maroon Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Rozmawiałem sobie dziś ze znajomą instagramerką. Dziewczyna powoli dobija do 30. I ciekawych rzeczy się dowiedziałem. Albo w sumie może oczywistych. 😁 Znam laskę dość długo, więc mam okazję obserwować, jak jej "światopogląd" ewoluuje coraz bardziej w stronę spierdolenia. No i tak: 1) Ona nie chce więcej już pracować w życiu, tylko żeby ją ktoś utrzymywał, najlepiej w ciepłym kraju. 2) Nie chce przystojnego Włocha "jak z filmów", bo to lenie i nieroby. 3) Nie można mówić o facecie, który utrzymuje bezrobotną laskę per "frajer", bo to niegrzeczne i wcale nie jest frajerem. Dziewczę z relatywnie małego miasta pod Wawą. Aktualnie nie pracuje, "dokształca się" na jakiejś podyplomówce. 8/10, więc adoratorów na pęczki. Także ten. 😁 Tylko brać i nie pytać. 😁 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 44 minuty temu, maroon napisał: Także ten. 😁 Tylko brać i nie pytać. 😁 Dej pan numer 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slusa Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 53 minutes ago, maroon said: instagramerką Jak zarabia instargramerka? Prócz prostytucji? 1 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 5 minut temu, slusa napisał: Jak zarabia instargramerka? Prócz prostytucji? Fotografowanie się z fit jedzeniem w proszku i kosmetykami. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacemarine Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 (edited) No jak to to nawet włoch na zasiłku mieszkający u mamy to już za mało dla P0lki? No to chyba zostają wyjazdy do dubaju na szejka i placki oraz złoty deszcz Edited March 4, 2023 by spacemarine 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroon Posted March 4, 2023 Author Share Posted March 4, 2023 22 minutes ago, slusa said: Jak zarabia instargramerka? Prócz prostytucji? Nie mogę ci odpowiedzieć, gdyż jest to wielka tajemnica wiary w miłość. Bądź dobrym chłopakiem, a posmakujesz boskiej ambrozji. 6 minutes ago, spacemarine said: No jak to to nawet włoch na zasiłku mieszkający u mamy to już za mało dla P0lki? No to chyba zostają wyjazdy do dubaju na szejka i placki oraz złoty deszcz Według mnie w tej wypowiedzi jest drugie dno. A mianowicie powinien być jeden zaradny parób do utrzymywania, a wtedy "ładny Włoch" może być na boku. Albo nawet kilku. 😎 23 minutes ago, Król Jarosław I said: Fotografowanie się z fit jedzeniem w proszku i kosmetykami. + gówno prace dorywcze różego typu. Recepcjonistka, hostessa, pomoc w redakcji, modelka, asystentka prezesa, etc. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavex Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Zna jakiś język obcy? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroon Posted March 4, 2023 Author Share Posted March 4, 2023 41 minutes ago, cst9191 said: Dej pan numer Wpiszę cię pod numerem 542 na liście chętnych do zaruchania, może być? 😎 Just now, slavex said: Zna jakiś język obcy? Pigin ynglish średnio na jeża ~ B1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacemarine Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 (edited) Nasze witaminki mają już konkurencję Boom na małżeństwa mieszane w Turcji. Kobiety mają konkurencję z zagranicy. "Na jedno małżeństwo Turczynki z obcokrajowcem przypada aż 4-5 takich związków Turków. Mężczyźni w Turcji mogą dziś w kobietach przebierać ze względu na liczne turystki i migrantki z innych krajów muzułmańskich. Syryjki, Marokanki, Rosjanki, Niemki, Ukrainki czy Iranki stanowią dziś sporą konkurencję dla tamtejszych kobiet." https://www.salon24.pl/u/glos-pokolenia-90/1287378,boom-na-malzenstwa-mieszane-w-turcji-kobiety-maja-konkurencje-z-zagranicy Biedne P0lki niedługo już nawet Turków dla nich nie starczy, to musi być raj że pełno kobit z azji i europy przyjeżdża po księcia Edited March 4, 2023 by spacemarine 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Widać że dupka Was troszkę zabolała. Plus jest taki, że (od samego początku) wiadomo z kim ma się do czynienia i nie marnuje swojego czasu i zasobów na kogoś kto jest pasożydem społecznym... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekacz19 Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 4 minuty temu, slavex napisał: Zna jakiś język obcy? Opanowany francuski dogłębnie 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroon Posted March 4, 2023 Author Share Posted March 4, 2023 @Egregor Zeta najśmieszniejsze jest to, że ona w końcu znajdzie frajera. 😁 Ma jeszcze na to z 5 lat spokojnie. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yrl Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Modelka na instagramie? Powiedz jej że znasz piłkarza (w fifie) i chciałby się poznać. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubertius Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 1 godzinę temu, maroon napisał: 3) Nie można mówić o facecie, który utrzymuje bezrobotną laskę per "frajer", bo to niegrzeczne i wcale nie jest frajerem. Tą podwójną logikę widzę wszędzie. Przykład z pracy. Zlewaczona laska z roboty robi wykład "psiapsiółom" o tym, jak to nie można mówić o grubej lasce, że jest gruba, bo może do niej dojść i zniszczy jej to psychikę. Po czym po dwóch tygodniach obrabia dupę grubemu facetowi z roboty, że obnosi się ze swoją wagą. Jakaś forma ala "schizofrenii" czy kompletne zapomnienie o tym co się gadało zupełnie niedawno? 🤔 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 22 minuty temu, maroon napisał: @Egregor Zeta najśmieszniejsze jest to, że ona w końcu znajdzie frajera. 😁 Ma jeszcze na to z 5 lat spokojnie. w polskich warunkach z 15... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 29 minut temu, spacemarine napisał: Biedne P0lki niedługo już nawet Turków dla nich nie starczy, to musi być raj że pełno kobit z azji i europy przyjeżdża po księcia Spokojnie, w Polsce coraz większy napływ brudu, nie będą musiały nigdzie wyjeżdżać. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodkas85 Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Godzinę temu, slusa napisał: Jak zarabia instargramerka? Prócz prostytucji? Zabia tak jak żołnierz w Battlefield. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonim84 Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 "Tom Cruise to dla młodych pOlek za mało". Doktor Szarpanki 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Lepiej będzie jak zajmiecie się sobą niż cudzym życiem. Odrzucie negatywne emocje. Dla równowagi ciała i duszy: 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroon Posted March 4, 2023 Author Share Posted March 4, 2023 7 minutes ago, Egregor Zeta said: Dla równowagi ciała i duszy: Zdecydowanie. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacemarine Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Amatorzy, tutaj macie prawdziwą jogę, to żadna baseniara z twitcha Dozwolone od lat 18stu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavex Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Godzinę temu, sekacz19 napisał: Opanowany francuski dogłębnie Działa na wszystkich kontynentach tak samo 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 (edited) Ale właściwie co jest w tym złego, że ktoś ma mokre sny, a te sny się w końcu spełniają. Ja też bym chciał miliony na koncie za to, że leżę i czekam aż mi spadną. Problem w tym, że nikt (poza szczęściem losu) mi tego nie zaoferuje, a takim panienkom kukoldziarstwo zapewnia takie atrakcje życiowe. Dopóki będą dostarczyciele, to biorcy nie wymrą. Czas sobie uświadomić, że na to my, faceci, zawiliśmy i wyhodowaliśmy "hydrę". Bo to że ktoś ma marzenia z kosmosu, to ma. Edited March 4, 2023 by Redbad 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 3 godziny temu, maroon napisał: Ona nie chce więcej już pracować w życiu, tylko żeby ją ktoś utrzymywał, Kiedyś o tym pisałem, ale córka kuzyna (wtedy 10- 12l ) wyskoczyła do ciotki z podobnym tekstem, że ona nie będzie ani się uczyć ani pracować tylko znajdzie sobie męża. 🤣 3 godziny temu, maroon napisał: Nie chce przystojnego Włocha Taaaa... Habibich i mokebe też nie chcą . 3 godziny temu, maroon napisał: , bo to lenie i nieroby. Może chciała Ci delikatnie zasugerować, że jest w stanie dać Ci szansę - tylko musisz się bardziej postarać.🤣 3 godziny temu, maroon napisał: 3) Nie można mówić o facecie, który utrzymuje bezrobotną laskę per "frajer", bo to niegrzeczne i wcale nie jest frajerem. A mi przyszedł do głowy pewien ciekawy eksperyment socjologiczny. Poruszcie ten sam temat z retoryką, że w ten sposób facet krzywdzi swoją niewiastę. Że znacie przypadek, gdzie pańci nie udał się przeskok na grubszą gałąź i powrót do misia ( oczywiście odpowiednio urbane w słowa musi to być). Jestem ciekaw reakcji interlokutorek.🤣 1 godzinę temu, Chcni napisał: , nie będą musiały nigdzie wyjeżdżać. Chciałem na[pisać, że na "swoim podwórku" nie będą się czuły aż tak swobodnie, ale teraz już jest pełne przyzwolenie na to nawet na zadupiach, gdzie ludzie znają się do 4. pokolenia wstecz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sankti Magistri Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Ładna laska jak ma trochę oleju w głowie może w dzisiejszych czasach nic nie robiąc żyć jak pączek w maśle. Sytuacja z dzisiaj. Przyszły do mnie sąsiadki posłuchać jak śpiewam i przyprowadziły koleżankę taką 7/10 w mojej skali - wiek pań 21-23. Popiły trochę (baby a piły łychę bez koli i lodu, w przeciwieństwie do większości znanych mi facetów) i opowiedziały takie rzeczy że ręce mi opadły. Simpiarstwo i dosłowne kukoldztwo jest coraz powszechniejsze. Koleżanka sąsiadek była dziś umówiona na randkę i olała chłopa na co ten zaczął wydzwaniać i ją wprost błagać (użył tego słowa) i się płaszczyć, mówił że weźmie ją do der elefant na ostrygi bo ma stolik a wcześniej mogą pójść na zakupy. Wszystko słyszałem bo włączyła głośnik, po zakończonej rozmowie oczywiście wyśmiewały i szydziły z chłopa. Opowiedziała jeszcze jak spotykała się w jej opinii niezobowiązująco z dwoma facetami. Jeden był taki zakochany że kupował jej wszystko co chciała, a jak dowiedział się o innym to wyraził zgodę na seks i namawiał ją żeby nagrała film w trakcie stosunku z innym i mu pokazała bo go to podnieca. Sąsiadka z kolei taka zwykła 5 może 6/10 otworzyła tindera a tam setki wiadomości głownie w tonie żebrzącym o spotkanie. Mówiła że pół roku temu napisał do niej typ i po pierwszej randce zaproponował że ją zabierze na wycieczkę na dominikane. I poleciała. Sąsiadki mają też typów z których zrobiły sobie służących od przywożenia/zawożenia i pożyczania hajsu. A to są przeciętne dziewczyny. W głowie mi się to nie mieści. Dwie kategorycznie nie chcą się wiązać z nikim na stałe bo "nie warto" chyba że byłby 10/10. Jedna mówi że chce rodzinę, dom ale "z chłopami jest problem". Podpuściłem trochę tę ich koleżankę żeby mi wyjawiła jaki ma bodycount to powiedziała "jak jeszcze trochę wypiję i pośpiewasz to zaliczę oczko" i później się kleiła najebana. Poszła w końcu na tą randkę ledwo dając radę iść i bełkocząc. Dziewczyna bodajże 21 lat a 20 typów (o ile to prawda) już w niej było, ale cóż się dziwić coś za coś. Nic te dziewczyny nie muszą robić. Wystarczy że wrzucą zdjęcie na sociale/tindera i znajdzie się chłop co nakarmi, zabierze na wycieczkę, poratuje hajsem czy kupi torebkę. 3 1 2 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts