Jump to content

Ster prawo na burtę

Recommended Posts

Tak to już zwykle bywało, że lewacka propaganda, mimo swojej wielkiej siły marszu przez instytucje, nie wytrzymuje starcia z rzeczywistością. Lewica i fakty to jak kobieta i rzeczywistość - ogień i woda.

Edited by Krugerrand
  • Like 20

4 minuty temu, Redbad napisał(a):

Mówi się powoli również o kryzysie migracyjnym i zmianie polityki, ludzie zaczynają dostrzegać oczywistości?

Od około15 lat ta sama gadka: "Ludzie się budzą..." Do następnych wyborów 😂

• Like 5
  • Haha 1

Pozwolę sobie nieśmiało zauważyć, że w Parlamencie Europejskim zawsze było dużo cyrkowców. Gdzie dużo było teatru, a mało mocy sprawczej. Zdecydowanie mniej niż w klasycznym parlamwncie. Taka ułuda, że lud ma wpływ na politykę. 

Panem et circus.... 

• Like 1
  • Thanks 1

5 minut temu, Perun82 napisał(a):

Więcej kobiet zagłosowało na Konfederację (…)

To w ogóle jest dziwne 😅

Cieszy mnie porażka pisu i to jak im się pali pod dupami. Z drugiej strony z zażenowaniem patrzę na nazwiska takie jak Obajtek, Wąsik i Kamiński na liście nowych europosłów. 
Czekam na moment kiedy ich tego zaczną pozbawiać i sadzać do pierdla, na co podstaw jest więcej niż wystarczająco. Dla mnie to, czy ktoś beknie za pegasusa, defraudację środków z funduszu sprawiedliwości, działanie na szkodę spółek skarbu państwa (orlen) - to jest test jakości państwa, który da mi odpowiedź na pytanie czy Polska pozostanie republiką bananową, czy może jest nadzieja na coś lepszego i grunt pod to, żeby kiedyś wrócić, pracować i inwestować we własnym kraju.

Nazwiska posłów w polskim parlamencie, a także nazwiska gości, których wysyłamy do Parlamentu Europejskiego…Bardzo słabo to świadczy o mentalności Polaków jako ogółu i każe sądzić, że w Polsce jeszcze baaaaardzo długo będzie byle jak. 

Brauna kiedyś bardzo lubiłem słuchać, ale odleciał strasznie i narobi nam wstydu. Ale to i tak mniejszy obciach niż wyżej wspomniani. 

2 minuty temu, Albert Neri napisał(a):

Z drugiej strony z zażenowaniem patrzę na nazwiska takie jak Obajtek, Wąsik i Kamiński na liście nowych europosłów. 

W sumie potraktowaliśmy Ojroparlament jak eurowizję :D

• Haha 4

1 minutę temu, Albert Neri napisał(a):

Nazwiska posłów w polskim parlamencie, a także nazwiska gości, których wysyłamy do Parlamentu Europejskiego…Bardzo słabo to świadczy o mentalności Polaków jako ogółu i każe sądzić, że w Polsce jeszcze baaaaardzo długo będzie byle jak. 

Brauna kiedyś bardzo lubiłem słuchać, ale odleciał strasznie i narobi nam wstydu. Ale to i tak mniejszy obciach niż wyżej wspomniani. 

Ty się chyba urodziłeś wczoraj czy co? Przeciętny Polak nie głosuje na ludzi, a na partie, idąc na wybory skreślają jedynkę pod logiem swojej sekty i bajo. Gdyby było inaczej to nie trafiałyby się takie pokemony jak ten

Cytat

Gräfin von Thun und Hohenstein Róża Maria Barbara

Tyle się cieszę, że nasz Wojownik Światłości, Potężny Krzyżowiec władający druzgoczącą magią będącą w stanie gasić ognie piekielne i rozbijać mroczne sekty wyrusza na Wielką Krucjatę!

Leszek Żebrowski o Grzegorzu Braunie. :: Wykop.pl

Godzinę temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

@Mosze Red zapewni bezpieczeństwo przeciwpożarowe, to pewne. 

Żółta_kaczka (@Maciej44294299) / X

• Like 3
  • Haha 1

1 godzinę temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Grzegorz Braun prawdopodobnie został europosłem. Z Bogiem Panie Grzegorzu, niech Święty Jerzy dopomoże.

Szczęść Boże i nawracać lewacką Brukselę. Tylko Kościół, Szkoła, strzelnica.

• Like 1
  • Haha 1

14 minut temu, lxdead napisał(a):

Ty się chyba urodziłeś wczoraj czy co? Przeciętny Polak nie głosuje na ludzi, a na partie, idąc na wybory skreślają jedynkę pod logiem swojej sekty i bajo. Gdyby było inaczej to nie trafiałyby się takie pokemony jak ten

My point exactly! 

Właśnie o to chodzi. To jest denne, głupie i kosztowne. Dlatego o tym, jak to państwo wygląda, decydują później miernoty i kreatury jak wyżej wspomniani i wielu innych obmierzłych typków. 

5 minut temu, Albert Neri napisał(a):

My point exactly! 

Właśnie o to chodzi. To jest denne, głupie i kosztowne. Dlatego o tym, jak to państwo wygląda, decydują później miernoty i kreatury jak wyżej wspomniani i wielu innych obmierzłych typków. 

Mnie cieszy, że tu akurat Konfa się trochę wyłamuje czego dobrym przykładem jest Sośnierz zgarniający mandat z... ostatniego miejsca na liście, które wyłapał za "karę". Sam oddawałem głos nie na spadochroniarza wystawionego w moim regionie wyborczym przez Memceniarzy, a kandydata z KKP.

Ktoś z PJJ zgarnął w ogóle mandat z 4ki?

• Like 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.