Jump to content

Chadeusz w Gdańsku

Recommended Posts

Będzie kleił mięso aż będzie furczeć.

Za jakiś czas 3/4 Julek w opisie na apkach będzie miała " Potrzebuję stabilizacji. Nie interesuje mnie ONS i FWB.😉

Edited by Kiroviets
  • Thanks 1
  • Haha 13

24 minuty temu, Kiroviets napisał(a):

😂😂😂

No ba! Chłop jest nawet nie z Ameryki, ale z Hawajów! 😲

Chłop wygląda jak rasowy dzikus barbarzyńca z filmów!

Chłop gra w filmach!

Takie portfolio nad Wisłą oznacza jedno:

IMG-20240515-132825.jpg

• Thanks 1
  • Haha 8

Przecież dla takiego kolesia, który pewnie cały świat widział i poznał masę świetnych ludzi babon z Polski musi wydawać się czymś niezwykle mizernym i niegodnym nawet splunięcia.

• Like 2
  • Haha 9

2 godziny temu, Kiroviets napisał(a):

Za jakiś czas 3/4 Julek w opisie na apkach będzie miała " Potrzebuję stabilizacji. Nie interesuje mnie ONS i FWB.😉

Myślę że zawodnik z takiej ligi jak on ma wyjebane na julki. Najdroższe divy będą grane.

38 minut temu, Mariusz 1984 napisał(a):

Najdroższe divy będą grane.

Ciekawe ile kawalerek ma na wynajem.🤔🤣

Z drugiej strony trochę mnie zastanawia że wszyscy bekę sobie kręcą a nie było postu typu " incele pigularze mają ból d...y, itp".🤔

Edited by Kiroviets

3 godziny temu, Iceman84PL napisał(a):

Z tego co kojarzę ten gość jest gejem

Ma 12 lat starszą kobietę i dzieci z nią, więc chyba nie jest już taki chadeusz, na pewno nie mentalny.

a tak poza tym wdaje się mega fajnym gościem, no i lubi grać na basie. Piwko bym z nim wypił :)

• Like 1
  • Confused 1

42 minuty temu, Taboo napisał(a):

Ma 12 lat starszą kobietę i dzieci z nią, więc chyba nie jest już taki chadeusz, na pewno nie mentalny.

Atrakcyjni mężczyźni wiążą się z brzydszymi kobietami dla spokoju, bo taka w przeciwieństwie do kobiety 10/10 przynajmniej na początku nie zadziera nosa tak wysoko i czci Chada jak bożyszcze. A takie skrajnie atrakcyjne kobiety to nawet atrakcyjnych mężczyzn nie doceniają tylko patrzą jak wykorzystać seksualnie lub finansowo, skoro od kiedy zaczęły dojrzewanie oglądali się za nią wysokiej klasy zawodnicy.

Edited by Salius Ketman

4 godziny temu, mac napisał(a):

Przecież dla takiego kolesia, który pewnie cały świat widział i poznał masę świetnych ludzi babon z Polski musi wydawać się czymś niezwykle mizernym i niegodnym nawet splunięcia.

Porucha od niechcenia, z wielką łaską, aby tubylcze samice nie poczuły się wzgardzone. Wrażliwość kulturowa to podstawa stosunków międzynarodowych. :)

• Like 2

38 minut temu, Salius Ketman napisał(a):

Atrakcyjni mężczyźni wiążą się z brzydszymi kobietami dla spokoju,

To jest Lisa Bonet, laska ktora była kiedyś z Lenym Kravitzem, myślę może mieć na pęczki facetów.

• Like 1

17 minut temu, BumTrarara napisał(a):

Facet przyjeżdża dokręcić jakieś kawałki i kupić jacht?

No, a tu plotki o ruchaniu,.... niczym na jakimś kozaczku. 🤣

Chłopaki mają nadzieję, że chad ich nadzieje 😂

A przynajmniej pofantazjują sobie...

• Haha 2

W dniu 15.05.2024 o 18:51, Taboo napisał(a):

To jest Lisa Bonet, laska ktora była kiedyś z Lenym Kravitzem, myślę może mieć na pęczki facetów.

56 lat i podwójna samotna matka z trójką bombelków, jedno po Lenym, drugie i trzecie z Dżejsonem.

457535.2.jpg

Tych facetów na pęczki to chyba z sanatorium.

• Like 2

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.