Jump to content

Stada ciemnoskórych imigrantów zasiłkowych już oficjalnie przerzucane do Polski, państwo z kartonu

Recommended Posts

Niemcy pozbywają się również najbardziej agresywnych czarnych. Od wschodu kolejne grupy przedostają się same. Skakanie po samochodach, noże, maczety i ubogacanie Julek afrykańską odmianą HIV rozpoczęte, w państwie z mokrego kartonu. Uśmiechnięta koalicja i lewactwo w UE dopięły swego. Morawiecki podpisał Tusk przyklepał, a społeczeństwo wielce zaskoczone. 

Czas zacząć się bać w Polsce? Chodzić z nożem/pałką, bo gaz na całe stado może nie wystarczyć? 

Radiowóz niemieckiej policji przekroczył przejście graniczne w Osinowie Dolnym i po polskiej stronie zostawił rodzinę imigrantów z Bliskiego Wschodu – informuje portal chojna24.pl.

https://kresy.pl/wydarzenia/niemiecka-policja-wywiozla-imigrantow-do-polski/

Nagranie-zajscia-zr.-X-970x542.jpg

Migranci przesiadują na przystanku koło Białowieży. "Ludzie boją się wyjść na ulice" https://dorzeczy.pl/kraj/598887/niepokojace-doniesienia-z-bialowiezy-chodzi-o-migrantow.html

f79d81601011a19e7a3ca42560ea.jpeg

• Like 10
  • Thanks 2
  • Haha 2
  • Sad 1

3 godziny temu, Morfeusz napisał(a):

Migranci przesiadują na przystanku koło Białowieży. "Ludzie boją się wyjść na ulice" https://dorzeczy.pl/kraj/598887/niepokojace-doniesienia-z-bialowiezy-chodzi-o-migrantow.html

To tylko pokazuje upadek transportu zbiorowego w Polsce lokalnej. Gdyby przyjechał jakiś autobus to już by ich nie było.

3 godziny temu, Morfeusz napisał(a):

Radiowóz niemieckiej policji przekroczył przejście graniczne w Osinowie Dolnym i po polskiej stronie zostawił rodzinę imigrantów z Bliskiego Wschodu – informuje portal chojna24.pl.

Bo pewnie udowodniono, ze przybyli do Niemiec z Polski. W takim przypadku przepisy są takie, że deportuje się imigrantów do tego kraju UE do którego pierwszego przybyli z poza UE. Gdyby policja złapała imigrantów którzy z tratwy zeszli na ląd we Włoszech to zostali by deportowani do Włoch.

• Like 1

Idą bardzo ciekawe czasy. :)

Wśród julek jak widziałem zaczyna się panika, patrząc na wpisy w internetach. 

Osobiście nie mam najmniejszego zamiaru ryzykować swojego życia i zdrowia, za panie, które jak życie pokazało bojkotowały referendum, pluły na polskich żołnierzy i na straż graniczną. Jest takie powiedzenie zły to ptak co we własne gniazdo sra. 

Jak tak bardzo chciały wolności, to ją mają. Wszak, teraz będą ponosiły konsekwencje swoich wyborów.  

Ogólnie zauważyłem po wpisach, że panowie w mediach społecznościowych wypowiadają się w podobny sposób, co ja napisałem wyżej. Dodając, że za uszkodzenie imigranta, można pójść siedzieć, znając nasze kochane polskie prawo.

Hipotetyczna sytuacja. Idę sobie gdzieś tam w mieście i widzę, że inżynierowie i doktorzy zaczepiają kobietę. Nie robię absolutnie nic. Co najwyżej poszedłbym sobie i zadzwonił na policję. Czy coś takiego wystarczy, żeby nie pójść siedzieć za nie udzielenie pomocy w razie? Bo z tego co się orientuję. To chyba brak jakiejkolwiek reakcji chyba jest karane. 

A Wy co byście zrobili w takiej sytuacji? 

• Like 17
  • Thanks 3

7 minut temu, Vstorm napisał(a):

Czy coś takiego wystarczy, żeby nie pójść siedzieć za nie udzielenie pomocy w razie? 

Wystarczy. Co najwyżej spotkasz się z oburzeniem, że nie pobiegłeś na ratunek i nie zasłoniłeś przed czarną knagą własną dupą. 

• Like 2
  • Haha 3

8 minut temu, Vstorm napisał(a):

Wśród julek jak widziałem zaczyna się panika, patrząc na wpisy w internetach. 

Czyli co jest pisane i ile tego widziałeś? 

A co do brudu to jestem do niego przyzwyczajony a nawet się z nim dogaduje. Mamy podobne zdanie o zachodnich kobietach dużo też z nimi gadałem o Bogu. Nie przepadam za nimi ale co zrobić jak się mieszkało w Niemczech na dzielniach gdzie jest ich większość.

Polki mnie gówno obchodzą. Tyle czasu sabotowały absolutnie każdy porządek od rodziny po głosowanie na lewactwo że absolutnie zasługują na to aby bać się wyjść z domu. Tak samo obchodzi mnie ten kraj po wynikach ostatnich wyborów. Jedyne co zaprząta mi głowę to czy ogarnę na czas wywóz swoich książek z europy przed zawierucha czy nie zdążę i będę musiał je zostawić.

14 minut temu, Vstorm napisał(a):

A Wy co byście zrobili w takiej sytuacji? 

Kroka nad. Będąc wpatrzonemu w telefon. Nic więcej.

• Like 8
  • Sad 1

3 godziny temu, Magos Dominus napisał(a):

Zaraz, zaraz niemiecka policja zostawiła ich na parkingu? 

Gaz. Zranisz takiego nożem to jeszcze pójdziesz siedzieć. 

Ja na przykład wolałbym pójść siedzieć niż żeby to mnie zranił hebanowy książę. Subsaharyjskie ludy to nie Azjaci, którzy od pokoleń czują bata nad głową. . U mnie w mieście jest pełno nepalczykow i chodzą swoimi grupkami, ale nigdy żadnych dymów z nimi nie było. Za to przestępstw związanych z gruzinami i ukraińcami jest od zajebania i strach parkiem przejść w nocy. 

Powiem jak będzie - na początek wrzucą kilku mudzinów żeby rodacy się przyzwyczaili i oswoili, a z czasem wleci na pełnej. 

A tak w ogóle co to za panika? W Warszawie czy tam gdzieś sobie tańczyli z polkami i przyjaźnie to wyglądało. Panie też zadowolone, a serce kobiety jest zawsze nieomylne ❤️

• Like 1
  • Haha 2
  • Confused 1

1 minutę temu, Król Jarosław I napisał(a):

Czyli co jest pisane i ile tego widziałeś? 

Na chwilę obecną kilka takich wpisów. Chciałem wstawić nawet ss, ale wielkości plików są za duże. Ogólnie to w tych wpisach jest panika kobiet i coraz większa niechęć pomocy w razie W. Często zadawane są pytania, czy głosowała w referendum. 

• Like 1

8 minut temu, Król Jarosław I napisał(a):

Niechęć pomocy? Że polka nie zrobi pały mokembe czy polak nie pomoże jak mokembe zrobi sobie pałe polką niekoniecznie za jej przyzwoleniem?

To drugie. 

4 godziny temu, Magos Dominus napisał(a):

Gaz. Zranisz takiego nożem to jeszcze pójdziesz siedzieć. 

Trzeba mieć przy sobie nie jeden a 2 albo 3 przy sobie. Zdecydowanie najlepszy.

22582_Gaz-pieprzowy-Fox-Labs-Mean-Green-

41 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Liberałowie, uśmiechnijcie się, wasze zusy na to idą.

Polecam:

https://www.cda.pl/video/17632005c/vfilm

• Like 2

• Iceman84PL changed the title to Stada ciemnoskórych imigrantów zasiłkowych już oficjalnie przerzucane do Polski, państwo z kartonu
  • Iceman84PL featured and pinned this topic

Imigranci, którzy trafiają teraz do Polski to są ci co nielegalnie przekraczali naszą granicę i przedostali się do Niemiec.

A według tych przepisów paktu imigracyjnego tacy ludzie z nieudokumentowanym pozwoleniem na pobyt w Niemczech

są odsyłani do kraju, z którego przybyli. Z tego co się orientuje już kilka tysięcy nam zwrócili.

W Białymstoku szukają już dla nich lokum jak i w Zielonej Górze.

Nawet w swoim mieście zauważyłem, że się pojawili także Polacy będą musieli się przygotować i przyzwyczaić do widoku

hebanowych i czarnoskórych przybyszy. 

A jeśli chodzi o bezpieczeństwo w kraju gdzie już teraz nie uraczysz na ulicy patrolu policji bo jest mnóstwo braków w 

etatach, gdzie zazwyczaj przyjezdni trzymają się razem i chodzą grupami to jedyne na kogo można liczyć to na samego siebie

lub tworzyć grupy wsparcia wzajemnego oddolnie. 

Ludzie dopiero się przekonają jakie sitwy wybrali do rządzenia, którzy zgotują im tutaj piekiełko.

Imigranci oczywiście będą nietykalni, prawo, instytucje, organy będą za nimi.

Prędzej ukarzą Polaka za obronę własną lub atak, który mu udowodnią nawet jeżeli to on zostanie przez nich zaatakowany.

Kobiety no cóż będą miały to o czym marzyły tylko mogą się niemiło zdziwić kiedy to stroną dominującą będzie egzotyka😏

Chichot tej całej sytuacji będzie taki, że ten "podły patriarchat", o którym tak kobiety trąbią i nie akceptują sam do nich przyjdzie.

I czy tego chcą czy też nie będą musiały to zaakceptować i jeszcze zatęsknią za tym co miały, dostały od rodaków, których tak

niszczyły na każdym kroku.

🤡

• Like 8
  • Thanks 2

Zachod funduje nam burdel . Mozna podejrzewac ze eurokolchoz  zinfiltrowany jest przez chiny/rosje lub to czesc wiekszego planu archontow :) . Tak czy owak mamy przeyebane z biorobotami ktore w 70 % glosuja na tych samych oprawcow .

• Like 8

Długo by gadać, ale jestem zdania, że obecnie jesteśmy najgłupszym narodem w historii świata. Mieliśmy unikalną możliwość obserwowania jak kończy się wpuszczanie  tego do kraju. Mimo wszystko polacy wybrali takie siły jakie wybrały do sejmu i EU. 

A zwracanie "migrantów" w ten sposób to dla mnie patologia nie do przyjęcia. ABW powinno się zainteresować i glebować hitlerowców przywożących do wyjaśnienia przez ambasadora. 

Edited by Spellman71
  • Like 13
  • Thanks 5

9 minut temu, Brat Przemysław napisał(a):

Wez pod uwagę ze pisory zrobiłyby to samo. Śmiem twierdzić że specjalnie oddali wladze żeby Ci zrobili "na legalu" robotę po całości.

Tak, dokładnie mam tego świadomość. To to samo łajno. Strasznie mnie to gryzie w środku, że jak człowiek chce po prostu z kimś porozmawiać. To zaraz rozmówca albo przypisuje Ci platformerstwo, albo pisiorstwo, albo ruską agenturę. Chociaż tymi ruskimi agentami to teraz są wszyscy co biorą cokolwiek pod wątpliwość. 

I że "naród" dał się znów nabrać, gdzie w czasach internetu możemy wrócić do w zasadzie dowolnych archiwalnych wypowiedzi politykierów w oryginale.

• Like 8

Pół roku temu pisałem, że u mnie na podlaskim zadupiu jest ich od zajebania. To już się ciągnie od bardzo, bardzo dawna. Teraz nagle zaczęli reagować i się zastanawiać. Wy kurwy jebane, już jest za późno :) Ja tam się cieszę. Mam nadzieję na początek końca tego jebanego kraju.

• Like 6
  • Thanks 2

Godzinę temu, Spellman71 napisał(a):

Długo by gadać, ale jestem zdania, że obecnie jesteśmy najgłupszym narodem w historii świata.

Grzmię o tym nie od dziś. Na zachodzie się jeszcze mogli nabrać bo byli jako pierwsi nimi zasypywani i w teorii tamci mieli pracować. Ale polactwo ma zamiast mózgu gówno.

• Like 9

5 minut temu, Król Jarosław I napisał(a):

Ale polactwo ma zamiast mózgu gówno.

Najśmieszniejsze będzie, właściwie to się stanie na 100%, że wszystkie imigranty dostaną 800 +, bo zaczną się rozmnażać zaraz na potęgę. Ukraińcy, Gruzini, kolorowi dostaną pieniądze, a ty robaku polaku nawet do lekarza i szpitala nie dasz rady się dostać. A murzyna za miliony utrzymują przy życiu za wszelką cenę gdzieś tam xD Ostatnio czytałem. Ten kraj już się skończył generalnie. Jak ktoś jeszcze płaci podatki, coś robi, się stara to lepiej, żeby przestał, bo to już finisz 😆 Juleczki poza tym mają raj, bo nie muszą już wpadać za granicę po swojego mokebe. Mają egzotykę na miejscu. Piękne czasy.

Edited by mac
  • Like 14
  • Sad 1

Wiecie, że w ramach paktu migracyjnego ma też wejść harmonizacja socjalu?

Żeby powstrzymać ucieczkę migrantów z kraju relokacji do kraju z wyższym socjalem.

Jak myślcie jaki będzie ten UE socjal? Wyższy niż średnie zarobki pracującego Polaka?

Bo, że będzie wypłacany z budżetu lokalnego to wiadomo. ;)

• Like 4

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.