Druid 3,341 Posted February 22 Share Posted February 22 Witajcie Znalazłem ciekawą stronę o świadomości, jak ktoś lubi takie tematy, polecam zajrzeć i posłuchać, jest tutaj wiele ciekawych smaczków @Marek Kotoński @Iceman84PL @Patton @vand @Quo Vadis? @Spartan @self-aware @Posejdon Polecam: 5 2 Link to post Share on other sites
Strusprawa1 2,560 Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) Oddychaniem nie polepszy się życia. Uczeniem się wartościowych rzeczy (NAPRAWDĘ wartościowych), praktykowaniem tego, szukaniem okazji, znalezienie realnego sensu w życiu itp. Wtedy po paru latach takiego nastawienia da się lepiej żyć. Tutaj trochę dziwaczny tytuł, ale rozkmina ciekawa: Ale fakt, to co piszesz dla produktywności (robienie nudnych rzeczy przez dłuższy czas) - przydaje się. Edited February 23 by Strusprawa1 1 Link to post Share on other sites
Druid 3,341 Posted February 23 Author Share Posted February 23 7 godzin temu, Strusprawa1 napisał: Oddychaniem nie polepszy się życia. Jak przez nos to biologicznie tak. Nawet podczas snu lepiej oddychać nosem niż ustami. 4 Link to post Share on other sites
damyrade 47 Posted February 23 Share Posted February 23 Ja polecam ten kanał o podobnej tematyce. Dzięki lekturze tematów zdałem sobie sprawę, że mam zakodowane niewłaściwe programy i wystarczy to przeprogramować. Proste, ale niełatwe. https://youtube.com/@SynergiaEnergii 3 Link to post Share on other sites
Dworzanin.Herzoga 5,908 Posted February 23 Share Posted February 23 12 godzin temu, Strusprawa1 napisał: Oddychaniem nie polepszy się życia. Konstantyn Butejko by się nie zgodził. 2 Link to post Share on other sites
Strusprawa1 2,560 Posted February 23 Share Posted February 23 1 minutę temu, Dworzanin.Herzoga napisał: Konstantyn Butejko by się nie zgodził. No dobra, George Floyd także. 1 2 Link to post Share on other sites
Druid 3,341 Posted February 26 Author Share Posted February 26 W dniu 23.02.2023 o 12:30, damyrade napisał: Proste, ale niełatwe. Na to trzeba tygodni, miesięcy, albo i nawet lat pracy nad tym. 1 Link to post Share on other sites
Martinez 32 Posted March 4 Share Posted March 4 Super temat! Dla takich przegladam to forum 1 Link to post Share on other sites
Druid 3,341 Posted March 8 Author Share Posted March 8 (edited) W dniu 4.03.2023 o 13:10, Martinez napisał: Super temat! Dla takich przegladam to forum Jak szukasz merytoryki to warto czytać Edited March 8 by Druid Link to post Share on other sites
OdważnyZdobywca 494 Posted March 14 Share Posted March 14 W dniu 23.02.2023 o 12:30, damyrade napisał: Ja polecam ten kanał o podobnej tematyce. Dzięki lekturze tematów zdałem sobie sprawę, że mam zakodowane niewłaściwe programy i wystarczy to przeprogramować. Proste, ale niełatwe. https://youtube.com/@SynergiaEnergii Wyświetlił mi się kilka razy na YT. Jeśli to prawda co o sobie mówi, to droga jaką przeszedł (ilość wiedzy jaką zdobył) robi wrażenie. Masz jakieś info odnośnie jego kursów? Bo robi Szkołę oddechu i podobne. 1 Link to post Share on other sites
damyrade 47 Posted March 14 Share Posted March 14 4 minuty temu, OdważnyZdobywca napisał: Wyświetlił mi się kilka razy na YT. Jeśli to prawda co o sobie mówi, to droga jaką przeszedł (ilość wiedzy jaką zdobył) robi wrażenie. Masz jakieś info odnośnie jego kursów? Bo robi Szkołę oddechu i podobne. Nie mam info. Oglądam tylko to, co na YouTube. Śledzę od niedawna, więc też nie znam kulisów, ale fascynuje mnie jego droga. Dodatkowo, wygląda na normalnego gościa, który się zawziął i zrobił swoje. Lubię takie kanały, bo udowadniają mi, że można zrobić wiele nie tylko jak masz bananowe życie albo od dziecka wiesz co chcesz osiągnąć. Wystarczy ciężka praca i trochę szczęścia. 1 Link to post Share on other sites
OdważnyZdobywca 494 Posted March 14 Share Posted March 14 4 minuty temu, damyrade napisał: Nie mam info. Oglądam tylko to, co na YouTube. Śledzę od niedawna, więc też nie znam kulisów, ale fascynuje mnie jego droga. Dodatkowo, wygląda na normalnego gościa, który się zawziął i zrobił swoje. Lubię takie kanały, bo udowadniają mi, że można zrobić wiele nie tylko jak masz bananowe życie albo od dziecka wiesz co chcesz osiągnąć. Wystarczy ciężka praca i trochę szczęścia. Fakt, widać "amatorszyznę" jeśli chodzi o sprzedaż/porównując do insta facetów w garniturach. Ale jest początkujący, skupia się raczej na produkcie niż wizerunku, co i mnie zainteresowało. Pierwsze co rzuca się na oczy - zwykły chłop, który coś tam poczytał. Jestem ciekawy właśnie tych jego sesji oddechowych. Prowadzi sprzedaż w okienkach czasowych, na chwilę obecną jest zamknięte, ale kwestia czasu i otworzy. Link to post Share on other sites
Piter_1982 2,703 Posted March 25 Share Posted March 25 Wim Hof - to raczej neurobiologia, a nie ezoteryka. Link to post Share on other sites
Recommended Posts