cst9191 Posted April 29 Share Posted April 29 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted April 30 Share Posted April 30 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted April 30 Share Posted April 30 Typowa p0lka na tinderze: od 1:14 do 1:43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 1 Share Posted May 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 1 Share Posted May 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted May 1 Share Posted May 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted May 1 Share Posted May 1 Rozprawa o wstydzie. Kobieta jako istota bardziej złożona odczuwa wstyd pięć razy w życiu, natomiast mężczyzna wstydzi się tylko dwa razy. Tak więc kobieta odczuwa wstyd: pierwszy raz jak robi to pierwszy raz, drugi raz jak robi to pierwszy raz ze swoim mężem, trzeci raz jak pierwszy raz zdradza swojego męża, czwarty raz jak pierwszy raz bierze za to pieniądze, i piąty raz jak pierwszy raz musi za to płacić. No cóż mężczyzna istota prosta wstydzi się: pierwszy raz jak nie może drugi raz i drugi raz jak nie może pierwszy raz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 2 Share Posted May 2 Dokąd zmierzasz świecie? Jest duża szansa, że to prawda, tutaj źródło. Ogólnie ciekawe, nowe, nie znałem XD: Kryzys zdrowotny i nawrócenie W 2014 roku przeszła ciężką infekcję po zastosowaniu hydrożelu w zabiegu estetycznym, co doprowadziło do stanu śpiączki i długiej hospitalizacji. Po rekonwalescencji Urach przeszła duchową przemianę i dołączyła do Igreja Universal do Reino de Deus, gdzie publicznie mówiła o swoim nawróceniu. W autobiografii Morri para Viver – Meu submundo de fama, drogas e prostituição (2016) opisała swoje wcześniejsze życie pełne uzależnień i skandali. Powrót do kontrowersji Po odejściu z kościoła w 2020 roku Urach ponownie zaczęła budzić emocje – otworzyła konto na platformach z treściami dla dorosłych (m.in. OnlyFans) i powróciła do świata rozrywki erotycznej. Jej decyzje oraz publiczne wypowiedzi na temat zdrowia psychicznego i wiary regularnie wywołują medialne dyskusje. W ogóle laska młodsza ode mnie, a już tyle osiągnęła 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadul Posted May 2 Share Posted May 2 Kiedyś popularna była tania kioskowa literatura sensacyjna (tzw. pulp fiction), która często zachęcała prowokacyjnym tytułem i roznegliżowaną panienką na okładce. Standardem był motyw obcego dzikusa (murzyna, japońskiego żołdaka, zbira z małpią gębą), który oczywiście porywał białą panienkę, aby robić z nią nieładne rzeczy. Wygląda na to, że idea 'pulpowej historii z gołą dupą na okładce' przeniosła się do internetu i zmieniła formę na bardziej multimedialną - poniżej kilka 'okładek' z jutubowego kanału Krzyk Epoki: Selekcja nieprzypadkowa. xD 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 2 Share Posted May 2 Święta prawda! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerrand Posted May 2 Share Posted May 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted May 2 Share Posted May 2 (edited) Ja też ustawiłem się w kolejce jak osobnicy poniżej: Edited May 2 by cst9191 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zły_Człowiek Posted May 2 Share Posted May 2 4 minuty temu, cst9191 napisał(a): Ja też ustawiłem się w kolejce jak osobnicy poniżej: Widziałem na moim FB XD Ale nie manipuluj, bo było też masę komentarzy które jasno wyjaśniały tego baita. Moim zdaniem szkoda już pokazywać ten spotted bo tam bait idzie za baitem. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aZZOO9X_460svav1.mp4 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 3 Share Posted May 3 8 godzin temu, cst9191 napisał(a): Ja też ustawiłem się w kolejce jak osobnicy poniżej: To idealnie pokazuje stan świadomości mężczyzn. Dzisiaj już to się delikatnie zmienia, ale przykre ile jeszcze osób straci zasoby, zdrowie, a nawet życie tylko dlatego, że pielęgnuje w sobie syndrom ratownika. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted May 3 Share Posted May 3 2 godziny temu, Spokojnie napisał(a): To idealnie pokazuje stan świadomości mężczyzn. Dzisiaj już to się delikatnie zmienia, ale przykre ile jeszcze osób straci zasoby, zdrowie, a nawet życie tylko dlatego, że pielęgnuje w sobie syndrom ratownika. Tu nie chodzi tylko o samą świadomość a prymitywny popęd seksualny części samców którzy wdrapią się dosłownie na wszystko, aby tyko doszło do kopulacji... Ludzie to zwyczajne małpy z dorobioną wzniosłą ideologią dlatego pomimo świadomości wciąż będą się znajdować takie osobniki. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kespert Posted May 4 Share Posted May 4 Co mają wspólnego elementy na zdjęciu? W obu można gościć na krótko, ale nie chciałbyś tam na dłużej się zatrzymać... 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 4 Share Posted May 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kespert Posted May 5 Share Posted May 5 Zero żalu za krzywdę wyrządzoną partnerowi. Kobieta. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 5 Share Posted May 5 Zawsze bawi: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted May 5 Share Posted May 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted May 6 Share Posted May 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atanda Posted May 6 Share Posted May 6 W dniu 2.05.2026 o 13:03, dziadul napisał(a): Wygląda na to, że idea 'pulpowej historii z gołą dupą na okładce' przeniosła się do internetu i zmieniła formę na bardziej multimedialną - poniżej kilka 'okładek' z jutubowego kanału Krzyk Epoki: Fajne porównanie. Widać, że najcześciej tylko piękne zagrożone, reszta moze się nie bać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworzanin.Herzoga Posted May 6 Share Posted May 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 6 Share Posted May 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kespert Posted May 6 Share Posted May 6 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts