Bullitt Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Godzinę temu, Ursus napisał: Facet dobrze gada. Nie zawsze się z nim zgadzam, tym razem jak najbardziej. Jest mnóstwo mitów na temat seksualności kobiet. Ludzie chcą mieć czarno-biały i prosty świat. Tak oceniają, nie mając najczęściej wiedzy i kompetencji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margrabia.von.Ansbach Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) 1. Brak konfliktów panny z innymi członkami rodziny. 2. Brak konfliktów panny z koleżankami. 3. Dbanie o swój pokój czy mieszkanie (brak syfu). 4. Ogarnięcie w sprawach zawodowych, brak zmiany pracy co 3 mce bo "mobbingują". 5. Umiejętność zarządzania budżetem. 6. Wysoka kultura osobista. 7. Zainteresowania hobbistyczne, ale nie "makijaż, podróże, filmy na streamingu". 8. Jeśli się uczy - poważne podejście do nauki, brak olewactwa. 9. Brak ewidentnych nałogów. 10. Dobre wyrażanie się o eks, jeśli byli lub nie poruszanie tematu. Tak na szybko. Wszystko koncentruje się wokół triady: Charakter - ogarnięcie - kultura bycia. A i tak wybierzecie taką z fajnym tyłkiem i biustem. Nie patrząc na nic innego Edited March 19, 2023 by Margrabia.von.Ansbach 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 9 godzin temu, Margrabia.von.Ansbach napisał: A i tak wybierzecie taką z fajnym tyłkiem i biustem. Nie patrząc na nic innego A Ty jaką wybrałeś? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margrabia.von.Ansbach Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) 1 godzinę temu, Brat Jan napisał: A Ty jaką wybrałeś? Zgrabną, ze zgrabnym tyłkiem. I standardowym "polskim" biustem. Czyli bez szału. A poważnie pisząc. Najlepszą z wówczas dostępnych, mogę to stwierdzić po latach. Trochę fart, bo zakochany po uszy byłem. Co ogranicza świadomy, chłodny i racjonalny wybór. Czy idealna? Oczywiście że nie. Ja też nie jestem. A co do głównego wątku. To przypomniały mi się jeszcze dwie ważne zielone flagi. 1. Jak panna traktuje ludzi, od których nie zależy i od których nie dostanie korzyści. 2. Czy pannie się chce tak jak nam. Podejście do znajomości, chęć do spotkań, entuzjazm. Jednym zdaniem 50/50. Każde daje od siebie po tej połowie całości. Inicjatywa, energia, po prostu czuje się to "flow". Edited March 19, 2023 by Margrabia.von.Ansbach 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowy00 Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 W dniu 15.03.2023 o 12:55, Montella26 napisał: A jak się ma panna zachowywać w towarzystwie przystojnych mężczyzn. Standard dostaje małpiego rozumu Wtedy, przede wszystkim patrzy na charakter tych przystojnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RENGERS Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Pany, ale macie wymagania! Dla mnie zielone flagi to : -ładna -ciasna - chętna A jak odpierdala to następna! hahaha! Pozytywnie 😁😁 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margrabia.von.Ansbach Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 13 godzin temu, RENGERS napisał: -ładna -ciasna - chętna Mądrość i percepcja etapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RENGERS Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 8 godzin temu, Margrabia.von.Ansbach napisał: Mądrość i percepcja etapu. Amen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Władimir Władimirowicz Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 W dniu 17.03.2023 o 22:01, antyrefleks napisał: I kurwiki w oczach. O jakich kurwikach piszesz? Wiele razy pojawiało się to forum a ja nadal nie wiem o co chodzi z tymi kurwikami. Czy chodzi o to ze dziewczynie byszczą się oczy i robią się takie duże, mętne na twój widok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts