Piter_1982 Posted November 9, 2025 Share Posted November 9, 2025 Mnie rozwala jak ona mówi, że Robert to ma talent, a ona na wszystko musiała zapracować. Tiaa 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted November 9, 2025 Share Posted November 9, 2025 1 godzinę temu, Piter_1982 napisał(a): Mnie rozwala jak ona mówi, że Robert to ma talent, a ona na wszystko musiała zapracować. Tiaa TVN. Sądzi to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted November 9, 2025 Share Posted November 9, 2025 2 godziny temu, Piter_1982 napisał(a): Mnie rozwala jak ona mówi, że Robert to ma talent, a ona na wszystko musiała zapracować. Tiaa To i tak nieźle ;), bo przecież mogła powiedzieć, że to wszystko jej zasługa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted November 20, 2025 Share Posted November 20, 2025 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted November 21, 2025 Share Posted November 21, 2025 Taniec często ma konotacje gry wstępnej... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted November 21, 2025 Share Posted November 21, 2025 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted November 22, 2025 Share Posted November 22, 2025 On 11/21/2025 at 2:51 AM, Perun said: Taniec często ma konotacje gry wstępnej... Jak rzekł G.B. Shaw - "taniec to pionowe odzwierciedlenie poziomego pożądania" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thyr Posted November 25, 2025 Share Posted November 25, 2025 Nie macie wrazenia iz slynni cwelebryci daja przyklad gawiedzi jak rozyebac relacje pod plaszczykiem nowoczesnosci w kontekscie silna niezalezna i “ kuk” . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted November 25, 2025 Share Posted November 25, 2025 4 godziny temu, thyr napisał(a): Nie macie wrazenia iz slynni cwelebryci daja przyklad gawiedzi jak rozyebac relacje pod plaszczykiem nowoczesnosci w kontekscie silna niezalezna i “ kuk” . jakoś z 1,5 roku temu w tym temacie w ten sposób kleiłem, ale poszedłem z tym dalej jak przystało na foliarza 😆 "...Najgorsze jest to, że może to być ustawka co do promowania tego w taki sposób, żeby tutaj dalej deprawować kobiety i szerzyć tą spierdolinę, żeby p0leczki brały się za kolorowych, albo, żeby rozbijały rodziny i "spełniały się". "Lewandowscy" to chodzące słupy reklamowe. Ludzie typowo materialni, za co im się zapłaci to to zrobią..." ( 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf Posted November 25, 2025 Share Posted November 25, 2025 5 godzin temu, Husquarna napisał(a): "...Najgorsze jest to, że może to być ustawka co do promowania tego w taki sposób, żeby tutaj dalej deprawować kobiety i szerzyć tą spierdolinę, żeby p0leczki brały się za kolorowych, albo, żeby rozbijały rodziny i "spełniały się". "Lewandowscy" to chodzące słupy reklamowe. Ludzie typowo materialni, za co im się zapłaci to to zrobią..." ( Szczepki też Robuś reklamował — można mieć pieniądze a być mentalnie biednym do końca życia, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted November 25, 2025 Share Posted November 25, 2025 @smerf "Ana" z kolei brała udział w konferencji (była prowadzącą) o industry 4.0, gdzie leciała propaganda eko, AI, internet rzeczy, cyfrowe pieniądze i inne rzeczy z kategorii tych postępackich, gościem honorowym był Harari. To są globalistyczne pioneczki. Kariera kopania nadmuchanej szmaty na boisku rzutuje na inne dziedziny życia. Mają poważanie i posłuch. Biorobot ludzki nie wejdzie na braciasamcy czy inne przestrzenie swobodnej wymiany myśli tylko odpali instangramka czy tv gówno, gdzie robercik kukoldzik i ana będą sączyć do mu do głowy materialistyczną pogoń oraz nowoczesność w zachowaniach. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun82 Posted November 25, 2025 Share Posted November 25, 2025 Dokładnie - to są już celebryci. Marionetki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 Do Anki tak naprawdę nic nie mam, dostarcza mi ubaw. Ale Roberto słabo, pamiętam dzień jak umarł Maradona. Wtedy wysoki peak miał kanał sportowy. Był blok poświęcony Diego. Był też Robert (online chyba), kurwa on nie umiał się wypowiedzieć… i to nie dlatego że był przybity czy coś, no kurwa sorry, tępak. Jestem fanem, napewno nie takim jak Michał Pol. Ale fanem. Przykro było patrzeć. Potem Stanowski między wierszami do zrozumienia dał to samo, co ja poczułem wtedy. Roberto nie mógł się przygotować i wypadł tragicznie. Gamoń, a na boisku wirtuoz, ale żeby zdania nie umieć sklecić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 10 hours ago, Perun82 said: to są już celebryci Fascynuje mnie jak elegancko udało się podmienić słowa i znaczenia. Jeszcze nie tak dawno takich nazywało się - akwizytorzy. 8 minutes ago, zuckerfrei said: no kurwa sorry, tępak Etam, piłkarz jest od sprzedaży wspieranej kopaniem (im efektywniej kopie tym lepiej sprzedaje) a nie głębokich przemyśleń Mało, że osobiście nie oczekuję erudycji od takich ludzi, to nawet nie interesuje mnie z założenia, co mają do (nie)powiedzenia. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 @Rnext zgoda, ok. Ale ten Pan ma bodajże tytuł magisterki. Więc umie czytać, a to oznacza że czyta książki, a za tym idzie bogatsze słownictwo. XD Gdyby ten piłkarz był po zawodówce to ok, historia piłki zna wielu takich. Jaką charyzmę ma Zibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 9 minutes ago, zuckerfrei said: Ale ten Pan ma bodajże tytuł magisterki Nooo weeeeź Nawet Ukraińca stać 9 minutes ago, zuckerfrei said: Więc umie czytać, a to oznacza że czyta książki Oj nie, to nie musi tego oznaczać. Ale może czyta i nie rozumie? A jeśli Ania robi to co robi, to może dla podkręcenia rozgłosu i zwiększenia sprzedaży np. masła po 160 pln za kg. Już ktoś z "prowadzących oficerów handlowych" pomyślał, bo przecież oni sami nie sprzedają. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 25 minut temu, Rnext napisał(a): 27 minut temu, zuckerfrei napisał(a): o kurwa sorry, tępak Etam, piłkarz jest od sprzedaży wspieranej kopaniem (im efektywniej kopie tym lepiej sprzedaje) a nie głębokich przemyśleń @Rnextweź pod uwagę, że on może być też "tempakiem związkowym". Nie umieć we flirt, emocje. Co dziwne nie umie też tańczyć, a wydawało mi się, że poruszanie się z piłką po boisku sprzyja tanecznemu poruszaniu się. W Ance narosła frustracja, którą próbuje zagłuszyć tańcząc i bawiąc się z Hiszpanami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 3 minuty temu, Rnext napisał(a): nie, to nie musi tego oznaczać. Ale może czyta i nie rozumie? Przepraszam. Już nie będę. 3 minuty temu, Brat Jan napisał(a): Ance narosła frustracja, Taaaa, narosła chęć podrapania cipy innym drutem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 @zuckerfreitakie rzeczy jak zdrada, romans robi się po cichu, w tajemnicy. A nie pod publikę. Paparazzi tylko czekają aby zarobić kasę na fotach z ewidentnej zdrady. A tu nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taboo Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 Godzinę temu, zuckerfrei napisał(a): Gamoń, a na boisku wirtuoz, ale żeby zdania nie umieć sklecić? Ej, nie zabierajcie ludzi z ludzi! Pamiętam jak razem z moim zespołem zostaliśmy zaproszeni do radia aby dać wywiad i zagrać na żywo. Ja kocham grać, opowiadać o muzyce, żyje tym, napędza to moje życie. Ale jak miałem o tym opowiadać na żywo na antenie, to jak tak patrzę to w sumie wyszedłem na tępaka. A w życiu nie mam problemu z komunikacją, w pracy współpracuję z ludźmi z całego świata, mam magistra (😄). Więc jak dla mnie to nie jest takie czarno białe. Tak samo z tym tematem, 19 stron najebane o niczym. Czekam naprawdę na jakąś dramę aby móc to usprawiedliwić, bo gdybanie czy Anka się trze z ciemnoskórymi czy nie to dobre na pudelka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patton Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 1 godzinę temu, zuckerfrei napisał(a): @Rnext zgoda, ok. Ale ten Pan ma bodajże tytuł magisterki. Więc umie czytać, a to oznacza że czyta książki, a za tym idzie bogatsze słownictwo. XD Gdyby ten piłkarz był po zawodówce to ok, historia piłki zna wielu takich. https://www.tvp.info/79283757/lewandowski-ma-dyplom-prywatnej-uczelni-w-lodzi-co-wiadomo-o-tej-sprawie weź @zuckerfrei zrób dochodzenie bo zakręcone to jak droga górska dwie szkoły pod jednym adresem Godzinę temu, Brat Jan napisał(a): @Rnextweź pod uwagę, że on może być też "tempakiem związkowym". Nie umieć we flirt, emocje. Co dziwne nie umie też tańczyć, a wydawało mi się, że poruszanie się z piłką po boisku sprzyja tanecznemu poruszaniu się. z piłką na boisku tanecznie to się k.. Messi porusza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 35 minut temu, Taboo napisał(a): mnie to nie jest takie czarno białe. To nie był jego pierwszy wywiad, wypowiedzi. Z kamerą i mikrofonem jest obyty. 38 minut temu, Taboo napisał(a): moim zespołem zostaliśmy To jak u Ciebie z obyciem ze sceną i mikrofonem. - totalnie nie kupuję tego. A sam działam w tym biznesie też. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taboo Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 (edited) 14 minut temu, zuckerfrei napisał(a): To jak u Ciebie z obyciem ze sceną i mikrofonem Ze sceną super, luz i zero stresu, za mikrofonem nie stoję, jedynie instrument. Ale to zupełnie nie jest powiązane. Jak dochodzi do wywiadów, wystąpień w radio, telewizja to nagle mam blokady, a nie jest tego na tyle dużo abym mógł się z tym otrzaskać i czuć się swobodnie, nie czuję się dobrze „medialnie” mimo że uważam że mam dużo do powiedzenia. Dlatego zwróciłem uwagę na nazwanie kogoś tępakiem, bo nie radzi sobie medialnie, a też widziałem jak gdzieś dawał wywiad chyba po hiszpańsku i miał fajny luz wtedy Edited November 26, 2025 by Taboo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted November 26, 2025 Share Posted November 26, 2025 59 minut temu, Taboo napisał(a): chyba po hiszpańsku i miał fajny luz wtedy Tak też to widziałem. I to było na plus bardzo. Ale wtedy był tepakiem słabo mu to wyszło. Sorry zdania nie zmienię. Godzinę temu, Taboo napisał(a): Ale to zupełnie nie jest powiązane. Dla mnie jest. Chyba że zapomniał swój mother language. Ale dla mnie to burak skończony. Natomiast Szczęsny. Luz zawsze, humor, naturalny w swoim sosie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts