WsiunzSuchej Posted May 22 Share Posted May 22 Powiem wam bracia że się nieźle wkurwiłem ogólnie pogodziłem się z dupą która się obraziła na mój wiek i zaciągnąłem ją do piwnicy haha bo chata zajęta. I wszystko idzie jak po maśle peeting dymanko przez ubranie jest w gotowości sprzęt przyciskam ją do kraty zdejmuje spodnie zapomniałem o majtkach i próbuje się wcisnąć ale lipa i po chwili odcina już nie byłem w stanie w tych warunkach działać dalej. To nie wina warunków tylko moja no ale co ja poradzę , życie. Ostatnio sąsiad nam przeszkodził teraz też lipa nie wiem co jest grane czasami wszystko gra i buczy a czasami kurwa zamieniam się w impotenta nie wiem czemu. Weźcie opowiedzcie jakieś swoje przypałowe akcje i poradzcie coś ? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgan86 Posted May 22 Share Posted May 22 Rozwiazanie jak Cię łapie flak jest proste - siłą na kolana i niech pucuje panna berła. Z samych emocji Ci drygnie jak to dobrze poprowadzisz A jak jest lipa to najlepiej rozładować emocjami - rzucić jakiś żart czy coś, żeby rozluźnić atmosferę w trakcie konsternacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 22 Share Posted May 22 26 minut temu, WsiunzSuchej napisał: zaciągnąłem ją do piwnicy haha bo chata zajęta. Romantycznie 27 minut temu, WsiunzSuchej napisał: poradzcie coś ? Skoro w piwnicy byliście, to trzeba było wyjąć jakiegoś ogóra ze słoika i porządnie zakisić 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsiunzSuchej Posted May 22 Author Share Posted May 22 Teraz, Morgan86 napisał: Rozwiazanie jak Cię łapie flak jest proste - siłą na kolana i niech pucuje panna berła. Z samych emocji Ci drygnie jak to dobrze poprowadzisz No własnie to jest ten typ co nie bierze a ja bez dobrej gry wstępnej to widać zawodzę. Ostatnio była beka fest z tej sytuacji no ale wszystko szło git tylko sąsiad kosiarę odpalił i nie mogliśmy z beki a teraz to się trochę wkurwiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcni Posted May 22 Share Posted May 22 (edited) 35 minut temu, WsiunzSuchej napisał: zaciągnąłem ją do piwnicy Prawdziwy piwniczak nawet rucha w piwnicy 😆 Edited May 22 by Chcni 1 2 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadBolt Posted May 22 Share Posted May 22 Ja kiedyś miałem tak że nie dało rady puknąć panny pierwszej nocy, potrzeba było chwili aby się poznać i zgrać, a potem to już wchodziło samo, w pociągu, galerii, na plaży czy w jeziorze. Także ja bym bardziej skoncentrował się najpierw na znajomości, jakichś ciekawych gierkach bo rozumiem że dobrze się nie znacie skoro laska nie ogarnia nawet twojego wieku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmr Posted May 22 Share Posted May 22 "Droga na Ostrołękę", akcja na masce. Nagle, z tylu, klakson. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsiunzSuchej Posted May 22 Author Share Posted May 22 Teraz, tmr napisał: "Droga na Ostrołękę", akcja na masce. Nagle, z tylu, klakson. Miała lecieć do Marbei a zleciała na Ostrołękę albo jeszcze drugi tekst zajebisty Babaganusza Jadę na Morenke ruchać lecz nie rękę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Jarosław I Posted May 22 Share Posted May 22 (edited) Za szybko się do niej dobierałeś, łeb napalony bardziej niż dół, nie chce mi się nawet dalej rozwijać. Ale swój chłopak, piwnica+, @zuckerfrei nadaje się do drużyny. Edited May 22 by Król Jarosław I 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriTo Posted May 22 Share Posted May 22 Godzinę temu, WsiunzSuchej napisał: z dupą która się obraziła na mój wiek Ale, że, bo, co? Za młody jesteś dla niej? Brzydzisz się ją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted May 22 Share Posted May 22 22 minuty temu, tmr napisał: akcja na masce. Nagle, z tylu, klakson. Łał ja to jedynie łózko, prysznic szalony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted May 22 Share Posted May 22 Godzinę temu, WsiunzSuchej napisał: zaciągnąłem ją do piwnicy haha bo chata zajęta. I JEST curwa dramat. Potem się dziwić, że feministki rosną jak grzyby po deszczu. JPE. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsiunzSuchej Posted May 22 Author Share Posted May 22 1 minutę temu, GriTo napisał: Ale, że, bo, co? Za młody jesteś dla niej? Brzydzisz się ją? Na tinderze wpisałem więcej 😜 matche lepiej wlatują haha. Pucnałem się przez przypadek jak już upolowałem i nagle zaczęło przeszkadzać że nastolatek, parę lat starsza . Miała focha to jej powiedziałem papa ale chyba jej się odwidziło. Nieeee fajna dupcia szarpie aż miło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorgen Svensson Posted May 22 Share Posted May 22 Godzinę temu, WsiunzSuchej napisał: Powiem wam bracia że się nieźle wkurwiłem ogólnie pogodziłem się z dupą która się obraziła na mój wiek i zaciągnąłem ją do piwnicy haha bo chata zajęta. I wszystko idzie jak po maśle peeting dymanko przez ubranie jest w gotowości sprzęt przyciskam ją do kraty zdejmuje spodnie zapomniałem o majtkach i próbuje się wcisnąć ale lipa i po chwili odcina już nie byłem w stanie w tych warunkach działać dalej. To nie wina warunków tylko moja no ale co ja poradzę , życie. Ostatnio sąsiad nam przeszkodził teraz też lipa nie wiem co jest grane czasami wszystko gra i buczy a czasami kurwa zamieniam się w impotenta nie wiem czemu. Weźcie opowiedzcie jakieś swoje przypałowe akcje i poradzcie coś ? Ssanie jaj, staje na zawołanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriTo Posted May 22 Share Posted May 22 Godzinę temu, Jorgen Svensson napisał: Ssanie jaj, staje na zawołanie Hm, ja wiedziałem, że gdy dama ssie to trzeba uważać, bo prześcieradło w dupę wchodzi. Tak oto niektóre zasysają. Ale gdy ssie jaja, może trzeba uważać aby się nie ścięły? No, nie wiem. Jakoś nie wiem.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmr Posted May 22 Share Posted May 22 Godzinę temu, Druid napisał: Łał ja to jedynie łózko, prysznic szalony Dom, lózko ( starych). Zgrzyt zamka. Rodzicielka o 12 wróciła. Wyskoczywszy w światło drzwi od pokoju zakryłem się ino gaciami. Mama, nic nie mówiac, wyszła. Poszła na kilka min.do sklepu. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted May 23 Share Posted May 23 Po zapoznaniu się z topikiem, @Król Jarosław I Myślę, że @WsiunzSuchej powinien zostać naszym wodzem, ba firerem piwnicy. Ma styl i ten blichtr którego nam brakuje, widać człowiek światowy. 8 godzin temu, tmr napisał: Mama, nic nie mówiac, wyszła. Poszła na kilka min.do sklepu. ❤️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Templariusz Posted May 23 Share Posted May 23 Już gdzieś o tym wspomniałem ale dostałem mandat za nocną "akcje" na placu zabaw dla dzieci. Pewnie zazdrośni sąsiedzi zadzwonili 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan III Wspaniały Posted May 23 Share Posted May 23 12 godzin temu, WsiunzSuchej napisał: I wszystko idzie jak po maśle peeting dymanko przez ubranie jest w gotowości sprzęt przyciskam ją do kraty zdejmuje spodnie zapomniałem o majtkach […] Ale Cię lubię chłopaku, jak piszesz to od razu mi przypominasz te osiedlowe akcje 🙂. Dymania za sklepem, palcówki w namiotach, ahhhh młodości wróóóć do mnieeee! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmr Posted May 23 Share Posted May 23 7 minut temu, Jan III Wspaniały napisał: palcówki w namiotach Oooo, namiot, popularna "10", łóżka tzw "kanadyjka". Zestawione ze sobą. I pomoce kuchenne, praktykantki. W wieku licealnym czy po.... a na imię miała właśnie Renata. Jakaś akcja, unoszę głowę i widzę siedzącego przede mną kuzyna. Z tak qrwa znudzoną miną, że się speszyłem. Za chwilę krzyk kuzyna. Zrywam się. Kuzyn odgania jakąś postać. I rzuca przez zęby "bo garbata była" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted May 23 Share Posted May 23 16 minut temu, Templariusz napisał: dostałem mandat za nocną "akcje" na placu zabaw dla dzieci. Dobrze że nie za dzienną 👍 Dowcip mi się przypomniał: do lekarza seksuologa przychodzi para znudzona dosyć długim "pożyciem", z prośbą o poradę. Jak Państwo najczęściej uprawiają seks? - pyta lekarz No, normalnie. Gasimy światło i klasycznie, pod kołdrą. To może, hmmm, pozycja od tyłu? A jak to ma wyglądać? Tzn? No nie wiemy, jak to mamy robić. Niech Państwo sobie zobaczą, jak to robią pieski. Dziękujemy! Para przychodzi po paru tygodniach na kolejną wizytę. I jak poszło? Pyta lekarz Wie Pan, znakomicie! Początkowo trochę się wstydziliśmy, ale teraz robimy to na każdym trawniku! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casus Secundus Posted May 23 Share Posted May 23 Mimo, iż temat jest zainicjowany przez autora, który - nick zobowiązuje - ma jednakie problemy z formułowaniem myśli jak i używaniem języka pisanego, to się wypowiem. Przyjmując założenie, że mówimy o seksie z kobietami, to jak wiadomo, dla kobiet narkotykiem i wyzwalaczem są emocje. Seks w miejscu publicznym na spontanie, obok innych, z możliwością bycia przyłapanym może wyzwolić wielkie pokłady emocji. Akurat mam w tej dziedzinie pewien szczególny popisowy zagraniczny numer, który jest często mi z wyraźnym zadowoleniem przypominany jako bardzo emocjonująca i satysfakcjonująca akcja. Trzeba dać paniom poćpać - one bardzo łatwo uzależniają sie od dealera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted May 23 Share Posted May 23 9 minut temu, Casus Secundus napisał: Mimo, iż temat jest zainicjowany przez autora, który - nick zobowiązuje - ma jednakie problemy z formułowaniem myśli jak i używaniem języka pisanego, to się wypowiem. Przyjmując założenie, że mówimy o seksie z kobietami, to jak wiadomo, dla kobiet narkotykiem i wyzwalaczem są emocje. Seks w miejscu publicznym na spontanie, obok innych, z możliwością bycia przyłapanym może wyzwolić wielkie pokłady emocji. Akurat mam w tej dziedzinie pewien szczególny popisowy zagraniczny numer, który jest często mi z wyraźnym zadowoleniem przypominany jako bardzo emocjonująca i satysfakcjonująca akcja. Trzeba dać paniom poćpać - one bardzo łatwo uzależniają sie od dealera. Czekam kiedy pojawi sie zarzut że dealowanie to simpienie i brak trzymania ramy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgg Posted May 23 Share Posted May 23 8 minut temu, Casus Secundus napisał: Przyjmując założenie, że mówimy o seksie z kobietami, To jest tolerancyjne forum - jeśli komuś przydarzył się seks w miejscu publicznym z facetem, to na pewno spotka się też z wyrozumiałością pozostałej społeczności, przy dzieleniu się wspomnieniami z takiej akcji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libertyn Posted May 23 Share Posted May 23 1 godzinę temu, Templariusz napisał: Już gdzieś o tym wspomniałem ale dostałem mandat za nocną "akcje" na placu zabaw dla dzieci. Pewnie zazdrośni sąsiedzi zadzwonili 😎 Ty się ciesz że nie mieszkasz w USA. W USA za odlanie się po pijaku w okolicach gdzie teoretycznie mogą być dzieci (boisko, plac zabaw) możesz zostać aresztowany. Prawnik by musiał udowadniać ze byłeś pijany a w poblizu nie było toalet, i to nie jest tak że o 2 w nocy dzieci maja zajecia sportowe a Ty chciałeś popatrzeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts