czegoś nie dostrzegam i puenta żartu jest inna".

Chociaż ja bym dał " O to fajnie, zrobimy trójkąt" :D

Edited by Brat Jan
  • Like 1

45 minut temu, Kespert napisał(a):

hM246NW1TxxO5sfrYbLFf7TPIzgi20yP.jpg

Geniuszka, oddała głos nieważny...

46 minut temu, Kespert napisał(a):

0EU11FmGdIOGAeww3bod01tef2CexQJE.jpg

A to pokazuje że oni tak na prawdę kolonizują a nie emigrują.

A tak przy okazji, bo uczciwość tego wymaga i gdy już pisze - wyrok dla ukrainca co udusil babę przy ruchaniu, zabrał należność i samochód i spierdolil do Niemiec, skrócił do 3 lat facet - niejaki sędzia Andrzej Olszewski a nie sędzina jak podejrzewałem wcześniej.

• Like 4

5 minut temu, Brat Przemysław napisał(a):
55 minut temu, Kespert napisał(a):

hM246NW1TxxO5sfrYbLFf7TPIzgi20yP.jpg

Jak nieważny?

Przeczytaj informację. ;) 

Przecież pisze, że będzie nieważny tylko z 2X, a tu X jest jeden -> przy Nawrockim. 

Czyli to głos na Nawrockiego. 

E7it4 narodu 🤡

• Like 5
  • Haha 1

43 minuty temu, Brat Przemysław napisał(a):

A to pokazuje że oni tak na prawdę kolonizują a nie emigrują.

Ważny. Na Nawrockiego. Tam gdzie dwie kreski przecinają się w obrębie kratki.

19 minut temu, kenobi napisał(a):

Ważny. Na Nawrockiego. Tam gdzie dwie kreski przecinają się w obrębie kratki.

Nigdy na to tak nie patrzyłem - czyli można cała kartkę chujami ozdobić i jak krzyżyk się zgodzi w kwadraciku to się liczy? Czekam zatem na następne wybory. 

• Like 3

3 minuty temu, Brat Przemysław napisał(a):

Nigdy na to tak nie patrzyłem - czyli można cała kartkę chujami ozdobić i jak krzyżyk się zgodzi w kwadraciku to się liczy? Czekam zatem na następne wybory. 

Mhm... dokładnie.

Innymi słowy:

— w żadnej kratce nie ma dwóch linii przecinających się — głos nieważny;    czyli postawienie ptaszka a nie X to głos nieważny

— w dwóch kratkach przecianjące się linie — głos nieważny

— dokładnie w jednej kratce przecinające się linie — głos ważny;    dlatego postawienie ptaszka przy Trzaskowskim, oraz X-a przy Nawrockim powodowało, żę głos był na nawrockiego.

• Like 1

7 minut temu, Brat Przemysław napisał(a):

Można było. Przy następnych wyborach może być inaczej. Kodeks wyborczy jest jawny, jak i materiały szkoleniowe dla komisji na stronie PKW. Na karcie też zawsze jest wprost napisane i w lokalu powinny wisieć instrukcje w ilości wystarczającej. Delikatnie to się zmieniało na przestrzeni lat. Kiedyś to ludzie wierszyki pisali. Chociaż nie zapomnę gościa co pomylił się przy głosowaniu. Zamienił kartę w podanie! Podpisał się imieniem, nazwiskiem, wpisał pesel i adres i że on przeprasza za pomyłkę, ale on na tego drugiego chciał ;). Niestety nic mu to nie dało. 

• Like 1
  • Haha 3

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.