Jump to content

Żarty podszyte prawdą lub niekoniecznie 2.0

Brzytwa

Recommended Posts

W dniu 7.07.2025 o 17:23, Spokojnie napisał(a):

Apropo tej Adamiak co tam wrzuciła niby ankietę że feminazistki boją się bardziej kiboli, to takich idiotów jest więcej.

Kobiety takie jak ona uprawiają pedagogikę wstydu. Dlaczego? bo mężczyźni zauważyli problem.

Dla lewaczek świadomi mężczyźni czy tzw. "kibole" to zagrożenie, tylko nie dla nich a dla imigrantów.

Przecież rząd nie tylko sprowadza imigrantów dla Januszy biznesu, by ilość niewolników w kołchozach się zgadzała,

ale przede wszystkim na życzenie kobiet, bo przecież w Polsce brakuje "prawdziwych mężczyzn"😏

Czyli jest kwik, że polscy mężczyźni mogą zablokować napływ nierobów i przestępców, na których tak p0lki czekają.

Stąd ośmieszające nagrania czy ankiety przedstawiające Polaków w złym świetle.

W dniu 10.07.2025 o 08:10, Spokojnie napisał(a):

Jak laska mówi: "Prawdziwy facet musi, prawdziwy facet powinien..." to już mi się zapala jakaś lampka.

Ja wtedy mówię do takiej delikwentki, że prawdziwa kobieta zaczyna się od miseczki D i wagi maksymalnej 55 kg😁

• Like 7
  • Thanks 3

21 godzin temu, Iceman84PL napisał(a):

Ja wtedy mówię do takiej delikwentki, że prawdziwa kobieta zaczyna się od miseczki D i wagi maksymalnej 55 kg😁

Ooooo jak śmiechłem, oplułem się kawą 😂 W sumie warto spróbować, najwyżej foch na wieczność mode on :D 

Na FB 'p0lki' są gruzowane przez chadów, którzy wytoczyli zwykłe proste argumenty. Kilka k0biet dostała error XD Są też żeńskie głosy rozsądku (żeby nie było). Totalna kopalnia beki.

xdds.png

Tutaj urywek żenady:

xewd.png

Źródło: facebook (nie trzeba być zalogowanym). P.S. nie zwracam za onkologa. P.S. 2 - cześć już pokasowała komentarze, bo było tego więcej, ale trafiło na inne portale i zaczął się festiwal.

• Like 1
  • Haha 3
  • Confused 1

W dniu 12.07.2025 o 07:36, Spokojnie napisał(a):

Na FB 'p0lki' są gruzowane przez chadów, którzy wytoczyli zwykłe proste argumenty. Kilka k0biet dostała error XD Są też żeńskie głosy rozsądku (żeby nie było). Totalna kopalnia beki

Ja kiedyś spytałem nieskromnie ( jak zawsze zresztą xD), że jak to jest że to one zawsze najpierw sciemniają z antykoncepcją a potem naciskają na ślub a niby są takie modern & independent.

Odnośnie 1go dowiedziałem się, że to niewielki odsetek patusiar tak robi. Jeśli chodzi o ślub, to " łone tusz mÓszOM coś z tego mieć w razie W".🤦😉

UguĘ przeglądając czasem SM - jeszcze bardziej doceniam piwnię.

• Like 2

Godzinę temu, cst9191 napisał(a):

Sam się kiedyś naciąłem na "maxełko", ale tego typu produktów jest więcej po supermarketach:

5857-medium_default.jpg

6cfb2024cd1513d0c31a479564d5c127d910cbb87b4d8440bd7a2ba4af992ab29aa00f4b24b236f2

3ca87ef7560c053cca148d921b92ac26795c697b

70632234134e59469be65bb915a2235d2d584258

Był kiedyś jakiś dym, że mieli tego zakazać, czyli jednak nie udało się... ;/ 

Trzeba niestety patrzeć na wszystko, bo na każdym kroku chcą nad wydymać na $

• Like 3

--

bd2ca4c2861379c0fdcef8b6ce7fc9474aebe418

byli Żydzi sprzedający Żydów (ale to nie wolna o tym mówić),

byli Żydzi sprzedający Polaków,

byli Polacy sprzedający Żydów,

byli Polacy sprzedający Polaków.

O jednym takim opowiadała mi prababka. Był kryminalistą, okradał ludzi na wiosce, później pod koniec wojny zadenuncjował Żydów ukrywających się w lesie, by na końcu zginąć w bombardowaniu.

Edited by cst9191
  • Haha 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.