Druid Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Kolejny, wartościowy kanał o relacjach damsko-męskich. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted May 31, 2023 Share Posted May 31, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted June 1, 2023 Author Share Posted June 1, 2023 17 godzin temu, Spokojnie napisał(a): Im więcej wartościowego kontentu, tym lepiej 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolidSnake Posted December 17, 2024 Share Posted December 17, 2024 A mnie od faceta odrzuca taki mentorsko nieomylny vibe. Taki dupek co pozjadał trzy książki i został kopnięty w dupę przez laskę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted December 17, 2024 Author Share Posted December 17, 2024 2 godziny temu, SolidSnake napisał(a): Taki dupek co pozjadał trzy książki i został kopnięty w dupę przez laskę. Jednak jak widzisz jest bardzo merytoryczny i rzeczowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser201 Posted January 7, 2025 Share Posted January 7, 2025 DSM ma swoje lekkie odklejki, ale chłop ogólnie dobre materiały robi, mnóstwo odnośników do badań naukowych, co jest dużym atutem jeżeli chodzi o wchodzenie z przekazem do mainstreamu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted January 31, 2025 Author Share Posted January 31, 2025 W dniu 7.01.2025 o 22:36, tete-a-tete napisał(a): z przekazem do mainstreamu. Ostatnio słuchałem tego polecam przesłuchać w wolnej chwili: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted October 31, 2025 Share Posted October 31, 2025 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted November 4, 2025 Author Share Posted November 4, 2025 W dniu 31.10.2025 o 19:32, Spokojnie napisał(a): Druga strona medalu zaskakuje merytorycznością. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted November 4, 2025 Share Posted November 4, 2025 2 godziny temu, Druid napisał(a): Druga strona medalu zaskakuje merytorycznością Ta, ostatnio zalecał babom sie puszczać na tinderze szerzac rozklad resztek żeńskiej tkanki spoleczenstwa. Może i merytorycznie ale szkodliwie (w mojej skromnej opinii). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted December 20, 2025 Share Posted December 20, 2025 Dobry komentarz do ostatniej dyskusji : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 6 godzin temu, Sakon napisał(a): Obejrzałem tylko połowę, strasznie się męczyłem... i nie chodziło oczywiście o Pawła. Masakra, jak toksyczne i SZKODLIWE #%@$@(cenzura) są te baby. Przecież to jest dno dna, o ile powinno się szanować każdego człowieka, to tutaj wiedząc, że robią to premedytacją ciężko jest się zachować normalnie. Smutny obraz ludzi, którzy są pokazywani w telewizji, którzy mają poklask wśród innych chorych psychicznie. Masakra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 4 godziny temu, Spokojnie napisał(a): ... i nie chodziło oczywiście o Pawła A ja z tym osobnikiem akurat nie moge, po prostu nie daje rady. Niby nie glupi a glupi a glupote glosi z takim przekonaniem ze po prostu nie rokuje (z ww material nawet sie nie bede brał). Powyższe nic nie wnosi ale moze ktos ma jak ja to niech wie ze nie jest sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun82 Posted December 31, 2025 Share Posted December 31, 2025 5 godzin temu, Spokojnie napisał(a): są te baby To jest dopiero trailer grażynokracji. Lepiej się przyzwyczajaj. 9 minut temu, Brat Przemysław napisał(a): Powyższe nic nie wnosi Wnosi. Wiadomo, monetyzuje, ale wreszcie męski głos w Twoim domu. a nie bijący o ścianę menopauzowy jazgot starych pierogów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 16 Share Posted January 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakon Posted January 20 Share Posted January 20 Ciekawie się tutaj odnosi do ostatniej afery ze Stanowskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted Sunday at 03:46 PM Author Share Posted Sunday at 03:46 PM W dniu 20.01.2026 o 20:50, Sakon napisał(a): Ciekawie się tutaj odnosi do ostatniej afery ze Stanowskim Fajnie jakby spotkał się z Markiem na wspólny podcast, słuchowisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts