spacemarine Posted May 7 Share Posted May 7 3 minuty temu, bzgqdn napisał: Z ciekawości szukalem pod haslem Tnider Garsoniera ale nic, wiec jest potencjał na grupę NA srinderze zaczynają się reklamować profesjonalistki, więc faktycznie potencjał jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strusprawa1 Posted May 7 Share Posted May 7 Napisałbym trochę z własnego doświadczenia, ale trochę się cykam, bo narzeczona zna forum. "Kto się nie boi niech pierwszy rzuci dyskiem" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KolegiKolega Posted May 7 Share Posted May 7 "Nigdy wcześniej tego nie robiłam, niby mnie nie bolało, było nawet przyjemnie [...]" Aha! Aha! A więc można, co nie?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramaja Awantura Posted May 8 Share Posted May 8 Najbardziej smutne jest to że są tworzone takie grupy na FB i jest tam aż taki poziom jadu... czyżby jakaś duża ilość Polek miała nierówno pod kopułą i była chora z kompleksów i nienawiści? smutne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shark Posted May 12 Share Posted May 12 Jakiś kolo wrzucił na TT. Kratos z fundacji "God of War". Chciał tylko żeby go ktoś pokochał. Wysokie SMV bo w końcu prezes fundacji. Musicie Panowie biec w swoim kołowrotku szybciej. Do the fucking work god damn it! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacemarine Posted May 12 Share Posted May 12 23 minuty temu, Shark napisał: Jakiś kolo wrzucił na TT. Kratos z fundacji "God of War". Chciał tylko żeby go ktoś pokochał. Wysokie SMV bo w końcu prezes fundacji. Musicie Panowie biec w swoim kołowrotku szybciej. Do the fucking work god damn it! Moi drodzy przecież damy właśnie kochają łobuzów, bo emocje itd, nie bójcie się o normikach i nice guyach żadna nie pisze w necie Dasz linka do źródła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kespert Posted May 12 Share Posted May 12 Oh tam, może ona tylko chciała się leczyć. Natomiast jak ktoś jest poważniej zainteresowany "wypadaniem dysków", polecam: https://www.fizjologika.pl/10-faktow-i-mitow-na-temat-krazka-miedzykregowego-dysku/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shark Posted May 12 Share Posted May 12 11 godzin temu, Kespert napisał: Oh tam, może ona tylko chciała się leczyć. Zaraz feminoidy wyjdą z transparentami "ANAL with chad is healthcare!" @spacemarine Nie wiem co to za gość więc nie polecam ale to jest wątek TT. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramaja Awantura Posted May 24 Share Posted May 24 W dniu 6.05.2023 o 12:43, SilentAssassin napisał: Jak widze kolejenego usera piszacego "p0lka" to juz wiem ze leży koło pieknej kupy, która nieustannie śmierdzi... ale po co sprzątac To przywędrowało z wykop peel XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts