Druid Posted April 3 Share Posted April 3 Polecam kanał do przesłuchania, szkoda tylko, że jest tak mało treści. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefi Posted April 4 Share Posted April 4 Sigma ligma, niezły marketing pod cope. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husquarna Posted April 7 Share Posted April 7 Mam wrażenie, że zarówno lektor jak i obrazki to wszystko zostało wygenerowane przez SI, no ale to znak czasów. Ograniczone do montażu, jednak ten bot.. Czynnik ludzki nadal jest według mnie kluczowy w takim przekazie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Prime Posted April 9 Share Posted April 9 (edited) W dniu 7.04.2024 o 14:54, Husquarna napisał(a): Mam wrażenie, że zarówno lektor jak i obrazki to wszystko zostało wygenerowane przez SI, no ale to znak czasów. Ograniczone do montażu, jednak ten bot.. Czynnik ludzki nadal jest według mnie kluczowy w takim przekazie. Też nie jestem pewien. Pancerna mądrość niby troche inny głos ale nie jestem pewien. Od razu można poznać jak mówi "dllaaa" a zdarza się i w paru językach że mówi si ^^ Tak czy siak jak widzę si jakoś mnie odpycha materiał na yt bo mniej wkładu (tak sądzę) jest w tym. Ps: Było to na forum już Edited April 9 by Optimus Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted April 12 Author Share Posted April 12 W dniu 9.04.2024 o 17:03, Optimus Prime napisał(a): Było to na forum już Linka proszę, jest kilka jeszcze innych, ciekawych kanałów o tej tematyce, jak sobie przypomnę, bo słuchałem to wkleję W dniu 7.04.2024 o 14:54, Husquarna napisał(a): no ale to znak czasów. Nie ważne kto, ważne że merytorycznie. W dniu 4.04.2024 o 20:34, nefi napisał(a): pod cope. WTF ? mów po polskiemu bo nie panie maju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted April 20 Author Share Posted April 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted April 21 Author Share Posted April 21 (edited) Kanał Inspirujące historie: Przeciętny człowiek: Marek Skoczylas: Szmexy: - Z mojej perspektywy: Stoicka cnota: Starożytna stoicka mądrość: Edited April 21 by Druid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted September 22 Author Share Posted September 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts