BumTrarara Posted June 16 Share Posted June 16 Warszawska parada równości z wczoraj: Chyba skrót trzeba rozszerzyć z LGBTQ na LGBTQS. 🤡 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted June 16 Author Share Posted June 16 Godzinę temu, BumTrarara napisał(a): Warszawska parada równości z wczoraj: Chyba skrót trzeba rozszerzyć z LGBTQ na LGBTQS. 🤡 Na paradzie wystąpił drag queen nazywający się "Maryja De Mon" A tu kolejność platform, choć nie wiem co to dokładnie oznacza: paradarownosci Edytowany•3 dni ✨🌈KOLEJNOŚĆ GRUP I PLATFORM PARADY RÓWNOŚCI 2025🌈✨ 1. Parada Równości Platforma „Odpowiedzią jest Miłość!” 2. Parada Równości x La Pose (ZEROemisyjna ciężarówka na napędzie elektrycznym EV) 3. Chóry: Voces Gaudii / Sing Out Brussels! 4. Akamai 5. Embassy of Canada to Poland on behalf of the Diplomats for Equality group 6. Stowarzyszenie Polish Leather Uniform Group 7. Goldman Sachs 8. Sii Sp. z o.o. 9. Medtronic 10. Opella Healthcare Polska 11. Salesforce 12. Stowarzyszenie Lambda Warszawa 13. LeS Do It! 14. Danske Bank 15. Stowarzyszenie Miłość Nie Wyklucza 16. BNP Paribas (najbardziej lewacki bank, promujący "cele zrównoważonego rozwoju" (taka bolszewicka nowomowa) 17. Stowarzyszenie Bears of Poland 18. Société Générale 19. Equinix 20. Accenture 21. VELUX Polska 22. NatWest Group 23. Samorząd Studentów Wydziału Dziennikarstwa, Informacji i Bibliologii 24. Zimmer Biomet Polska Sp. z o.o. 25. Grupa pracownicza Shine w PwC 26. ING Rainbow Lions Poland 27. SIX 28. U Fryzjerów 29. Levi’s 30. Deloitte Poland 31. Marsh McLennan 32. Partia Razem 33. Standard Chartered Poland 34. Moderna Polska Sp. z o.o. 35. Fabryka Norblina 36. Grupa Ingka / IKEA Retail Polska 37. Orsted 38. Go-Colors 39. Nowa Lewica 40. Akcja Socjalistyczna 41. Maersk – STREFA CISZY (bez muzyki) 42. Global Order of Satan 43. Czarny Blok 44. Deweloperzy dla Równości XD 45. Magenta Pride @ T-Mobile Polska S.A. 46. Lingaro 47. got2b 48. Kampania Przeciw Homofobii 49. Queerowy Ruch Akademicki Politechniki Warszawskiej 50. Zjednoczenie „Pozytywni w Tęczy” 51. Atradius Collections B.V Oddział w Polsce 52. Wiara i Tęcza 53. J.P. Morgan Poland Services Sp. z o.o. (bank wpuszczony do PL przez Maowieckiego, nawet im za to zapłacił) 54. GE Aerospace 55. Linklaters 56. Accor 57. Stowarzyszenie Miłośników Konkursu Piosenki Eurowizji OGAE Polska 58. CD PROJEKT RED (Popierają "równość" i "tolerancję", ale nie w krajach islamskich, ciekawe czemu) 59. Boston Scientific Polska 60. Biblioteka Równości 61. Boston Consulting Group Sp. z o.o. 62. Axel Springer Queerseite 63. Polish Pups 64. Warner Bros. Discovery (grupa pracownicza Pride Poland) 65. Citi 66. Stowarzyszenie Warszawski Klub Sportowy Volup 67. My, Rodzice 68. Stowarzyszenie Tęczowa Drużyna 69. BEC Financial Technologies 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke Posted June 16 Share Posted June 16 Godzinę temu, BumTrarara napisał(a): Warszawska parada równości z wczoraj: Chyba skrót trzeba rozszerzyć z LGBTQ na LGBTQS. 🤡 Trzaskowski oczywiście obecny na tym wydarzeniu, nawet był Patronem. Całe szczęście, że tylko jako Prezydent Warszawy. Byliśmy o włos od tragedii, ale wcale nie jesteśmy uratowani. Mi te zdjęcia dają obraz sytuacji, widzę co się dzieje i w jaka stronę to wszystko zmierza. Były wybory, naród się spierał Nawrocki czy Trzaskowski, dla mnie to była szersza sprawa, myślałem że jeszcze bardziej tzn Prawica vs Lewica, ale teraz jak.na dloni widać że to raczej normalność przeciw całkowitej degrengoladzie. Aż strach pomyśleć co oni by tu nam wprowadzili gdyby ten laluś wygrał wybory. Kiedyś to było jeszcze prościej bo zawężało się do parada gej lesbijka. Dzisiaj jest odlot, jakieś satany, grubo idzie wszystko. Cuckoldzi lada chwila dołącza. Rafałek w końcu w swoim naturalnym środowisku, cała kampanię musiał się maskować pod biało czerwoną flagą. Teraz już nie trzeba, oczywiście za kilka miesięcy będzie próbował blokować Marsz Niepodległości, który I tak się odbędzie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted June 16 Share Posted June 16 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted June 16 Share Posted June 16 Z tym hasłem "Szatan nie wyklucza" to trafili normalnie w dziesiątkę. Z pewnością Szatan chętnie przyjmie ich do swojej domeny. Miałbym tylko obawy o to czy oni rozumieją czego on naprawdę chce. Podejrzewam też, że Szatan nie wyklucza p*filów, sadystów, kazirodców, morderców seryjnych itd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted June 16 Author Share Posted June 16 Może mi ktoś powie jakich praw nie mają osoby LGBT jakie mają inni obywatele? Bo ciągle słyszę, że walczą o równość. Czyli są dyskryminowani? Zawsze byłem przekonany, że chodzi im o przywileje, szczególne traktowanie, ale pewnie jestem w błędzie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I1ariusz Posted June 16 Share Posted June 16 2 godziny temu, cst9191 napisał(a): Może mi ktoś powie jakich praw nie mają osoby LGBT jakie mają inni obywatele? Bo ciągle słyszę, że walczą o równość. Czyli są dyskryminowani? Zawsze byłem przekonany, że chodzi im o przywileje, szczególne traktowanie, ale pewnie jestem w błędzie Coś tam pewnie z gatunku, że nie mogą się odwiedzać w szpitalach i zapisywać siebie w testamentach. Cholera wie czy to prawda. A czy kobiety u nas są dyskryminowane? Nie? Bo jakbyś słuchał feministek, to mają gorzej niż Żydzi w czasie Holocaustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted June 25 Share Posted June 25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts