Jump to content

Recommended Posts

Co prawda młodzieńcza fascynacja futbolem uleciała, ale turnieje jeszcze wzbudzają sentyment. 

Jak ocenianie szanse polskiej repy? Czy tradycyjnie "są jak jaja w czasie stosunku, bo zawsze biorą udział, ale nigdy nie wchodzą" 😂 czy może fartem powtórka z Euro 2016?

• Haha 3

Paradoksalnie uważam, że całkiem fajnie mogą wypaść.

Na wyjście w grupie raczej nie liczyłbym bo grupa zbyt silna.

Ale to właśnie sprawia, że mogą wyjść bez presji i po prostu się tym bawić bez spiny.

A to może sprawić, że przyjemnie będzie się to oglądać.

Umiejętności może zabraknąć, ale najważniejsze by walki i charyzmy nie zabrakło.

Z mojej perspektywy dobrze, że jesteśmy obecni na tych mistrzostwach, zawsze ciekawiej się ogląda.

Szanse oceniam nisko bo stan naszej ligi oraz brak konsekwencji w myśli szkoleniowej nie napawa optymizmem.

Jestem w takim razie malkontentem bo uważam, że zła sytuacja to paradoksalnie szansa na zbudowanie zespołu.

Z Lewym widać imo, że gramy ze ściśniętą dupą a to  w sporcie zazwyczaj nie popłaca.

3 minuty temu, zuckerfrei napisał(a):

Wszytko przez Ankę. Jescze wspomnicie moje słowa.  

Podobno sexy przed wyzwaniami sportowymi nie pomagają 😉 chociaż Mike Tyson przed walkami widział więcej odbytów niż papier toaletowy...

• Haha 1

Lewemu do zawodowego spełnienia brakuje już tylko sukcesu z reprezentacją. Tak jak jeszcze do niedawna Messiemu. No ale Polska to nie Arhentina... Nasza La Furia Laga jest raczej chujem do bicia, no może poza do tym turniejem 2016. Tak więc Robert chyba już odpuścił. Poza tym w życiu prywatnym Anka też coraz śmielej rozgrywa piłkę, zaraz mogą paść niechciane gole 😂

• Like 1

Piłka nożna na wysokim poziomie jest dosyć losowa. Nie jesteśmy na wysokim poziomie. Po kursach bukmacherskich widać wycenę naszej reprezentacji. Poprzednie mecze z Młodową, Wyspami Owczymi były dla nas mordęgą. Nie chodzi o wynik, a nasz poziom gry.

Mam nadzieje, że po Euro nastąpi próba budowy zespołu od nowa. Na innym koncepcie niż Robert, w oparciu o młodsze kadry. Także na EURO sukcesów nam nie wróże. Realnie, to wyciągniemy pewnie max 3 punkty

• Thanks 1

11 minut temu, Atanda napisał(a):

Mam nadzieje, że po Euro nastąpi próba budowy zespołu od nowa.

Najpierw kozioł ofiarny, potem za dużą kasę zagraniczniak a potem ratujmy co się da.

Budowa musi trwać i muszą być po drodze porażki a każda zmiana u nas wygląda jakby była gaszeniem pożaru, zero długofalowej strategii.

Ja to z Wielkopolski jestem.

4 minuty temu, icman napisał(a):

Budowa musi trwać i muszą być po drodze porażki

4 minuty temu, icman napisał(a):

Ja to z Wielkopolski jestem.

Aaa to Lech przyzwyczaił Cię do porażek... 

• Haha 1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.