Perun Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Czołem szanowni Bracia, od półtora miesiąca jestem czysty od substancji psychoaktywnych. Przysięgam w tym wytrwać przez najbliższe dwa lata. Z wyrazami szacunku Perun 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Da się. Ja dwa o trzy lata temu piłem po 2-3 razy w roku. Narkotyków nie ruszam. Trzeba sobie ustalić cel i go wykonać, unikać towarzystwa które będzie nachalne itd. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Powodzenia w walce z nałogami. Przynajmniej masz świadomość, że masz problem a to już dużo. Metoda małych kroków jest najlepsza czyli stopniowe ograniczanie do pełnego odstawienia. Wszystko jest niestety nawykiem i teraz trzeba wytworzyć kolejny nawyk rzucenia tego i nie powracania a to już trudniejsze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rex91 Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Powodzenia! U mnie w grudniu minie 7 lat od kiedy nie tykam żadnych używek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmr Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Powodzenia. Jaki powód ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted October 20, 2022 Author Share Posted October 20, 2022 8 godzin temu, tmr napisał: Powodzenia. Jaki powód ? Jazda po MJ dwa lata temu... Od dwóch lat jestem czysty od narko. Teraz alko zostało i fajki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Ja nigdy nie brałem narkotyków więc jestem czysty od urodzenia... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts