patzzzky 213 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 https://www.facebook.com/wroclawporsche/posts/pfbid02L3VxzmPBCQQtFa6EyyQZWcKGUQFWQ5xEAhW9wejNQ2sgUV7YYctVnzWCxCSQURXxl Największy cuckold polskiego internetu będzie się wypowiadał na temat prawdziwej męskości szanowni Panowie, zapraszam do dyskusji. 7 1 Link to post Share on other sites
BumTrarara 2,496 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 3 godziny temu, patzzzky napisał: https://www.facebook.com/wroclawporsche/posts/pfbid02L3VxzmPBCQQtFa6EyyQZWcKGUQFWQ5xEAhW9wejNQ2sgUV7YYctVnzWCxCSQURXxl (...) prawdziwej męskości (,,,) Link to post Share on other sites
cst9191 10,696 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Cytat Który z nich to „prawdziwy mężczyzna”, o ile w ogóle taki istnieje? Już jutro Maciej Musiał i Krzysztof Gonciarz porozmawiają na #CreativeTalks #1 o Dekalogu Mężczyzny. 10 przykazań prawdziwego mężczyzny: 1) ufaj bezgranicznie swojej kobiecie, ona nigdy cię nie okłamie; 2) zadbaj, aby twoja kobieta czuła się bezpiecznie, najlepiej przepisz na nią mieszkanie; 3) kiedy twoja kobieta chce wyjść z koleżankami na imprezę, zgódź się, pokaż że ufasz jej bezgranicznie; 4) staraj się bardziej, kiedy ona tego oczekuje; 5) nie pytaj o jej przeszłość, albowiem przeszłość się nie liczy; 6) finansuj każdą jej zachciankę, aby widziała, że bardzo ją kochasz; 7) zaakceptuj jej dziecko, albowiem nie jest ważne kto spłodził, ale kto wychowa; 8 ) nie bądź zazdrosny o jej kolegów, albowiem obiecała ci, że jesteś jej jedynym; Dalej już nie wiem, może ktoś ma pomysły? 1 3 Link to post Share on other sites
manygguh 4,688 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 2 8 Link to post Share on other sites
Krugerrand 14,556 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 (edited) To tak jakby o mężczyznach i męskości wypowiadały się Rezerwatki i ich forumowe kukoldy lub o kobiecości posłanka Grodzka. Zdaję się kolejny odcinek z serii ośmieszania męskości i mężczyzn w tym kraju. Edited December 2, 2022 by Krugerrand 5 2 Link to post Share on other sites
Piter_1982 2,703 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 (edited) Jak patrzę na naszego sąsiada to zastanawiam się czy "Znowu w życiu mi nie wyszło" nie zastąpi "Niemcy, Niemcy ponad wszystko"? Edited December 2, 2022 by Piter_1982 Link to post Share on other sites
Rnext 25,385 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Tak sobie myślę, że Goniciarz trochę się pogubił w poszukiwaniu trufli. Link to post Share on other sites
Imiennik 9,246 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Autorytet... 12 Link to post Share on other sites
zuckerfrei 12,160 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Kto, go o to poprosił? 1 Link to post Share on other sites
Zgredek 1,087 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Gonciarz i inne tego typu cuckoldy w oczach kobiet są "bezpieczną przystanią". Najpierw Panna za instynktem idzie do bad boya, zadurza się w nim. On mając w nią wbite zostawia ją, wtedy ona kieruje statkiem na bezpieczną przystań. Takie Krzysie są pocieszycielami, powiedzą czułe słowo, przytulą się - no generalnie nie zranią, bo poziom ich pizdowatości jest tak duży, że dla samiczki nieszkodliwy. Na koncu nudzi się nim i wraca do punktu wyjścia. Kurtyna. 3 Link to post Share on other sites
Lethys 1,058 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Komentujący nie zawodzą 😆 4 Link to post Share on other sites
Legionista 761 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Krzysztof Gonciarz, kto to jest ?. 1 1 Link to post Share on other sites
maroon 15,225 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Chcesz być męski kup se porsze. Co tu rozkminiać. 1 Link to post Share on other sites
SamiecGamma 5,997 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 (edited) Jprdl, narodowy kukold o męskości - tego jeszcze nie grano! Swoją drogą - nie przestaje mnie ten przypadek zadziwiać. Facet, który założył firmy w dwóch krajach w branży kreatywnej, zarobił 600k PLN na samym Patronite, a po tym, jak go laska zostwiła, nie przemyślał nic, nie próbował podejść do tematu logicznie i rzeczowo... Nie posiadł najwyraźniej podstawowej umiejętności krytycznego i trzeźwego spojrzenia na otaczającą rzeczywistość. Edited December 2, 2022 by SamiecGamma 3 Link to post Share on other sites
Pietryło 673 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 (edited) 36 minut temu, Legionista napisał: Krzysztof Gonciarz, kto to jest ?. A ja jeszcze typa pamiętam jak robił w tvgry. On to chyba nawet założył... Wydawał się wtedy normalny. @SamiecGamma może żyje w bańce własnej zajebistości i nie przyjął do wiadomości faktu, że jest kukiem;) Edited December 2, 2022 by Pietryło 1 Link to post Share on other sites
SamiecGamma 5,997 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 7 minut temu, Pietryło napisał: @SamiecGamma może żyje w bańce własnej zajebistości i nie przyjął do wiadomości faktu, że jest kukiem;) Tak, to jest problem nieuzasadnionej ekstrapolacji swoich talentów w określonej domenie na inne dziedziny życia. 1 Link to post Share on other sites
Dworzanin.Herzoga 5,908 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 9 godzin temu, patzzzky napisał: Największy cuckold polskiego internetu będzie się wypowiadał na temat prawdziwej męskości szanowni Panowie, zapraszam do dyskusji. Jego imiennik, Krzysztof Kononowicz, powinien zostać zaproszony na tę prelekcję i pokazać, jak wygląda archetypowa męskość. A poza tym, moim zdaniem największa rysa na wizerunku gonciarza, to świadome nakręcenie hejtu swojej społeczności na kobietę, z którą przegrał w konkursie i z tego powodu zrezygnowała z nagrody. BTW wtedy nagrał film "mowa nienawiści", co dodaje absurdu sytuacji. Wiem, ktoś powie, że bezpośrednio nic nie zrobił, jednak tyle lat w mediach na pewno pozwoliło mu się domyślić, jaki efekt będzie mieć jego post ze screena wyżej. 1 Link to post Share on other sites
maroon 15,225 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 2 hours ago, SamiecGamma said: Tak, to jest problem nieuzasadnionej ekstrapolacji swoich talentów w określonej domenie na inne dziedziny życia. To jest klasyczny przykład Oskarek + hajs. Mentalność 5-latka i co mi zrobicie? Poza tym ten cały świat blogerów i influencerów to jest niewyobrażalny syf. Gryzą się jak wygłodniałe psy o kość. Link to post Share on other sites
Iceman84PL 21,282 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 16 godzin temu, Legionista napisał: Krzysztof Gonciarz, kto to jest ?. 1 6 Link to post Share on other sites
SamiecGamma 5,997 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 16 godzin temu, maroon napisał: To jest klasyczny przykład Oskarek + hajs. Mentalność 5-latka i co mi zrobicie? Czy taki klasyczny to nie wiem. Raczej nie pochodzi z bogatej rodziny, wypracował swoją pozycję w sporym stopniu sam. Jego pierwsze filmy o życiu i prowadzeniu biznesu w Japonii były na dość wysokim poziomie: dynamika, tempo, treściwe i ciekawie zmontowane. Potem dokoptował sobie Kasię do zarządu spółek, które założył i odtąd zaczęła się równia pochyła. Nie wiem, co on wtedy miał w głowie, że podjął taką decyzję. 16 godzin temu, maroon napisał: Poza tym ten cały świat blogerów i influencerów to jest niewyobrażalny syf. Gryzą się jak wygłodniałe psy o kość. A to prawda. I myślałem, że Gonciarz był kiedyś na wyższym poziomie niż ta cała banda, ale niestety to, co zlinkował @Dworzanin.Herzoga temu przeczy. 1 Link to post Share on other sites
Imiennik 9,246 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 3 minuty temu, SamiecGamma napisał: Nie wiem, co on wtedy miał w głowie, że podjął taką decyzję. 1 2 Link to post Share on other sites
nowy00 9,416 Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Pomyśleć, że taki gość może mieć rzeszę swoich zwolenników. Link to post Share on other sites
OdważnyZdobywca 494 Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Robił bardzo dobre filmy (przynajmniej jakościowo). I były całkiem ciekawe, dostawał jakieś nagrody. Ale fakt, cuck niesamowity. Szkoda, że promuje błędne wzorce ale może taka jest cena za bycie poprawnym politycznie/sławnym. 1 Link to post Share on other sites
Imiennik 9,246 Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 57 minut temu, OdważnyZdobywca napisał: Szkoda, że promuje błędne wzorce ale może taka jest cena za bycie poprawnym politycznie/sławnym. Teraz promuje się najgorsze dziadostwo. To nie jest żadna cena, on po prostu taki jest. Zrobił z siebie pośmiewisko, jest chodzącym przeciwieństwem męskości. Idealnie pasuje do feministycznej narracji, stąd jest wyświetlany. Sam fakt że będzie brał udział w debacie o męskości stanowi swoisty paradoks. Dla mnie gościu jest na poziomie polskiego rapu, fame mma i trudnych spraw. Normalny człowiek nawet na niego nie splunie. Link to post Share on other sites
Dworzanin.Herzoga 5,908 Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 (edited) 38 minut temu, Imiennik napisał: Dla mnie gościu jest na poziomie polskiego rapu, fame mma i trudnych spraw. Akurat na galach freakfightowych są i tacy co się nie popuszczą się przed feministycznym szejmingiem: [pierwsze 4 minuty, dalej dziadostwo głównie] Edited December 5, 2022 by Dworzanin.Herzoga 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts