Jump to content

Żarty podszyte prawdą lub niekoniecznie 2.0

Brzytwa

Recommended Posts

6 minut temu, JedeNzNich napisał(a):

Któryś mocno zabiegany, bo pominął ruchać obserwować i szanuje kutasa a to miał gwarantowane. Widać po niej mocno.

Chciala wyroochac naszego brata a tu brat wyroochal borderke .

• Like 1
  • Haha 2

10 minut temu, Brat Jan napisał(a):

A Wy wiecie ile wyrzeczeń trzeba aby zrobić i utrzymać taką sylwetkę?

Myślę, że dla niej jeden połknięty lodzik, to ma wpływ na jej bilans kaloryczny danego dnia, taki jak dla zwykłej Grazyny opędzlowanie Kebsa i zagryzienie 2 tabliczkami czekolady.

• Haha 4

Okładka książki Puszczalscy z zasadami autora Dossie Easton, Janet W. Hardy, 9788375543599

"Puszczalscy z zasadami" to przełomowy poradnik, przygotowany z myślą o wszystkich, którzy do tej pory tylko marzyli o spełnianiu swoich fantazji erotycznych poza tradycyjnym związkiem....

Książka zawiera strategie dla puszczalskich pa....

Nie mogłam oderwać się od tej lektury, a na pewno utożsamiam się z „osobą przyzwoicie rozwiązłą”.

• Haha 2

Miał fantazję ten Wenezuelczyk opisany w pierwszym zdaniu, reszta też niezła:

29-letni obywatel Wenezueli powiedział Straży Granicznej, że przyleciał do Polski, bo zawsze chciał zwiedzić Sosnowiec ;)

Tym samym samolotem z Madrytu przyleciało trzech Kolumbijczyków.

- Pierwszy twierdził, że jedzie do Opola odwiedzić teściową, jednak kobieta nic o tym nie wiedziała.

- Drugi deklarował cel turystyczny, bo chciał zobaczyć śnieg zimą.

- Trzeci mówił, że przyjechał do syna mieszkającego prawdopodobnie w Warszawie, ale nie potrafił podać szczegółów o jego życiu ani pracy.

Straż Graniczna ustaliła, że wszyscy trzej Kolumbijczycy przybyli do Polski w celach innych niż deklarowane.

Najprawdopodobniej w celu nielegalnego zatrudnienia. Trwają dalsze czynności służbowe z udziałem cudzoziemców.

Źródło: Śląski Oddział Straży Granicznej

• Haha 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.