Jump to content

Recommended Posts

17 minut temu, radu napisał(a):

Wyjdź na spacer, odetchnij wiosennym powietrzem. ;)

@Optimus Prime, za późno edytowałem. Ale na swoją (i Icemana) obronę - nikt tu jednoznacznie nie wskazał paluchem na Ukraińców. Nasz kolega po prostu szybko się trigeruje. ;)

Aaa tam :D na każdego się znajdzie temat jak na byka czerwona płachta.

Sądzę że spokojnie i ciebie bym odpalił jak petardę w kiblu gdybym trochę poczytał i ocenił co wypisujesz.

Post z przymrużeniem oka 😉

1 minutę temu, Kespert napisał(a):

W innym kraju można by podejrzewać o podpalenia "zielony ład":

qj0yIB6VMp3VlFXVKRAkshWgzuOgs5qC.JPG

Akurat ONR bym się nie czepiał. Przydałoby się w formie takiej jak kiedyś.

Edited by Optimus Prime
  • Like 1

1 godzinę temu, Strusprawa1 napisał(a):

Źli Sowieci byli Ukraińcami. Dobrzy Sowieci byli Rosjanami.

Ukraińcy nawet wyzwolili Auschwitz.

Grzegorz Schetyna w Radiowej Jedynce powiedział, że niemiecki obóz wyzwolili Ukraińcy. - To Pierwszy Front Ukraiński i Ukraińcy wyzwalali. Tam w ten dzień styczniowy byli żołnierze ukraińscy i oni otwierali bramy obozu i oni go wyzwalali - powiedział Grzegorz Schetyna.

Godzinę temu, cst9191 napisał(a):

Ukraińcy nawet wyzwolili Auschwitz.

Grzegorz Schetyna w Radiowej Jedynce powiedział, że niemiecki obóz wyzwolili Ukraińcy. - To Pierwszy Front Ukraiński i Ukraińcy wyzwalali. Tam w ten dzień styczniowy byli żołnierze ukraińscy i oni otwierali bramy obozu i oni go wyzwalali - powiedział Grzegorz Schetyna.

Kiedyś na starym kanale kononowicza był film zatytułowany "Nie ma większego kretyna niż Grzegorz Schetyna." Niestety, usunięty.

Znalazłem na web archive jak kśek wyjaśniał "gabinet cieni" schetyny heh:

https://archive.org/details/KononowiczOrginal/Gabinet+Cieni+Platformy+Obywatelskiej+(+komentarz+polityczny).mp4

• Like 2

9 godzin temu, Strusprawa1 napisał(a):

To Ukraińcy zrobili 9/11.
To Ukraińcy ukrzyżowali Chrystusa.

Hitler był Ukraińcem.

Unabomber był Ukraińcem.

Balcerowicz był Ukraińcem.

Źli Sowieci byli Ukraińcami. Dobrzy Sowieci byli Rosjanami.

To Ukraińcy rozpruwali brzuchy ciężarnych kobiet, by na ich oczach nabić płaczące dziecko na sztachetę a matkę zgwałcić i porąbać siekierami.

Czekaj, zaraz...

• Like 5

1 minutę temu, Marek Kotoński napisał(a):

To Ukraińcy rozpruwali brzuchy ciężarnych kobiet, by na ich oczach nabić płaczące dziecko na sztachetę a matkę zgwałcić i porąbać siekierami.

Czekaj, zaraz...

Miałem to w myślach gdy pisałem to.

Palą się też bez rozgłosu zabytkowe budynki, których nie wolno było rozebrać i i oddać terenu pod patodeweloperkę. Już można😉

Myślę, że jeśli tego jest wysyp, to:

1. Ktoś zarabia na ubezpieczeniach

2. Kancelaria prawna obmyśliła taki algorytm w celu...

3. Trzeba to szybko robić, bo przepisy się zmienią

Raczej nie Ukraińcy, czy Rosjanie.

• Like 1

Myślę, że po prostu te podpalenia były po prostu z przyczyn naturalnych czyli wysoka temperatura bo upały majowe i już mamy powód.

Nie ma absolutnie żądnego związku między tymi tragicznymi zdarzeniami i nie wolno doszukiwać się jakiekolwiek związku ( na przykład frazeologicznego)

między tymi incydentami. Jest to najzwyklejszy w najczystszej postaci przypadek i nic innego.

Przecież to absolutnie normalne, że jak jest ogień na świeżym powietrzu to się pali i dymi.😀

Czego nie można zrobić na przykład pod wodą, bo to fizycznie niemożliwe.

Ja w ogóle dziwię się, że ktoś się dziwi, przecież nie ma w tych zdarzeniach nic dziwnego czy budzącego zdziwienie.

Przecież gotowanie wody w czajniku na herbatę jest dużo bardziej interesujące od tych pożarów.😁

A już podejrzewanie kogoś o sprawstwo to szczyt absurdu i Himalaje śmiechu. 

Przecież to normalne, że jak się pali centrum handlowe to pożar jest jednocześnie w kilku miejscach. 😁

Edited by Legionista
  • Like 1

On 5/13/2024 at 12:41 PM, Iceman84PL said:

A wy jak myślicie prowokacje, celowe działanie czy jednak przypadek?

Od  co najmniej roku, jak nie od dwóch, popularny jest mem o przechowywaniu śmieci w chmurze.

nagrode-cyfryzacji-dostaje-zielona-gora-

Od czasu poprzednich rządów PO, kiedy to ustawa śmieciowa napisana przez posła Tadeusza Arkita spowodowała wejście do Polski firm właśnie z włoch które jak sie potem okazało były powiązane z mafiami.

Jak ktoś nie wie dlaczego z Włoch to poleceń tę książkę:

315b6362f7fb40fc4783f07564af44e474769658

Nawet dziś Mafie śmieciowe działają w Polsce w najlepsze i utylizują swoje odpady w chmurze.

• Like 2

• 3 weeks later...

Nowe ustalenia.

Wg Rzeczpospolitej dało by się uniknąć pożarów w Polsce gdyby działał Pegasus. 

Okazuje się, że teraz nasza władza prosi Czechów i Austriaków o inwigilację Telegrama i ich użytkowników. 

Od 2 lat Pegazus w Polsce nie działa bo poprzednicy za bardzo wykorzystywali go do swoich celów. 

Boże jedyny. Ratuj nas przed nami samymi. 

Edited by Dowódca plutonu

12 minut temu, Strusprawa1 napisał(a):

Sytuacja na granicy białoruskiej to wina Ukrainy. Powinniśmy ich zaatakować, bo nas prowokują i prowokują białoruskie KGB na wysyłanie migrantów do granicy z naszym państwem.

To Sławek w końcu czy Edek? 

:D

Tak mi się skojarzyło 

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.