Jump to content

Recommended Posts

Wkrótce takie zadziorne byczki będą miały możliwość dowieść swojej wartości bojowej. Dziwne tylko, że taki patriota ukraiński wciąż jeszcze siedzi w tej złej Polsce, powinien bronić Świętej Ukrainy tam, gdzie jest najbardziej potrzebny.

Tak samo z tymi sukami, które mu dopingują - oj, gorzkie jest życie na wygnaniu. :P

Wszyscy ci, którzy roili sobie wielką miłość chachłacko-polacką, już dawno narobili w gacie, tylko nie chcą się przyznać, i od roku ganiają w obsranych kalesonach. :) Tak, wliczam również naszych trzech muszkieterów.

Ta frustracja rezunów będzie się tylko nasilać - przegrywają wojnę, rozumieją już, że dali się podpuścić Amerykanom, nasrali Putinowi na wycieraczkę, i myśleli, że ten im odpuści. Teraz pół kraju w ruinie, ludność zwiała albo wykrwawia się nad Dnieprem, a kobiety - czyli taki sam zasób, jak mężczyźni, tylko obsadzony w innej roli - układają sobie życie na zachodzie i rozcieńczają ukraińską krew.

Poczekajcie, aż frontowiki wrócą z wojny i zastaną ten cały burdel. Oj, będzie się działo.

Edited by radu
  • Like 7
  • Thanks 1

5 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Saszki czują się w centrum Katowic tak bezkarni, że leją Polaków po mordach za nic. Cieszmy się, radujmy się, hosanna

Eeeee to som bracia! Trochę empatii, oni majo wojnę! Pewnie Polak prowokował!

Слава Uраїні! 

• Haha 3

Teraz, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

tak jest, na kolana i przepraszaj, polski chamie 

Może nie tyle chamie, ale już sługo narodu jak najbardziej! W zasadzie nic się nie stało, to nie pierwszy przypadek w historii świata, że sługa dostał od pana.

• Like 1

Niedługo gieroj będzie mieć możliwość wykazania się i wyładowania swojego gniewu na froncie gdzie mam nadzieje trafi.

Tam zobaczymy jaki jest kozak ze swoimi koleżkami jak natrafi na takich samych kozaków jak on. 

Leszcz narobi w majty aż miło😏

Bodajże od 11 maja rusza na Ukrainie mobilizacja więc jazda ukry na Ukrainę bronić swojego kraju.

Co do samej sytuacji z atakiem na Polaka to tak się kończy pomoc ludom ze wschodu, które tylko ciężką rękę znają i są posłuszni.

Jak widzą słabość odpala się banderowski gen, zobaczcie jak on skacze wokoło i giba się jak małpa by chłopaka dobić jednak jest

to nagrywane, więc się boi.

• Like 6

56 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Nad ludami Azji panować można tylko nahajką. Dobrze wiedzą o tym Rosjanie, dlatego zawsze trzymali ich za mordę, tak jak należy.

Dlatego zachód musi także trzymać Rosję za ryj. :)

• Like 1

Szkoda ze nikt tam nie zareagował jak w Hooligans ( ta scena na końcu co Majora dźgnął rozbitą butelką). Zdarza mi się spotykać tą zarazę czasami w pracy i mając barierę językową,  te ścierwa nie są aż tak pewne siebie...

Szkoda ze nie mam okazji jakoś im utrudnić czegokolwiek. 🤔

Edited by Kiroviets
  • Like 2

Nie wiem jak ta u was w miastach ale u mnie nie ma już wogóle pieszych patroli policji. 

W zasadzie pododzialy prewencji nie patrolują już parków czy miejsc publicznych. 

Taka tendencja od czasu wielkiego kataru. 

Gdzie oni są? Patrolują wszyscy granice z Białorusią? 

Edited by Dowódca plutonu

3 minuty temu, Dowódca plutonu napisał(a):

Nie wiem jak ta u was w miastach ale u mnie nie ma już wogóle pieszych patroli policji. 

W zasadzie pododzialy prewencji nie patrolują już parków czy miejsc publicznych. 

Taka tendencja od czasu wielkiego kataru. 

Gdzie oni są? Patrolują wszyscy granice z Białorusią? 

Rób patrole obywatelskie.

Weź @Obliteraror@Libertyn@zuckerfrei @Strusprawa1 będziesz miał wojowników mocy w drużynie. Coś w stylu patroli szariatu w krajach zachodu.

• Haha 7

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.