Jump to content

Stada ciemnoskórych imigrantów zasiłkowych już oficjalnie przerzucane przez Niemców do Polski, państwo z kartonu, które naraża społeczeństwo polskie na zagrożenia

Recommended Posts

4 minuty temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Nie kumam tego. Mieszkanie w centrum miasta tanie nie jest. Może mieszkają w 20 w jednym pokoju, cholera wie. 

Teraz jak niedługo dostaną socjal na miarę standardów UE to na czynsz im na spokojnie styknie... .

• Sad 1

7 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Może mieszkają w 20 w jednym pokoju, cholera wie.

Częste w agencjach. Agencja kupuje/wynajmuje mieszkanie dajmy na to 3 pokojowe. W kazdym pokoju masz po 2 łóżka i masz 12 osób gotowych zaiwaniać za dowolną kasę.

51 minut temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

Nie kumam tego. Mieszkanie w centrum miasta tanie nie jest. Może mieszkają w 20 w jednym pokoju, cholera wie. 

U siebie widziałem w gminie kwaterują w centrum kultury, na salach gimnastycznych. Niektórych w namiotach widziałem, na materacach. Oni mają tutaj, jak pączki w maśle. Wszystkie instytucje przy mudżahedinach teraz skaczą. W mojej gówno podlaskiej gminie 20% populacji to już oni. Tak wynikało na tamten rok ze spisu ludności. Ludzie o tym mówili. Nawet na forum pisałem. Dla mieszkańców mojej wiochy to był totalny szok i odlot. A to było praktycznie rok temu. Teraz skala musi być wyjebana w kosmos.

• Like 3

Polacy to tak głupi naród że przechodzi to ludzkie pojęcie.

Zagłosować na własnych katòw...

Brak słów co do durnoty Polaków.

To wszystko wygląda na jakiś długofalowy plan by rozwalić narody, rasę, bezpieczeństwo.

Tylko po co? Komu na tym zależy?

• Like 9

8 minut temu, trop napisał(a):

Tylko po co?

Wymieszaną 'papkę ludnościową' jest łatwiej trzymać w ryzach. Nie ma rodzin, nie ma społeczeństwa. Każdy jest sam. I już władzy nikt nie podskoczy, bo nikt się nie zorganizuje.

Zachód już ogarnęli. Nam robili 'pranie mózgu' i rozcieńczanie przez ostatnie lata. Teraz jesteśmy mentalnie tak samo słabi jak choćby Francja. I jesteśmy 'gotowi' na nachodźców.

Edited by Hubertius
  • Like 4
  • Thanks 1

Pętla się zaciska.

Wprowadzili ustawę o mowie nienawiści (z czasem jako mowę nienawiści będzie można zakwalifikować np. krytykowanie przyjmowania migrantów), do tego mają nieskrępowany podgląd naszych kont bankowych (ustawa pis), a niedługo będą mogli bez skrępowania kontrolować nasze SMSy, czaty i wiadomości email (dyrektywy unijne i ustawa partii która walczyła z inwigilacją pegasusem :) ).

https://wykop.pl/link/7467071/rzad-przeswietli-smartfony-polakow-jest-projekt-ustawy

A niektórzy tutaj śmiali się (@KolegiKolega), że Agenda 2030 to szurski wymysł, że nie będzie powszechnej inwigilacji, że nie zlikwidują gotówki i nie będzie indywidualnego licznika śladu węglowego.

Podobno w średniowieczu panowała ciemnota i głupota. Zawsze jakąś część społeczeństwa stanowili idioci, ale w średniowieczu takiego idiotę szybko weryfikowała natura. Dzisiaj idiotów się ratuje w szpitalach, promuje w TV, a nawet mają oni prawa wyborcze.

• Like 11

21 minut temu, trop napisał(a):

@HubertiusI co przewidujesz dalej? Nie ma ratunku?

We Francji Marin Lepen rośnie w siłę. W Niemczech AFD też ma coraz większe poparcie.

Choć chciałbym, żeby było lepiej to myślę, że 'dobrze to już było'. I to właśnie w Polsce będzie gorzej niż na zachodzie.

Marin Lepen, Georgia Meloni i inni przedstawiciele / przedstawicielki "prawicy" to przysłowiowe słupy. Zauważ, że "Meloni" była po dojściu do władzy przedstawiana jako "faszystka". Czy coś się zmieniło po dojściu jej do władzy? Zawrócili pontony z nachodźcami czy chociaż dali strzały ostrzegawcze z patroli nabrzeżnych, by Ci zawrócili z powrotem? Nie. Jak szli uchodźcy, tak szli dalej.

Marin Lepen na jednym z wieców wyborczych dała też do zrozumeinia, że nie chce obalać Unii. Chce, by to Francja w porównaniu do Niemiec przejęła stery za zieloną transofrmacją (to jej słowa). Jaka to prawica? Tak naprawdę to dalej ta sama anty-społecznie zakamuflowana lewica. Jej plan na 'nachodźców' będzie prosty do rozwiązania tak, by wyjść dobrze medialnie. Wysłać ich do niewdzięcznej Europy Wschodniej... .

Ostatnio jeden z przedstawicieli Unii Europejskiej stwierdził cytując, że "liczba uchodźców przekracza limity do opanowania w Unii Europejskiej". Cytat klucz. Mają już odpowiednią liczbę ciapaków i murzynów, by rozwodnić społeczeństwo, a jednocześnie w takiej ilości, by zarówno trzymać lokalsów i ludność napływową pod batem i jedni i drudzy nie fiknęli. Bo władza nie chce przewagi zarówno lokalsów, bo z czasem im gorzej sytuacja będzie nie do wytrzymania i będą się buntować jak i nachodźców, bo zaczną podpalać wszystko tak jak jest we Francji żądając dalej wysokich sum socjalu. Tak więc chodzi o odpowiednie 'wymieszanie proporcji w zupie' tak, by wszyscy byli jednakowo słabi.

Co do Polski, to teraz nas zachód jak i wschód zacznie odpowiednio 'grillować'. Niemcy, Hiszpania, Francja i Włochy będą nam przysyłali 'najgorszych z najgorszych' w ramach limitów nachodźczych ustawionych nam przez zachód (ktoś może przypomnieć mi, bo nie pamiętam, ale to miało być chyba 30 000 kolorowych co roku). Plus Ci, którzy dostali się przez Białoruś i fundacje Sorosa w ich imieniu składali wnioski o azyl w Polsce (celowo wykorzystując niewiedzę imigrantów, bo Ci chcą iść do Niemiec, a fundacje robią ich w ciula i później Niemcy zwracają ich na granicę polską).

No i jest sytuacja z Ukrainą. Wszystko zależy jak to się tam skończy. Ale jak w ciągu kilku lat nastątpi załamanie obrony ukraińskiej, Rosja "połknie" np. połowę jej terytoriów to mamy jak w banku, że od razu zawita tutaj do kilku milionów uchodźców. Po wojnie także weterani ukraińscy z PTSD.
Mamy przerąbane po całości.... . I jako młody człowiek chce mi się wyć, bo widzę to wszystko i wiem jak to się skończy, ale nic nie mogę z tym zrobić.

Z drugiej strony... potem przypominam sobie, że dla systemu jak i innych jestem tylko trybikiem (a nawet i nie, bo ten można w każdej chwili poświęcić), więc i zaczyna mnie coraz bardziej mało obchodzić los tego państwa / narodu. Zwyczajna zasada "wzajemności" zaczyna mi się udzielać.

Edited by Hubertius
  • Like 5
  • Thanks 2
  • Sad 2

4 godziny temu, Dowódca plutonu napisał(a):

Jak unia narzuci wypłacanie emigrantowi ok 2000 zł msc to będzie dramat.

Nie pomyliła Ci się waluta? ;)

2000 zł to jest ile? 450 EUR?

No to taki migrant sobie w dojczlandzie, Francji czy innych Niderlandach pożyje za taką kwotę.

• Like 1

a leje na to, mam tylko nadzieje, że gdy dojdzie do pierwszych ofiar śmiertelnych to będą to działacze tych proimigranckich organizacji, albo elektorat partii, które to zafundowały

• Like 4

22 godziny temu, Magos Dominus napisał(a):

Zaraz, zaraz niemiecka policja zostawiła ich na parkingu? 

Na to wygląda, podrzucanie na parking pod sklep.

22 godziny temu, Magos Dominus napisał(a):

Gaz. Zranisz takiego nożem to jeszcze pójdziesz siedzieć. 

Myślę, że i składana pałka stalowa teleskopowa. Lepiej czasami dostać wyrok niż zginąć.

