Perun Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Cześć, trafiłem na bardzo treściwy kanał nt. PUA (36) Psychologia Kobiet - z perspektywy facetów # NOWY - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 10 minut temu, Perun napisał: Cześć, trafiłem na bardzo treściwy kanał nt. PUA (36) Psychologia Kobiet - z perspektywy facetów # NOWY - YouTube Cumplu, jest tutaj już post - klik. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted November 11, 2022 Author Share Posted November 11, 2022 Szukałem przed publikacją posta, ale nie znalazłem... Dzięki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blady Mamut Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 Praktyczna Kobieca Psychologia: Dla praktycznego mężczyzny Praktyczna kobieca psychologia dla praktycznego mężczyzny to wyjątkowa analiza kobiet i związków w erze materialnej równości płci. Pomimo ogromnego wzrostu poziomu dobrobytu wśród kobiet, zwłaszcza na współczesnym Zachodzie, zarówno mężczyźni, jak i kobiety coraz trudniej odnajdują się w związkach, od randek po małżeństwo. Autorzy czerpią z najnowszych osiągnięć nauki w dziedzinie biologii ewolucyjnej i neuropsychologii, a także z ogromnego osobistego doświadczenia z kobietami, aby wydestylować kilka prostych i praktycznych zasad, które mężczyźni uznają za przydatne do tworzenia i utrzymywania relacji z emocjonalnie (i seksualnie) kompatybilnymi kobietami. „W idealnym świecie mężczyzna korzystałby z mądrości innych, aby mógł odnosić sukcesy w związkach od najmłodszych lat, ale we współczesnym społeczeństwie jest źle informowany i dlatego jego relacje są sabotowane, zanim jeszcze się rozpoczną. Franco, Joseph i David przedstawiają tutaj przewodnik po udanych związkach z radami, które sprawdzają się w prawdziwym świecie” – Paradise, autor 21st Century Fox: Space Age Pimping Autorzy dedykują tę pracę mężczyźnie poważnie myślącemu o kobietach, który jest gotów przeanalizować swoje życie, aby określić “Czy to, co mam, jest tym, czego naprawdę chcę?”. I który jest gotowy i chętny do podjęcia natychmiastowych działań. Autorzy dedykują tę pracę również kobietom w ich życiu, w przeszłości, teraźniejszości i przyszłości. Matkom, siostrom, przyjaciółkom i dziewczynom, kochankom, flirtującym, randkującym, partnerkom, żonom i wszystkim tym kobietom, które były naszą inspiracją, naszymi muzami przez całe życie. Mamy nadzieję, że mężczyzna lub mężczyźni w waszym życiu są lub nauczą się być w każdym kawałku mężczyzną. Joseph W. South: W szczególności dedykuję tę książkę Olivii, która w ciągu trzech wspaniałych lat nauczyła mnie wiele o cierpliwości, empatii i wrażliwości na kobiecego ducha. https://wybudzeni.com/2024/10/06/praktyczna-kobieca-psychologia/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 W dniu 23.12.2024 o 09:59, Blady Mamut napisał(a): Praktyczna Kobieca Psychologia: Dla praktycznego mężczyzny @Marek Kotoński kolejna ciekawa ciekawa książka, warto żebyś miał w swojej kolekcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts