Jump to content

Borderka? Nigdy sie z czyms takim nie spotkalem

La Eme

Recommended Posts

Posted (edited)

Ladna panna, nie glupia, wygladala na zdesperowana

- kontakt i telefony po 7-8 razy dziennie (przez 2,5-3 miesiace), cos jak totalne urabianie lba

- moja lapa w majtach przy pierwszym spotkaniu, po drugiej kawie wyciagnela mnie do lasu i w zasadzie to ona mnie wyruchala lol Przez moment myslalem, ze jest nacpana, miala kompletnie odklejony wzrok

- szybkie zapoznanie ze znajomymi i rodzina, cos na ksztalt triangulacji przez nich (generalnie wszyscy znajomi truli mi leb ze nigdy jeszcze nie byla taka szczesliwa itp)

- potrafila sie pojawic bez zapowiedzi u mnie w domu

- momentalnie od samego poczatku gadki o tym jak jej rodzina jest chujowa, jak to miala zawsze problemy w zwiazkach, jak to wszyscy partnerzy byli albo stalkerami albo ja opierdalali

- rzewne historie o tym jaka to nie jest wrazliwa itp

- sporo krotkich zwiazkow, przewaznie z goscmi starszymi od niej 5-10 lat

- klamstwa ktore wyczulem,, dojebala mi rogi w 3 miesiacu znajomosci po czym probowala mnie trzymac na sznurku, wyczulem ze cos smierdzi (powoli brak seksu i odsuwanie, generalnie nagle poczulem sie jak we friendzone) i urwalem to

- przy zerwaniu zupelnie inny czlowiek, wulgarny i zimny

Generalnie sieczka z mozgu, nie widzialem czegos takiego jeszcze. Fakt faktem, nie mowila nic o milosci, ale robila wszystko by to tak wygladalo. Czuje sie jakby ktos mi zrobil chujowy zart. W zasadzie po miesiacu czulem sie jak w rocznym zwiazku LOL. Ta pierwsza faza byla kompletnie inna niz wszystko czego doswiadczylem i tak sie zastanawiam czy to dobry trop zeby wyczuc borderke w przyszlosci. I spierdalac jak najdalej.

Edited by La Eme
dodatkowe info
  • Like 3
  • Thanks 1

Desperacja, czyli prawdopodobne daddy issues

Potrzebuje w chuj atencji, co nawet sam zauważyłeś, że stało się męczące (borderline)

Wyuzdana seksualnie, rozwiązła (daddy issues)

Z tym szybkim zapoznaniem ciężko powiedzieć

Pojawianie się bez zapowiedzi też pojebane, tutaj trochę podobnie jak z desperacją/potrzebą atencji

To "momentalnie od samego poczatku gadki o tym jak jej rodzina jest chujowa, jak to miala zawsze problemy w zwiazkach, jak to wszyscy partnerzy byli albo stalkerami albo ja opierdalali" miałem podobnie ze swoją ex borderką, wszyscy beznadziejni, na swojego ex, z którym była rok powiedziała, że to była pomyłka, krytykowała zawsze chłopaków, którzy do niej podbijali, w sobie nie widzi problemów tylko w innych. U ciebie jeszcze dochodzi krytykowanie rodziny, nikt normalny by nie sabotował swojej rodziny, mówił o niej złe rzeczy w taki sposób jak mówisz. 

Związki ze starszymi 5-10 lat tutaj też może być podłoże daddy issues

Te kłamstwa po 3 miesiącach to po prostu wyczucie u ciebie słabości, próba urobienia, ew. szybkie wygaśnięcie okresu demo.

To z zerwaniem jest normalne u kobiet, ja miałem dokładnie tak samo, "Dziewczyna, z którą jesteś w relacji w trakcie zerwania zmienia się o 180 stopni"

Bombardowanie miłością, typowe dla borderek/dziewczyn z daddy issues, ja od swojej ex usłyszałem, że jestem najprzystojniejszym chłopakiem z jakim była, mówiła mi, że jestem za dobry (wtedy już powinienem odsłonić oczy z cipy, ale tak to jest jak się jest w 1 związku) Na koniec usłyszałem, że nie mam szacunku do kobiet XD

Tak, trafiłeś na borderkę, polecam poczytać artykuł na stronie swiadomosc-zwiazkow: https://swiadomosc-zwiazkow.pl/kocha-czy-nie-kocha-sprawia-kochani-pozadani/

• Like 2

3 godziny temu, La Eme napisał:

czy to dobry trop zeby wyczuc borderke w przyszlosci. I spierdalac jak najdalej.

I tak i nie.

Po pierwsze, to zostaw diagnozę zaburzeń osobowości specjalistom. Dla Ciebie nie jest istotne, czy typiara ma zaburzenie histrioniczne czy osobowość pogranicza (borderline). Ty nawet nie potrzebujesz wiedzieć, która jest która i czym się objawia. Dla Ciebie wystarczy jedno określenie zbiorcze - pojebana. I to Ty określasz, czy laska pojebana jest czy nie. Dorosły jesteś i wiesz, jak powinien zachowywać się dorosły człowiek. Jak typiara nie spełnia tego niezbyt wygórowanego kryterium, to nie ma sensu wnikać, co jej dolega. Bo być może jest zaburzona, a być może nie, tylko jest po prostu chamowatą szmatą. Patrz obrazek poniżej.

Podsumowując - jak laska zachowuje się jak pojebana, to daj sobie spokój. Tego kwiatu jest pół światu.

1378254_689608491082881_1460033407_n.jpg

• Like 5

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.