Jump to content

Protokół Profesora Andrew Cutler'a do chelatacji czyli pozbywania się rtęci z organizmu w celu wyleczenia się z wielu chronicznych chorób

Recommended Posts

W dniu 19.06.2023 o 02:00, Dworzanin.Herzoga napisał(a):

@spacemarine 

Nie chcę pisać tutaj epopei o swoim zdrowiu, upadkach i wzlotach, a zatrucie metalami ciężkimi nigdy nie było w centrum moich zainteresowań, jednak w zeszłym roku

miałem bliski kontakt z pewnym metalem ciężkim w "bezpiecznej" formie i dla spokoju chce zobaczyć jaki poziom jest w organizmie heh.

Od jakiegoś miesiąca przymierzam się do zrobienia badania 24 godzinnej zbiórki moczu na zawartość 38 metali ciężkich.

Akurat interesuje mnie inny pierwiastek niż rtęć, ale nie można go zbadać solo, więc prawdopodobnie wywalę te 6 stów może w lipcu z ciekawości.

To sprawdzają dokładnie:

Analizowane parametry: srebro, glin, arsen, złoto, bor, beryl, bizmut, kadm, kobalt, chrom, cez, miedź, żelazo, gal, gadolin, german, rtęć, ind, iryd, lit, mangan, molibden, nikiel, ołów, pallad,

platyna, antymon, selen, cyna, stront, tytan, tal, uran, wanad, wolfram, cynk, cyrkon, badanie poziomu kreatyniny (ocena pracy nerek).

BTW

jako nastolatek lubiłem klimaty urban exploration i pewnie setki godzin lub więcej spędziłem swego czasu szwendając się po opuszczonych fabrykach chemicznych i powiem, że przez moment

zastanawiałem się, czy mogło to zostawić jakiś długotrwały ślad w w/w temacie.

BTW 2

Ponad dekadę temu przy rozbiórce jednej z fabryk po której łaziłem, analiza stanu cegły wykazała, że te nie nadają się nawet do pokruszenia i użycia jako podkład pod drogę, bo tak

były zajebane jakimś syfem chemicznym. 

Ciekawy jestem, zrobiłeś te badania? Coś wyszło? 

W dniu 18.06.2023 o 11:36, spacemarine napisał(a):

Kim jest Profesor Andrew Hall Cutler?

Jest jakieś Polskie wydanie jego badań, czy są w języku Polskim publikacje tego naukowca ?

Pomieszanie z poplątaniem .... chelatacja z chelatami ... procedury ze związkami chemicznymi ... ... bosze ....

@spacemarine ile masz lat ? Pytam, żeby określić czy w ogóle stałeś koło wypełnień z amalgamatu.

Chelatacja zasadniczo istnieje jako taka, natomiast, żeby działała to stosuje się wlewy dożylne, ze specjalnie dobranymi związkami chemicznymi.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.