zuckerfrei Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 W temacie wrzucamy wszytko co dotyczy ww polityka. Beka z Typa też mile widziana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atanda Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 Spotkałem na żywo. Jego interesy i poglądy zupełnie odwrotne od moich. Wysoki poziom retoryki i wypowiedzi. Nie jest to głupi gość. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst9191 Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted May 14, 2024 Author Share Posted May 14, 2024 Ps. Zachęcam innch do zakładania “teczek” innych świń przy korycie. Tak aby nigdy nic nie zginęło. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Przemysław Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 Kołodziejczak chwalił się niegdyś asystowaniem przy lozu śmierci starego Morawieckiego. To mi powiedziało wszystko na temat tego człowieka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumTrarara Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 (edited) 44 minuty temu, Atanda napisał(a): Wysoki poziom retoryki i wypowiedzi. Nie jest to głupi gość. Energiewende (które zostało w końcu Zielonym Ładem), Angela Merkel (wschodnioniemiecka komunistka), KGB, Putin, itd... Wiec tego. 🤡 Edited May 14, 2024 by BumTrarara 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dassler89 Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 (edited) Ja o Kołodziejczaku powiem taką ciekawostkę, która może rzucić światło na to kto finansował jego działalnosc - przynajmniej w początkowym okresie. W Łodzi jest taki lokalny biznesmen nie cieszący się sympatią mieszkańców - Piotr Misztal, m.in. były poseł na sejm V kadencji z Samoobrony. Ów biznesmen kupił działkę w samym centrum Łodzi u zbiegu ulicy Piotrkowskiej z al. Piłsudskiego i postanowił postawić budynek dumnie nazwany golden tower. Działka i ta budowa zasługują na osobny wątek dlatego nie rozwijam. Ale po licznych perypetiach, w 2022 roku, gdy budowa mogła już rozpocząć się, urządzono na tej działce turbokiczowatą imprezę w namiocie gastronomicznym: było wbijanie złotych szpadli, był występ jednego z trubadurów, był Michał Wiśniewski i pajacerka odstawiona przez Rutkowskiego, była akcja gdy przed krojeniem tortu pan Misztal podszedł i w ten tort wsadził palucha, oblizał go i dopiero pozwolił kroić i rozdać gościom. Był też tam, a jakże - Michał Kołodziejczak. Wtedy młody, strajkujący, nazywany czasem drugim Lepperem. Wcześniej, przed opisywanymi wydarzeniami działka ta, która była prywatną własnością a znajdowała się nieopodal Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego, służyła za parking dla ciągników biorących udział w protestach rolników. Link do fot z imprezy - by nie być gołosłownym: https://expressilustrowany.pl/celebryci-na-dzialce-misztala-w-lodzi-na-ktorej-powstanie-golden-tower-kto-z-nich-zamieszka-w-wiezowcu-zdjecia/ar/c1-16302997 Dodam tylko - po kolejnych licznych perypetiach wspomniany golden tower nie powstał do dziś. Nie wiem nawet czy zakończono jakiekolwiek prace ziemne a bajzel w tym miejscu jest niesamowity. Edited May 14, 2024 by Dassler89 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted May 14, 2024 Author Share Posted May 14, 2024 @Dassler89 I o take forum walczyłem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan III Wspaniały Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 @zuckerfrei czym podpadł? Nie kojarzę tej gęby a być może powinienem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuckerfrei Posted May 14, 2024 Author Share Posted May 14, 2024 11 minut temu, Jan III Wspaniały napisał(a): czym podpadł? Zupełnie niczym - pomysł aby tematy zaczynały się od imion i nazwisk polityków chodził mi od dawna. Zrobiłem sobie taki rachunek ich sumień, żaden ne zrobił nic aby ludowi żyło się lepiej - tylko dokręcanie śruby. Ps. Z tym zupełnie niczym to też przesadziłem - przecież to polityk. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lxdead Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 @zuckerfrei Zupełnie niczym - no nie do końca, a czy to i polityk? Polityk jakimś minimalnym sprytem się musi cechować, ten typ to zwykły karierowicz bez jakichkolwiek specjalnych umiejętności. Jeden z wielu Dyzmów sprzedających sprawy, o które tak zaciekle - niegdyś - walczyli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obliteraror Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Sosa Posted May 15, 2024 Share Posted May 15, 2024 Nie ufam temu panu. Kolejna karykatura, pionek, idealnie pasujący do kolejnej rozgrywki i teatrzyku. Aktor słaby, bez charyzmy, bez wyglądu, sprzedałby się za paczkę markowych szlugów, co od razu dostrzegł tusk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts