spacemarine 10,742 Posted January 19 Share Posted January 19 6 godzin temu, Mosze Red napisał: Kobiet adwokatów i radców jest więcej niż mężczyzn To już wiemy skąd tyle rozwodów w tym kraju Link to post Share on other sites
slavex 2,094 Posted January 19 Share Posted January 19 20 godzin temu, rarek2 napisał: Dzisiaj młoda kobieta nie musi wogóle przejmować się związkiem z nieodpowiedzialnym partnerem. W czasach aplikacji randkowych dzisiaj kobiety są w stanie umawiać się z mężczyznami o nieproporcjonalnie wyższej atrakcyjności Chyba jest dokładnie na odwrót, teraz mając duży wybór wybierają najgorsze opcje... Dawniej trzeba było 2 razy pomyśleć, dzisiaj tyle dupochronów że wolna amerykanka. Link to post Share on other sites
Confuser 52 Posted January 19 Share Posted January 19 (edited) Stephan Molyneux popełnił poniższe opracowanie na temat samotnych matek - zbanowany z YT więc inny portal gdzie informacje się uchowały:https://www.altcensored.com/watch?v=o1xf78EltKM omawia statystyki, jak rozbicie rodziny wpływa społecznie i hormonalnie na dzieci.. Edited January 19 by Confuser 2 Link to post Share on other sites
yrl 2,547 Posted January 19 Share Posted January 19 A mi na fb wyskoczyła grupa w stylu "randki z samotnymi matkami". I było tam całkiem sporo osób. Nie wiem czy pospermić czy kręcić bekę. Przez ten cały red pill odruchowo zacząłem pisać "madki" 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts