Jump to content

Recommended Posts

W dniu 8.05.2023 o 23:22, Voqlsky napisał:

Kanał byłego redaktora wrealu24.

Tego nie wiedziałem, że Krzysztof Łuksza udzielał się w programie w Realu24.

• 4 weeks later...
W dniu 16.05.2023 o 21:56, Druid napisał(a):

Tego nie wiedziałem, że Krzysztof Łuksza udzielał się w programie w Realu24.

Wczoraj kolega redakcyjny dzisiaj wrog . Jesli nie wiesz o co biega z pewnoscia chodzi o djengi .Prawdziwy , godny zaufania patriota😂 Zaznaczam ze w realu24 to nie moja bajka .

Edited by thyr
  • Like 1

36 minut temu, thyr napisał(a):

w realu24 to nie moja bajka .

Szkoda, ze zbanowali ten kanał na YouTube, było tam dużo merytoryki.

2 minuty temu, Druid napisał(a):

Szkoda, ze zbanowali ten kanał na YouTube, było tam dużo merytoryki.

Oni dalej chyba dzialaja na banbaju czy jakos tak ..

17 minut temu, thyr napisał(a):

na banbaju czy jakos tak ..

Jest mniej popularny niż YouTube.

I jeszcze , Marci rola usunął wszystkie filmy ze swojego kanału na YouTube. ale kanał nie skasowany, brakuje ich na banbye.

Do Łukszy miałem kiedyś sporo sympatii, miał niegdyś bardzo profesjonalne i wyważone podejście, na prawicowych kanapach pełnych szurii była to rzadkość. A do tego potrafił mówić ciekawie, i był po prostu sympatycznym gościem. Spotkałem go kiedyś na jakimś prawackim evencie, parę słów zamieniłem, miło się rozmawiało. Przy narwaniu Roli był jasną stroną wrealu24.

Ale to historia. Aktualnie widzę że Łukszy coś się odkleiło, jakieś wyzwiska, doszukiwanie się wyimaginowanych wrogów, jakieś pisowskie dziengi w tle. Widzę w linkach jakieś rozmowy z Napierałą, to też dobrze nie wróży, typ też narwany. No cóż, szkoda.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.