z prawego łoża 73 Posted January 16 Share Posted January 16 Kij z tym seksem, jeżeli jest to człowiek bardzo wierzący to może mieć takie odpały, ja jako były katolik widziałem trochę inne akcje na zasadzie babka znalazła sobie typowego beciaka i nie chciała się kochać przed, po ślubie dwa razy albo trzy się pokochali w momencie zajścia w ciążę koniec. Po urodzeniu wiadomo jak było, nie jest to reguła ale jednak jakaś zależność. Mnie tylko zastanawia czemu chcesz aby twoje przyszle dziecko wychowywało się w religi poczucia winy, kompleksów i niskiej samooceny. Chodziło potem do kościoła słuchając niszczących go rzeczy. Wiara jako taka jest potrzebna ale tak jak ona jest przedstawiana w religi katolickiej woła o pomstę do nieba. Zastanów się nad tym. Widać, że jesteś inteligentną osobą, zastanów się nad tymi rzeczami. Tak czy siak, powodzenia. Link to post Share on other sites
Egregor Zeta 6,355 Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) W dniu 11.01.2023 o 20:01, ewelina napisał: Czyżby ból wiadomo czego, że sami nigdy, by się na coś takiego nie zdobyli. bo są za słabi? Chociaż domyślam się, że sporo osób też po prostu nie rozumie, po co takie działania. Cipa to nie cyferki w zegarach od passata. Cofnąć (licznika) już się nie da... Edited January 16 by Egregor Zeta 2 Link to post Share on other sites
nowy00 8,763 Posted January 17 Share Posted January 17 10 godzin temu, Egregor Zeta napisał: Cipa to nie cyferki w zegarach od passata. Cofnąć (licznika) już się nie da... Błogosławieni Ci co mieli seqzy z dziewicą bo jak dla mnie takich można określać mianem Chada Link to post Share on other sites
Libertyn 6,639 Posted January 17 Share Posted January 17 12 godzin temu, Egregor Zeta napisał: Cipa to nie cyferki w zegarach od passata. Cofnąć (licznika) już się nie da... Brakuje memu o kluczu i zamku. Jest bardzo śmieszny, do momentu gdy sobie uświadomisz że nawet ten kijowy zamek to wyzwanie bo jedyny klucz jaki masz to francuski. Link to post Share on other sites
nowy00 8,763 Posted January 18 Share Posted January 18 W dniu 17.01.2023 o 11:11, Libertyn napisał: Brakuje memu o kluczu i zamku. Jest bardzo śmieszny, do momentu gdy sobie uświadomisz że nawet ten kijowy zamek to wyzwanie bo jedyny klucz jaki masz to francuski. Mówisz, masz Link to post Share on other sites
Libertyn 6,639 Posted January 18 Share Posted January 18 5 godzin temu, nowy00 napisał: Mówisz, masz Próbowałeś kiedyś otwierać zamek kluczem wiolinowym? Link to post Share on other sites
Recommended Posts