trzcina Posted May 7, 2024 Share Posted May 7, 2024 Cześć. Witam wszystkich na forum. Pół roku temu miałam bolesne zderzenie z rzeczywistością. Po pół roku lizania ran i siedzenia w piwnicy zaczynam wychodzić. Przebudowuję swoje poglądy i staram się wypracować optymalne podejście w mojej specyficznej sytuacji. Opiszę w innym wątku. Miłego dnia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magos Dominus Posted May 8, 2024 Share Posted May 8, 2024 Cześć 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiroviets Posted May 8, 2024 Share Posted May 8, 2024 Hej! 21 godzin temu, trzcina napisał(a): siedzenia w piwnicy zaczynam wychodzić To półroczny epizod tylko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trzcina Posted May 9, 2024 Author Share Posted May 9, 2024 21 godzin temu, Kiroviets napisał(a): Hej! To półroczny epizod tylko? tak. w październiku runął na łeb na szyję mój światopogląd. fundamenty zburzone doszczętnie, więc zabunkrowałam się, żeby na nowo sobie poustawiać w głowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egregor Zeta Posted May 9, 2024 Share Posted May 9, 2024 8 godzin temu, trzcina napisał(a): w październiku runął na łeb na szyję mój światopogląd Niemożliwe... 8 godzin temu, trzcina napisał(a): fundamenty zburzone doszczętnie Nieprawdopodobne... 8 godzin temu, trzcina napisał(a): więc zabunkrowałam się, żeby na nowo sobie poustawiać w głowie Kobiety tak nie robią bo nie mają takiej potrzeby i możliwości... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bering Posted May 10, 2024 Share Posted May 10, 2024 Cześć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trzcina Posted May 10, 2024 Author Share Posted May 10, 2024 15 godzin temu, Egregor Zeta napisał(a): Niemożliwe... Nieprawdopodobne... Kobiety tak nie robią bo nie mają takiej potrzeby i możliwości... dlatego wspomniałam w pierwszym poście o "specyficznej sytuacji". żyłam przez 5 lat jako facet. czy nie mają takiej potrzeby i możliwości? znam osobiście tylko jedną kobietę, która przechodziła coś podobnego w mniejszym stopniu. nie mam danych, żeby wypowiadać się o skali tego zjawiska, ale z pewnością nie jest to "niemożliwe". mogłabym kiedyś opisać po krótce moją historię, gdyby ktoś był zainteresowany. jednak nie ma w rezerwacie miejsca: "moja historia". dział: "Niedojrzali emocjonalnie faceci - ploty - dupoobrabialnia :)" to chyba najodpowiedniejsze miejsce, chociaż moja historia wiąże się z dojrzałym emocjonalnie facetem :). ograniczę się do miejsc dla mnie dostępnych i wypowiem, kiedy będę miała potrzebę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 Witamy. Na samym początku taka prośba, mianowicie tytuł tematu jak i zdanie zawsze rozpoczynamy wielką literą. Na przyszłość o tym pamiętaj. Poza tym udanego korzystania z forum, zdobywania wiedzy, informacji, dzielenia się z użytkownikami własnymi przemyśleniami, spostrzeżeniami. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trzcina Posted May 11, 2024 Author Share Posted May 11, 2024 6 godzin temu, Iceman84PL napisał(a): Witamy. Na samym początku taka prośba, mianowicie tytuł tematu jak i zdanie zawsze rozpoczynamy wielką literą. Na przyszłość o tym pamiętaj. Poza tym udanego korzystania z forum, zdobywania wiedzy, informacji, dzielenia się z użytkownikami własnymi przemyśleniami, spostrzeżeniami. W porządku. Dzięki za poprawkę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druid Posted May 12, 2024 Share Posted May 12, 2024 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanK Posted May 13, 2024 Share Posted May 13, 2024 Dzień dobry uguem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts