GriTo Posted March 13 Share Posted March 13 12 godzin temu, DOHC napisał: Ja już jestem stary, nie znam się na tym ale muszę się tym zainteresować gdyż dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą. Panie, a od ilu lat to się łapię na tę starość? Ja też się chcę tym zainteresować. To mamy już ? dwóch starych, zainteresowanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriTo Posted March 13 Share Posted March 13 23 godziny temu, Brat Jan napisał: W top 10 najbardziej znanych influencerów wirtualnych można wymienić: Jak widać są takowi, którzy są podatni na wpływ wirtuali. Dżizas, żeby jeszcze lalki cyfrowe mi pierd*liły co mam sobie kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHC Posted March 13 Share Posted March 13 37 minut temu, GriTo napisał: Panie, a od ilu lat to się łapię na tę starość? Ja też się chcę tym zainteresować. Żartowałem z tą starością, ale patrząc na takie rzeczy to już staro się czuję. Mam między 21 a 37 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted March 20 Share Posted March 20 Teraz każdy może zostać gwiazdką tiktoka. Filtry AI załatwią wszystko: brzydka -> piękna. 🤣 Facetów też CZADYfikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts