Dowódca plutonu Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 (edited) Jak można żyć z jedną kobietą dłużej niż 2 miesiące? No niech będą 3 miesiące...Dłużej nie jestem w stanie wytrzymać z jedną partnerką. Nuda Jak dziewczyna to max 1 miesiąc póki haj jest na wysokim poziomie. I tak całe życie bo życie to zabawa. Dobry marketing mają nie ma co. https://www.pudelek.pl/sylwia-szostak-i-akop-szostak-relacjonuja-romantyczny-wypad-do-paryza-i-chwala-sie-ujeciami-z-randki-7043653377198944a Oni mają nawet swoją stronkę z planem treningowym https://szostaky.com/ Wczoraj podobną dziewczynę widziałem w pewnym barze, która przyjmowała zamówienia jedzenia. Jak ktoś ma ochotę na podryw to mogę na PW dać namiar na to miejsce Edited July 1, 2024 by Dowódca plutonu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Generalnie to pierdolety, ale też dobre studium przypadku jak kobita rozgrywa kuka. Oczywiście teraz zacznie wstawiać na socjalach grafiki o mądrości życiowej, o wielkiej sile, potędze uczuć, a pan kuk znów dorobi lokalne kwiaciarnie. Jeśli to jest stricte model biznesowy, to nie mam pytań, różne ludzie wymyślają interesy, ale wygląda to na życiową dramę mimo wszystko, w której koncertowo "twardziel" z zawodu uczuciowo jest pluszowym peni... a dobra kurwa, po co ja to w ogóle komentuje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Teraz, Redbad napisał(a): uczuciowo jest pluszowym peni... "Pluszowy penis" dobre, dobre! Należy się order złotej czcionki! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczery Człowiek Posted February 24 Author Share Posted February 24 (edited) Niestety chłop się nie nauczył. Kilka tygodni po rozstaniu z byłą żoną już znalazł sobie nową wybranką, a po kolejnych kilku się oświadczył. Para dużo podróżowała, spędzała każdą wolną chwilę, wrzucali wszędzie wspólne zdjęcia i miłosne cytaty oraz o szczęściu. Nie brakowało cudownych prezentów, bukietów kwiatów i wspólnej adopcji piesków. Niestety, w poniedziałkowy wieczór narzeczona Akopa oświadczyła, że się rozstali i ślub zostanie odwołany. https://www.pudelek.pl/akop-szostak-rozstal-sie-z-narzeczona-slubu-nie-bedzie-7257625749371264a Edited February 24 by Szczery Człowiek 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
calltoaction Posted February 24 Share Posted February 24 Czutę mam taką, że ją tak osaczył tą miłością, że ona już nie wytrzymała. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted February 24 Share Posted February 24 Mnie najbardziej rozwalały komentarze pod tymi jego cuckoldzkimi zdjęciami z badylami i prezentami dla pańci. Wszystkie tam sikały, jaki to on nie jest cudowny, uczcie się inni od niego itp. No tak, uczcie się, czego nie robić hahahaha. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spokojnie Posted February 24 Share Posted February 24 16 minut temu, HermannBrunner napisał(a): Wszystkie tam sikały, jaki to on nie jest cudowny, uczcie się inni od niego itp. No tak, uczcie się, czego nie robić hahahaha. To jest klasyka 😉 Chcą tego wszystkiego - a później jak dostają, to tak jak napisał @calltoaction - rzygają tym. Mają przewidywalnego oddanego faceta - czyli odwrotność tego czego podświadomie pragną. Gdzie sens i logika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted February 24 Share Posted February 24 36 minut temu, Spokojnie napisał(a): To jest klasyka 😉 Chcą tego wszystkiego - a później jak dostają, to tak jak napisał @calltoaction - rzygają tym. Mają przewidywalnego oddanego faceta - czyli odwrotność tego czego podświadomie pragną. Gdzie sens i logika? Nie ma sensu i nie ma logiki, należy olać ten kwik i robić swoje. Panowie, róbmy to, co uważamy za słuszne dla siebie i otoczenia. Żadnego pierdolamento nad uchem. Bierzmy swoje sprawy w swoje własne ręce i róbmy, jak uważamy, że powinno być. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellman71 Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) W dniu 1.07.2024 o 07:20, Dowódca plutonu napisał(a): Wczoraj podobną dziewczynę widziałem w pewnym barze, która przyjmowała zamówienia jedzenia. Jak ktoś ma ochotę na podryw to mogę na PW dać namiar na to miejsce Moja fryzjerka też kropka w kropkę jak klon. Po prostu taki typ produktu marketingowego w postaci współczesnej kobiety. Edited February 24 by Spellman71 obrazek 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HermannBrunner Posted February 24 Share Posted February 24 Godzinę temu, Spellman71 napisał(a): Moja fryzjerka też kropka w kropkę jak klon. Po prostu taki typ produktu marketingowego w postaci współczesnej kobiety. Teraz fryzura ta sama, sieczka zamiast mózgu też jednakowa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted February 24 Share Posted February 24 4 godziny temu, Szczery Człowiek napisał(a): Niestety, w poniedziałkowy wieczór narzeczona Akopa oświadczyła, że się rozstali i ślub zostanie odwołany. Przyfarcił jakby nie patrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzy_siek Posted February 24 Share Posted February 24 Teraz jest głośna sprawa innego siłacza Larry Wheels gość też sobie no, nie radzi w związkach, mówiąc oględnie Mięśnie i siła fizyczna niekoniecznie muszą korelować z siłą psychiczną i mądrym kierowaniu się w życiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted February 24 Share Posted February 24 Może i se nie radzi ale myślę, że większość jak nie wszyscy tu wylizaliby pizde jego byłej żonie i narzeczonej w sumie też. A on to robił myślę i on też miał berło opracowywane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted February 24 Share Posted February 24 Może chcieli po prostu zwrócić na siebie uwagę mediów i za jakiś czas wrócą do siebie? A wrzucanie informacji o rozstaniu do zdjęcia z psami też jest wymowne Link to comment Share on other sites More sharing options...
facundo Posted February 24 Share Posted February 24 Uniwersum tego Szostaka od zawsze mnie przerażało 😂 Jak widać nic się nie zmienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdważnyZdobywca Posted February 24 Share Posted February 24 To tylko pokazuje, że wynoszenie naszej księżniczki na piedestał, kupowanie (jakże osławione przez panie) kwiatów, kupowanie prezentów, popularność niewiele znaczą bez głębszej znajomości kobiecej psychiki (która w delikatnym przypadku po prostu stwierdzi, żeby odejść od mężczyzny a w mocniejszym, żeby rozjechać go walcem bez skrupułów). Uwielbiać, kochać, ale rozsądnie, z głową, nie zatracając się w tym, kontrolując interakcje - inaczej zdajemy się na fart /niefart). Bycie przesadnym misiem/białorycerzenie, bycie uległym, rozzłości albo spowoduje (po początkowej fazie pseudo motylków w głowie niewiasty) tylko niechęć pań do nas. Uczmy się od Akopa jak NIE postępować z paniami, bo nie każdy musi przeżywać to co on (chłop wygląd może i ma groźny, ale jest człowiekiem a nie psychopatą, ma nadmiar dobrego serca dla pań). Link to comment Share on other sites More sharing options...
calltoaction Posted February 25 Share Posted February 25 20 godzin temu, EmseyXYZY napisał(a): Może i se nie radzi ale myślę, że większość jak nie wszyscy tu wylizaliby pizde jego byłej żonie i narzeczonej w sumie też. A on to robił myślę i on też miał berło opracowywane. No i? Typ ma top laski, bo ma dostęp i inne rzeczy na miejscu. Coś czego nie ma to jaj. Dla mnie to nice guy, który jest pod butem. Myślę, że inne laski, które na neigo teraz polują to wiedzą i on będzie miał ciężko to odkrecić. Druga rzecz one wiedzą, że on jest windą w górę w influ przez zasięgi. Nic nie trzeba robić a on Cię sam promuje bo nie wyrósł z bajek disneya. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taboo Posted February 25 Share Posted February 25 8 godzin temu, calltoaction napisał(a): on jest windą w górę w influ przez zasięgi. Kurna, to może też spróbuję 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmseyXYZY Posted March 16 Share Posted March 16 Coraz więcej jest w necie info, że ta Szostakowa dawała za hajs, zobaczymy czy to się jakoś rozwinie; w sumie ja nawet nie wiem z czego oni są znani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts