Jump to content

Recommended Posts

Gdybym miał syna to byłbym wniebowziety gdyby on zarezerwał fajny hotel w górach. Ogarnął by transport. I byśmy zrobili kilka dobrych kilometrów po różnych szlakach górskich. 

Weszło by kilka piw w schronisku. Spędzili 2 dni razem w męskim gronie. 

Pogadać o życiu o kobietach, samochodach, pieniądzach i planach na przyszłość. 

Wieczorem w hotelowej dyskotece wyrywalibyśmy jakieś dziewoje na parkiecie. 

Taaak. Taki czas spędzony z synem tylko we dwoje byłby świetnym prezentem dla mnie. 

• Like 2

7 godzin temu, Dowódca plutonu napisał(a):

Gdybym miał syna to byłbym wniebowziety gdyby on zarezerwał fajny hotel w górach. Ogarnął by transport. I byśmy zrobili kilka dobrych kilometrów po różnych szlakach górskich. 

Ja mam i co z tego jak góry czy rowery on woli z kolegami bo z ojcem to nie to samo. 

Mimo, że jak pogadać, wygadać się to tylko ze mną bo rozumiem życie dorosłego nastolatka.

Godzinę temu, Brat Jan napisał(a):

Ja mam i co z tego jak góry czy rowery on woli z kolegami bo z ojcem to nie to samo. 

Mimo, że jak pogadać, wygadać się to tylko ze mną bo rozumiem życie dorosłego nastolatka.

Cierpliwosci. Czas leci dzieci rosną ;)

No, to ja się pochwalę.

Mam syna 23 lata, właśnie kończy studia.

On i jego 2 kolegów, jeden 23 lata, drugi 26 lat zabierają mnie i dwóch pozostałych tatusiów na "ostry" off-road.

3 samochody do jazdy po wertepach, dwa z namiotami na dachu (na ten wyjazd) i 3 pełne dni zabawy. Trochę się boję, bo jak ostatnio widziałem zdjęcia, po jakich wertepach da się przejechać to strach mnie ogarnia.

Nie wiem, czy bym nie wolał butelki dobrego koniaku w zamian za wyprawę, przekonam się jak pojadę, i wrócę cały.

Pozdrawiam,

• Like 2
  • Thanks 2

Wrócisz cały...

Zawsze możesz powiedzieć synowi, że to jednak był stres dla Ciebie i potrzebujesz coś na odstresowanie.

Syn mądry to zrozumie.

Syn Ci się udał.

Edited by Lenno

10 godzin temu, Maliniak napisał(a):

Na odstresowanie się to on mi zawsze kupuje czekoladki z THC, nie lubię palić.

U nas THC jest legalne i sklepy na każdym kroku.

Pozdrawiam,

I tak trzymać!

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.