$Szarak$ Posted April 13 Author Share Posted April 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted April 13 Share Posted April 13 Kolejny teatrzyk dla sami wiecie kogo...dla was... 7 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted April 13 Share Posted April 13 Od kilku dni Izrael czyści pola minowe na Wzgórzach Golan Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted April 13 Share Posted April 13 No właśnie miałem wchodzić i pytać… Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted April 13 Share Posted April 13 Może armagiedon na niedzielę to w poniedziałek nie trzeba będzie do roboty iść. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted April 13 Share Posted April 13 (edited) 19 minut temu, mac napisał(a): Może armagiedon na niedzielę to w poniedziałek nie trzeba będzie do roboty iść. A propo i lewacta oraz żydostwa : XD Edited April 13 by bassfreak 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun82 Posted April 13 Share Posted April 13 Zieww i to by było na tyle 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salius Ketman Posted April 13 Share Posted April 13 45 minut temu, Perun82 napisał(a): Zieww i to by było na tyle Może na dzisiaj. izrael nie odpuści. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun82 Posted April 13 Share Posted April 13 15 minut temu, Salius Ketman napisał(a): izrael nie odpuści. A to tak - komentarz tyczył się napinaczy z Teheranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted April 14 Share Posted April 14 3 godziny temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): Wtedy Rosjanie odpalą swoje na Kijów i załatwią temat w jednym ruchu, świat nawet nie piśnie. Chłopie to jest jeden wielki biznes, już Niemcy się dogadali z ruskimi o odbudowę mariupola, wątpię w jakichkolwiek altruizm w polityce tutaj chodzi tylko zyski. Ukraina to jeden wielki syf i korupcja, to jest tylko sztuczny twór po rozpadku ZSRR, jedynym bohaterem narodowym jest zbrodniarz wojenny xD Do tego sankcje sankcjami ale tak naprawdę każdy ma je w dupie, jak dobrze pamiętam to import aut z Niemiec do Kirgistanu czy jakoś tak innego Kazachstanu zwiększył się po sankcjach o 3000 procent, a paliwo i tak lejesz ruskie do baku tylko jeszcze płacisz pośrednikom żeby nie było że od Ruskich kupujesz. Mniej emocji więcej informacji, a to nic tajnego. 3 godziny temu, elogejter napisał(a): Cieszę się że rok temu udało mi się odwiedzić Izrael. *Ziemie okupowane przez żydów Wątpię w jakieś konflikty bo już mało komu to się teraz opłaca, wojna to tylko narzędzie do roszad politycznych, wcale bym się nie dziwił jakby Żydzi trzymali w kieszeni w władców Iranu. Oczywiście prawdy dowiemy się dopiero po fakcie o ile te informacje wypłynął, a że ludzie giną to kogo to obchodzi, debile przez propagandę sami się pchają podobnymi także dziękuję dobranoc chociaż Izraela nienawidzę i odrobinkę mnie ten fakt cieszy że dostają po dupie. Kochać analnie Żymian <3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted April 14 Share Posted April 14 1 godzinę temu, mac napisał(a): Może armagiedon na niedzielę to w poniedziałek nie trzeba będzie do roboty iść. 1.09.39 - nie dla szkoły. @Imiennik czy uważasz, że za walkę z Rosjanami, Ukraińcy udowodnili jednak, że jakaś państwowość mają, zasługują na swój kawałek podłogi? Pytam poważnie. Ps. Tyle wojowali, mordowali dla tej Ukrainy, a teraz niby walczą, inni mówią że walczyć nie będą i ten skorumpowany kołchoz mają w dupie -słowa jednego Ukraińca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imiennik Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) @zuckerfrei Powiem Ci trochę szerzej. Miałem do czynienia z wieloma Ukraińcami i naprawdę nigdy mi nie zaszkodzili, gorzej już Polak mi zaszkodził i to nie jeden, zawsze mi się z nimi spoko rozmawiało. Tak samo wolę ciapatych czy murzynów od Niemców bo Niemcy to są zwykłe busy i do tego mają typowe mordy beciaków. Więc tutaj trzeba rozróżnić, ogólnie cała idea Ukrainy i ten ich burdel polityczny, tam wszystko możesz kupić nawet dyplom czy maturę bo taka jest korupcja i fałszerstwo, do tego banderyzm - to z tym się nie zgadzam i potępiam. Przecież nawet była afera że Ukraińcy zajmowali miejsca na polskich studiach bo mieli kupione matury na 100%, Przecież nawet była afera że Ukraińcy zajmowali miejsca na polskich studiach bo mieli kupione matury na 100%, stypendia te sprawy. To potępiam i dla mnie taka Ukraina to już wspomniałem, burdel i zwykły syf i tacy ludzie nie zasługują żeby mieć swoje państwo bo to zwykła dzicz. Ale nie mam nic do kogoś kto ma ukraińskie pochodzenie i jest w porządku, także ciężko tutaj mi jednoznacznie odpowiedzieć życie nie jest czarno-białe. Prawda jest też taka że ich jedyny bohater narodowy to zbrodniarz, propaganda robi swoje, no też im trochę współczuję bo kobiety to wypuścili a mężczyzn pchają na front, więc w tej obecnej formie chcę państwo powinno zostać wobec mnie zreformowane, w sumie tak jak każde inne bo jeśli tylko znasz miejsce na świecie gdzie jest normalnie moralnie i honorowo to bardzo proszę o informację chętnie się tam przeprowadzę. Edited April 14 by Imiennik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrotycz Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) The Israeli Governments "Doomsday plane" has taken off and is the only plane leaving Israel. Potentially carrying Netanyahu and cabinet. Przecież, z pomocą Boga mieli wygrać. Czyżby im nie pomógł? Ich własny, prywatny Bóg? Edited April 14 by wrotycz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Jan Posted April 14 Share Posted April 14 7 godzin temu, Perun82 napisał(a): A tym "bogiem" jest USA ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted April 14 Share Posted April 14 Przecież Iran zapowiedział, że odpowie za zniszczenie ich konsulatu w Syrii. Dodatkowo uważają sprawę za zamkniętą. Pokazali co potrafią i tyle. Nie śpieszno im do podzielenia losu Iraku. Zwłaszcza, że ich największy sojusznik, czyli Rosja nie ma jak im pomóc. Kilka lat temu była podobna sytuacja. USA zabiło irańskiego generała, w odwecie Iran zniszczył bazę, po czym.obie strony uznały, że są kwita. Świat islamski nie jest jednolity. Serio, ktoś myśli, że Arabia Saudyjska będzie się mścić za odparowanie Teheranu? W sumie to Bibi dostał prezent, bo część ludu mu się buntuje, a teraz wojna wygasza oczekiwania. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted April 14 Share Posted April 14 6 godzin temu, wrotycz napisał(a): Przecież, z pomocą Boga mieli wygrać. Czyżby im nie pomógł? Ich własny, prywatny Bóg? Nie mów hop…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balin Posted April 14 Share Posted April 14 11 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a): Gdzie jest Bartosiak? Wojna miała się zacząć na Pacyfiku …albo na księżycu bo tam jest hel, półwysep helski znaczy się. A tu szaleją bardziej wyrywne chłopaki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted April 14 Share Posted April 14 Bardzo dobra demonstracja siły ze strony Persów. Ruch który balansuje siły w regionie i pokazuje, że syny Dawida nie mogą z każdym bezkarnie pogrywać. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun82 Posted April 14 Share Posted April 14 9 minut temu, Redbad napisał(a): Bardzo dobra demonstracja siły ze strony Persów Trochę się ośmieszyli tym atakiem. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strusprawa1 Posted April 14 Share Posted April 14 Nic wielkiego się nie stało i nic się nie stanie. Izrael ma atomówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted April 14 Share Posted April 14 8 godzin temu, zuckerfrei napisał(a): słowa jednego Ukraińca Od zaczęcia wojny w 22 roku w lutym na szeroką skalę ilu Ukrów nie ma w Państwie 10, 15, 20 milionów ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redbad Posted April 14 Share Posted April 14 16 minut temu, Perun82 napisał(a): Trochę się ośmieszyli tym atakiem. Wszystko w odpowiednich proporcjach, to nie Europa Uniwersalis na cheat kodach. Sygnał poszedł, ważniejszy jest sam przekaz, inicjatywa, informacja "możemy odpowiedzieć i odpowiemy jak zajdzie potrzeba". Iran to nie Polska, że władze bezrefleksyjnie pierdolą głupoty o wgniataniu w ziemię Ruskich. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac Posted April 14 Share Posted April 14 Zaczynam myśleć, a właściwie to już wiem, że wszystkie wielkie wojenki są tylko po to, żeby zbijać ceny aktywów na rynkach światowych, dokupić masowo i szybko sprzedać przed kolejnym cyklem spierdolenia. O nic innego nie chodzi, tylko o robienie mamony na zmienności. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) Ps. Bartosiak z Zychowiczem są tuż przed lub tuż po wydaniu książki o wojnie, więc pewno teraz jeżdżą po burdelach i trwonią pęgę. A żony myślą że to kolejna konferencja. Jak byli w Szczecinie to orgię organizował Jurny Stefan z PO. Potwierdzone info. Edited April 14 by zuckerfrei 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted April 14 Share Posted April 14 2 minuty temu, zuckerfrei napisał(a): Ps. Bartosiak z Zychowiczem są tuż przed lub tuż po wydaniu książki o wojnie, więc pewno teraz jeżdżą po burdelach i trwonią pęgę. Oni pobożni, weź przestać, swoją droga świetnie rozkręcili swoje biznesy, pozazdrościć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts