Marek Kotoński Posted May 26 Share Posted May 26 Dzień dobry, Kolega mi wysłał ze strony skupionej na mojej skromnej osobie - Karnistrowo. Strona ta, to kontynuacja kilku lat na Wykopie, gdzie Pan Sławomir jako "Kanister" pisał o mnie tak, że prokuratura wszczęła postępowanie karne z urzędu (te kilka lat pisano z komputerów politechniki Częstochowskiej, jak ustaliła policja). Wcześniej był jako - i tu mogę się pomylić, a nie chce mi szukać screenów teraz - slawek_dwa_swiaty na forum wyborczej, gdzie pisałem np. o mojej chorobie z innymi chorymi. Wcześniej jeszcze było samczeruno, ecoego.pl, a na samym początku blog na onecie, gdzie sam do mnie przylazł, żądając ode mnie posłuszeństwa i pisząc jaki to jest twardy. Kilkanaście lat... To dla tych, którzy nie wierzą, że zorganizowany stalking może trwać kilkanaście lat. Jak Państwo wiedzą, przeważnie obrażano moją mamę (gwałt i inne ohydztwa), tatę dużo mniej, ale widzę że i tata dołączył do sfery bluzgów. Jeśli Państwo skojarzą co mówiłem o przeżyciu osobistej tragedii ponad rok temu, oraz czemu zaczęli lżyć mojego ojca, zrozumiecie dlaczego tak robią. O tym wiedział jedynie Pan Sekuła, ponieważ informację o tym dostarczyłem do sądu i się z nią zapoznał. Nikt inny o tym nie wiedział. Od tego czasu kasuję obelżywe komentarze o moim tacie. Wiedzą gdzie uderzyć, żeby bolało. Ponoć odpalił się też na YT "bombowiec krawczyk", znany z naprawdę tworzenia ohydnych materiałów na mój oraz mojej przyjaciółki temat. Demon PKW to ten niski grubasek, który mówił o pakcie z Szatanem i cykał fotki z pustymi butelkami po whisky. Można założyć że pakt się nie powiódł, inaczej butelki byłyby pełne Ma też konto na YT, ja tam nie wejdę, bo nie chcę się denerwować. Skąd nagle taka aktywacja Sławka i jego grupy? Czyżby świadomość że Plusujemy się uda, a my, dotąd wyśmiewani, będziemy być może mieli w przyszłości mocne medium w Internecie? A może coś innego? Tak więc witajcie w mojej codzienności od kilkunastu lat... Pozdrawiam słonecznie Ps. Ten Włosimierz co ma mi rozwalić "ryj", to Pan któremu zrobiłem proces i prawomocnie go wygrałem; został skazany a apelacja podtrzymała wyrok. Niebawem minie dwa lata, gdy nie wykonał wyroku Sądu, czyli między innymi przeproszenia mnie. Niektórzy z Państwa pamiętają go z tej rozprawy, gdzie było nas kilkadziesiąt osób, gdyż grożono mi ostrym narzędziem przy szyi, opluciem itd. Stał pod ścianą z butelką, którą co chwila zaciskał. Był też Sekuła i bardzo aktywna ich przyjaciółka o pseudonimie Osz, walcząca o prawa kobiet, ale oprócz mojej mamy, przyjaciółki i koleżanek (np. Anki i Kasi); to ta co pokazywała publicznie biust 4 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayan Posted May 26 Share Posted May 26 Wymiar sprawiedliwości to jakiś żart, jak to jest możliwe że im się tak chce? Tyle lat...muszą być naprawdę chorymi ludźmi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gambit Posted May 26 Share Posted May 26 Zwyrodnialcy. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman84PL Posted May 26 Share Posted May 26 Pozostaje się nie poddawać, walczyć w sądach o dobre imię, dołączyć do materiałów dowodowych ich obelżywe komentarze, nagrania, powiadomić wymiar sprawiedliwości by zaczął egzekwować należności jakie powinni tobie zapłacić w ramach zadość uczynienia czy publicznie przeprosić. Jak to jest możliwe by jeszcze komornik się nimi nie zajął? Co do samego zachowania to słabi ludzie, którzy tylko głośno szczekają. W internecie są anonimowi, więc mają pole do popisu, natomiast w realu już tacy kozacy nie są😏 Są zawistni, że tobie się coś udało a im nie, typowe dla ludzi zaburzonych, z kompleksami. Pamiętaj, jesteśmy z tobą a oni prędzej czy później zostaną sami, skazani za przestępstwa jakich dokonują, bo pod presją już pewnie na siebie sypią na wzajem tacy to są z nich prawilniacy😆 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViperV10 Posted May 27 Share Posted May 27 Współczuję Maras. Ale Ty już jesteś mocny, jak tyle lat wytrzymałeś. Dasz radę z nimi wygrać. Prawda zawsze, prędzej czy później wyjdzie na jaw. Pamiętaj, że zawsze masz grupę dobrych chłopaków za sobą. Zdrówka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rnext Posted May 27 Share Posted May 27 23 hours ago, Marek Kotoński said: Demon PKW to ten niski grubasek, który mówił o pakcie z Szatanem i cykał fotki z pustymi butelkami po whisky. Można założyć że pakt się nie powiódł, inaczej butelki byłyby pełne A jako przewrotne przeciwieństwo zamiany wody w wino, czy diabeł nie powinien jako mistrz kłamstwa i zwodu zamieniać wina w wodę? Zawsze to cud dla głupiego Bo o numerach z whisk(e)y to nawet w piekle nie słyszeli. Ale zwieść głupiego i słabego człeka to zawsze sukces, nawet niech sobie myśli że dzięki paktowi ma jakieś supermoce (fantazje komiksowe?). Aaaach, żeby jeszcze po wydymaniu przez demona, myślał że to on dymał A tak w ogóle - przecież wiesz kim jesteś, wiesz kim są/byli Twoi rodzice i znasz swoją wartość a nie tylko cenę, wiesz kim i jaka jest Twoja przyjaciółka, a przejmujesz się zdaniem kilku ciężko zaburzonych osób a niewykluczone że i ze wskazaniem do leczenia. Jak chcesz, to @H znajdzie Ci jeszcze paru wariatów (nie cierpi jak tak o jej pacjentach mówię) którzy pod przysięgą poświadczą, że nocami latasz z kosmitami spodkiem i urządzacie sobie orgie na Białorusi, gwałcąc zbiorowo krowy. Dokładnie tyle samo będą warte ich opinie. Chociaż o dziwo jej pacjenci częściej są w bliskim kontakcie z istotami pochodzenia boskiego niż nawet z Napoleonem. Może strzel sobie jakiś wolontariat w "psychiatryku", to też nabierzesz raczej głębokiego współczucia do takich ludzi niż strzałów wkurwu. Bo póki co, mi to wygląda na to, że znaleźli Twój czuły punkt i go ujeżdżają do zarżnięcia na potrzeby manipulacji i wywoływania u Ciebie pożądanych stanów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted May 27 Share Posted May 27 Mnie zastanawia jedno "Po co oni to robią? W jaki sposób Twoja działalność miałaby im szkodzić ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śnieżnobiały Posted May 27 Share Posted May 27 Kto normalny po wyroku sądu, ujawnieniu danych, robi te same przestępstwa? Przecież będą mieli kolejne wyroki i pójdą do więzienia. W ich umysłach musi być jakaś dzika chęć uprzykrzania innym. Mogą się mścić, że im autor dopiekł w internecie i w sądzie. Trzeba ich punktować, w końcu zza krat nie będą pisać. Zauważyłem, że jak tylko ktoś coś robi społecznie, polityk, czy aktywista jak @Marek Kotoński, zawsze znajdą się osoby, które będą obrażać, pisać wyzwiska. Mocni są tylko w sieci. Nie wiem co to za rodzaj zaburzenia, pewnie ktoś znający się opisałby to zjawisko. Trzeba robić swoje, przeciwnicy (często zaburzeni) niestety zawsze będą. Ale to jest mały odsetek ludzi którzy czytają Wodza. Ponad 90% się zgodzi i doceni treści, ale nigdy autor nawet tego się nie dowie. 1% podziękuje, a jakaś minimalna część odbiorców będzie pluć. Także Wodzu, dziękuję za Twoją pracę, głupcy niech szczekają, prowadź dalej karawanę.💪 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser185 Posted May 27 Share Posted May 27 Hmmm czy ta ich strona ma w ogóle jakieś zasięgi? Ja rozumiem, że nie mają prawa tak działać i jest tam oczerniany prawdziwy człowiek, z nazwiska. Tylko czy to w ogóle do kogoś trafia? Bo tak jak patrzę, to mi wygląda na klub patafianów, co nie mają nic do roboty ciekawego i się nawzajem po jajach łaskoczą. Ktokolwiek poza nimi czyta są gównianą stronkę? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteduser185 Posted May 28 Share Posted May 28 Jest szansa na odpowiedź na moje pytanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosze Red Posted May 29 Share Posted May 29 Trafia do wyszukiwarki i pozycjonuje MK i naszą społeczność poprzez te treści. Co zresztą sąd zauważył w jednej ze spraw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysean Posted May 29 Share Posted May 29 (edited) Nie wiem czy jest jakiś sens kopać się z koniem. Fundacje sponsorowane przez soros'a mają za dużo pieniędzy również na takie rzeczy. Psy szczekają a karawana powinna jechać dalej. btw, uwikłanie oponenta w koszty spraw sądowych to jedna z praktyk Edited May 29 by odysean Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts