nat Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Hej, witam wszystkich 馃檪 forum jest dla mnie swego rodzaju analiz膮 relacji m臋sko - damskich, just for fun, ale jednocze艣nie mam w艂asne problemy, z kt贸rymi ci臋偶ko mi sobie poradzi膰. Nadzieja na znalezienie obcych ludzi, kt贸rzy podpowiedz膮 co dalej ... mo偶e kiedy艣 opowiem聽 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 W dniu 8.11.2022 o 00:04, nat napisa艂: just for fun No chyba jednak nie do ko艅ca for fun Witaj i mi艂ej lektury!聽 W dniu 8.11.2022 o 00:04, nat napisa艂: mo偶e kiedy艣 opowiem Nie ma co si臋 czai膰, wal 艣mia艂o (w odpowiednim dziale ofkors).聽 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Witaj W dniu 8.11.2022 o 00:04, nat napisa艂: ale jednocze艣nie mam w艂asne problemy, z kt贸rymi ci臋偶ko mi sobie poradzi膰. Jak otworzysz si臋, w贸wczas du偶e prawdopodobie艅stwo, 偶e otrzymasz pomoc i merytoryczne wyt艂umaczenie problem贸w od forumowicz贸w. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted November 4 Share Posted November 4 Witaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts