Jump to content

Jak Lepiej Żyć? Medytacja i rozwój świadomości

Recommended Posts

Oddychaniem nie polepszy się życia. Uczeniem się wartościowych rzeczy (NAPRAWDĘ wartościowych), praktykowaniem tego, szukaniem okazji, znalezienie realnego sensu w życiu itp.

Wtedy po paru latach takiego nastawienia da się lepiej żyć.

Tutaj trochę dziwaczny tytuł, ale rozkmina ciekawa:

Ale fakt, to co piszesz dla produktywności (robienie nudnych rzeczy przez dłuższy czas) - przydaje się.

Edited by Strusprawa1
  • Like 1
7 godzin temu, Strusprawa1 napisał:

Oddychaniem nie polepszy się życia.

Jak przez nos to biologicznie tak. Nawet podczas snu lepiej oddychać nosem niż ustami.

• Like 4
W dniu 23.02.2023 o 12:30, damyrade napisał:

Proste, ale niełatwe.

Na to trzeba tygodni, miesięcy, albo i nawet lat pracy nad tym.

• Like 1
Posted (edited)
W dniu 4.03.2023 o 13:10, Martinez napisał:

Super temat! Dla takich przegladam to forum

Jak szukasz merytoryki to warto czytać ;)

Edited by Druid
W dniu 23.02.2023 o 12:30, damyrade napisał:

Ja polecam ten kanał o podobnej tematyce.

Dzięki lekturze tematów zdałem sobie sprawę, że mam zakodowane niewłaściwe programy i wystarczy to przeprogramować. Proste, ale niełatwe.

https://youtube.com/@SynergiaEnergii

Wyświetlił mi się kilka razy na YT. Jeśli to prawda co o sobie mówi, to droga jaką przeszedł (ilość wiedzy jaką zdobył) robi wrażenie. Masz jakieś info odnośnie jego kursów? Bo robi Szkołę oddechu i podobne. 

• Like 1
4 minuty temu, OdważnyZdobywca napisał:

Wyświetlił mi się kilka razy na YT. Jeśli to prawda co o sobie mówi, to droga jaką przeszedł (ilość wiedzy jaką zdobył) robi wrażenie. Masz jakieś info odnośnie jego kursów? Bo robi Szkołę oddechu i podobne. 

Nie mam info. Oglądam tylko to, co na YouTube.

Śledzę od niedawna, więc też nie znam kulisów, ale fascynuje mnie jego droga.

Dodatkowo, wygląda na normalnego gościa, który się zawziął i zrobił swoje. Lubię takie kanały, bo udowadniają mi, że można zrobić wiele nie tylko jak masz bananowe życie albo od dziecka wiesz co chcesz osiągnąć.

Wystarczy ciężka praca i trochę szczęścia.

• Like 1
4 minuty temu, damyrade napisał:

Nie mam info. Oglądam tylko to, co na YouTube.

Śledzę od niedawna, więc też nie znam kulisów, ale fascynuje mnie jego droga.

Dodatkowo, wygląda na normalnego gościa, który się zawziął i zrobił swoje. Lubię takie kanały, bo udowadniają mi, że można zrobić wiele nie tylko jak masz bananowe życie albo od dziecka wiesz co chcesz osiągnąć.

Wystarczy ciężka praca i trochę szczęścia.

Fakt, widać "amatorszyznę" jeśli chodzi o sprzedaż/porównując do insta facetów w garniturach. Ale jest początkujący, skupia się raczej na produkcie niż wizerunku, co i mnie zainteresowało. Pierwsze co rzuca się na oczy - zwykły chłop, który coś tam poczytał.

Jestem ciekawy właśnie tych jego sesji oddechowych. 

Prowadzi sprzedaż w okienkach czasowych, na chwilę obecną jest zamknięte, ale kwestia czasu i otworzy.

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.