Imiennik 9,109 Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Generalnie te 16k wydałeś na siebie jeśli pani zwracała 40-50% kosztów. Jest równouprawnienie, niech panie płacą za siebie. Trzeba się szanować a nie utrzymywać bezrobotne lambadziary Ktoś powie że seks, że ona poświęca swój czas - no fakt, ale ja swój też poświęcam a w seksie się więcej dupą namacham - oczywiście walczę o równouprawnienie kobiet, pozwalam im potem nadrobić ustami. Taki ze mnie feminista! A no i mała uwaga @maroon. To bardziej związek typu LAT. Jedyne co ma sens na dłuższy okres czasu według mnie. Edited January 17 by Imiennik 1 1 Link to post Share on other sites
Morfeusz 6,186 Posted January 22 Share Posted January 22 @maroon Moim zdaniem, jeżeli masz wystarczająco wysokie dochody, to koszt Twojego LTRa, na poziomie średnio ok 2,7 tys. zł na miesiąc jest akceptowalny. Jeżeli otrzymujesz to co chcesz w zamian za zużytą energię, poświęcony czas na spotkania, nerwy na ustawianie samicy i trzymanie ramy. W dniu 16.01.2023 o 12:07, maroon napisał: Nie mieszkamy też na stałe razem. Podejrzewam, że to bardziej LAT i nie dasz się urobić na fatalną w skutkach formalizację relacji albo gówniaka. 1 Link to post Share on other sites
nowy00 9,347 Posted January 24 Share Posted January 24 Trzeba siebie również szanować a jeśli LAT akceptuje ta kobieta warto w coś takiego brnąć chociaż życie pokazuje, że po pewnym czasie spotykania się z kobietą występują konkretne pytania np. jakiś pierścionek bym chciała czy bobo z Tobo Link to post Share on other sites
Recommended Posts