Perun Posted May 11 Share Posted May 11 Czołem szanownej Braci, Poszukuję jakiegoś fajnego czytnika ebooków, obecnie mam inkbooka, z którym były same problemy... Proszę o polecenie jakiegoś bezproblemowego następcy w/w czytnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted May 11 Share Posted May 11 Ja od lat posiadam PocketBook Basic Lux (1 generacja), zero problemów. Teraz w sprzedaży jest 4 i 5 generacja. Podkreślam, że nie ma dotykowego ekranu tylko przyciski, świadomie wybrałem takie rozwiązanie bo bardziej mi podchodzi. Chciałem mieć przyciski zamiast dotyku, podświetlenie i czytanie dużej ilości formatów i to dostałem. Jak ktoś woli dotyk to za jakieś 80 PLN więcej jest PocketBook Verse, praktycznie te same parametry co Basic Lux 4 tyle, że z dotykowym ekranem. Jak jesteś wielbicielem komiksów to mają też wersję z kolorowym ekranem, ale to już cena 2x większa niż Basic. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted May 11 Author Share Posted May 11 Kupiony PocketBook Verse, dzięki za poradę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts