Programowanie zachowań społecznych - związek z dużo młodszym facetem
-
Similar Content
-
By Patton
https://www.o2.pl/kobieta/ma-52-lata-i-poluje-na-20-latkow-oto-do-czego-sie-posuwa-6869722162317920a
Jak dla mnie, to jest to zwyczajnie obrzydliwe zjawisko.
-
By Król Jarosław I
Pytanie o związki wokół was, które mieliście okazję obserwować od początku czyli:
1)Znaliście typa zanim poznał swoją p0lkę.
2)Mieliście się okazję jej przyjrzeć, że to zwykły szlauf kiedy już ją poznał i przyprowadził ewentualnie z tego co o niej opowiadał.
2a) (Opcjonalnie) Mniej lub bardziej dobitnie dawaliście mu do zrozumienia co to jest ale wszystko odbijało się jak piłka od ściany.
3)Dawała mu wiele czerwonych flag, które on nagminnie ignorował.
A potem to już poleciało klasykiem.
Tak z ręką na sercu znacie jakiegoś gościa co nie jest sam sobie winien? Bo ja grzebie w głowie po swoim dalszym i bliższym otoczeniu i nie mogę takiego znaleźć.
-
By Iceman84PL
W imię ekologii UE wymyśliła sobie by mąka, pieczywo, batoniki, płatki, dania przetworzone były robione na bazie robaków takich jak świerszcze, szarańcza.
Idą na to gigantyczne pieniądze gdzie już ludzi zaczyna się przekonywać i oswajać poprzez media głównego ścieku.
Oczywiście na razie jest to dobrowolny pomysł, jednak pamiętacie co było z "dobrowolnością" w czasie covid lub z autami elektrycznymi gdzie od 2035 roku
samochodem spalinowym już nie pojedziesz.
Za jakiś czas zobaczycie, że sławni ludzie, sportowcy, celebryci będą zachwalać jakie to dobre i "zdrowe" robaczki są😆🤦♂️
Tymczasem oni ich tykać nie będą bo dla nich będzie mięso i żywność lepszej kategorii.
Witajcie w nowym postępowym świecie gdzie ludzie chorzy zgotują piekło całej reszcie sami nie przestrzegając wytycznych.
Są badania z 2019 roku, o których dziki wspomina w nagraniu potwierdzające, że robaki w 81% zawierają wszelkiej maści pasożyty, które są niebezpieczne dla zdrowia i życia człowieka.
Także widzicie, że rządzący i ludzie u władzy mają nasze dobro tam gdzie nie dochodzi słońce.
Pamiętacie film Snowpiercer? gdzie też wpierdzielali batony z robaków, gdzie była pokazana hierarchia od biedoty w ostatnim wagonie poprzez bogatych na samym przedzie.
Czy tak będzie za jakiś czas wyglądał świat?
Tutaj z kolei zachwalanie w tvn i hipokryzja kucharza, który wprost mówi jakie to dobre uprzednio nie smakując😂
Natomiast prowadzący program bez ogródek, że smakuje to jak błoto.
Ich miny również bezcenne.
Na koniec nagranie Dzikiego, który jak zwykle świetnie podsumowuje temat.
-
By meghan
Czy potrzebna jest nam (Polsce) dzietność na określonym poziomie w określonym czasie?
Niska (czyli jaka?) dzietność może być przyczyną powstania jakich zjawisk społecznych?
Jakimi działaniami prawnymi, czy propagandowymi zwiększono by dzietność w Polsce, czy w innym kraju, w którym wskaźnik dzietności jest najniższy od kilku dekad?
-
By olek163
Moje pytanie dotyczy kobiet nazywanych MILFami. W aplikacji Tinder, lajkuję wszystkie laski ale żadna nie odpowiada a jak już jakaś odpowie to zaraz urywa rozmowę. Czy macie jakieś sprawdzone (najlepiej darmowe) stronki gdzie najlepiej ich szukać?
-
Recommended Posts