• Like 1

23 minuty temu, Hubertius napisał(a):

Co do Polski, to teraz nas zachód jak i wschód zacznie odpowiednio 'grillować'. Niemcy, Hiszpania, Francja i Włochy będą nam przysyłali 'najgorszych z najgorszych' w ramach limitów nachodźczych ustawionych nam przez zachód

https://kresy.pl/wydarzenia/premier-francji-sugeruje-ze-polska-i-kraje-wschodniej-czesci-ue-zostana-obciazone-skutkami-paktu-migracyjnego/

Wypowiedź premiera Francji sprzed trzech tygodni:

„Czy zdaje sobie pan sprawę, że udało nam się skłonić ich [kraje Europy Środkowej i Wschodniej – red.] do podpisania porozumienia, które mówi: albo przyjmiecie imigrantów, jak Francja, Hiszpania czy Włochy, albo będziecie płacić za ochronę granic?” – powiedział Attal, zwracając się do Bardelli.

Zdaniem premiera Francji, obciążenia wynikające z paktu migracyjnego dotkną głównie regionu Europy Wschodniej, a więc również Polskę.

6 minut temu, cst9191 napisał(a):

Wypowiedź premiera Francji sprzed trzech tygodni:

„Czy zdaje sobie pan sprawę, że udało nam się skłonić ich [kraje Europy Środkowej i Wschodniej – red.] do podpisania porozumienia, które mówi: albo przyjmiecie imigrantów, jak Francja, Hiszpania czy Włochy, albo będziecie płacić za ochronę granic?” – powiedział Attal, zwracając się do Bardelli.

Zdaniem premiera Francji, obciążenia wynikające z paktu migracyjnego dotkną głównie regionu Europy Wschodniej, a więc również Polskę.

images?q=tbn:ANd9GcSpaNCcoGYvRzpsLcugiSF

• Like 1

2 godziny temu, Albert Neri napisał(a):

@Morfeusz, doprawy pamiętam Cię jako ogarniętego i rozsądnego gościa. A teraz wrzucasz propagandowe materiały tv republika…. Słabo. 

Trudno nie zauważyć i się nie odnieść, jeżeli pojawiający się ciemni człekokształtni o IQ 60-70, już praktycznie codziennie coś odwalają. 

Szkoda tylko tych chłopaków, którzy będą dźgani w obronie Karyn, które ich tutaj chciały.

Piotrków Trybunalski. Policja obezwładniła mężczyznę. Według osób relacjonujących nagranie, mężczyzną tym był imigrant i wymachiwał nożem na ulicy...

https://x.com/Sluzby_w_akcji/status/1802103754398863706

• Tak niebezpieczne zdarzenie jest karane mandatem 500 złotych?
  • Jak taki imigrant, za kilka dni, zabije nożem kogoś, to ile "mandatu" wtedy dostanie?

Edited by Morfeusz
  • Like 7

1 godzinę temu, mac napisał(a):

U siebie widziałem w gminie kwaterują w centrum kultury, na salach gimnastycznych. Niektórych w namiotach widziałem, na materacach. Oni mają tutaj, jak pączki w maśle. Wszystkie instytucje przy mudżahedinach teraz skaczą. W mojej gówno podlaskiej gminie 20% populacji to już oni. Tak wynikało na tamten rok ze spisu ludności. Ludzie o tym mówili. Nawet na forum pisałem. Dla mieszkańców mojej wiochy to był totalny szok i odlot. A to było praktycznie rok temu. Teraz skala musi być wyjebana w kosmos.

Namioty namiotami..
Co się dopiero zacznie dziać jak wejdzie zima?
Na południu europy to jeszcze sobie pod mostami w namiotach na spokojnie przezimują - w Polszy już nie.

• Like 1

31 minut temu, Morfeusz napisał(a):

Piotrków Trybunalski. Policja obezwładniła mężczyznę. Według osób relacjonujących nagranie, mężczyzną tym był imigrant i wymachiwał nożem na ulicy...

https://x.com/Sluzby_w_akcji/status/1802103754398863706

Sprawdziłem na Google Maps. Piotrków, ulica Juliusza Słowackiego 38. Zaraz przy aptece. 

To jest miasto powiatowe bez żadnych większych zakładów produkcyjnych nie licząc magazynów, gdzie młodzi uciekają do większych (Łódź, Warszawa, Wrocław) i zostają tylko starsi. Więc z pozoru "małe, spokojne miasto". I teraz pytanie główne. Skąd tam się w takim razie wzięły 'agresywne, nachodźcze byczki'?

Edited by Hubertius
  • Like 2

13 minut temu, Hubertius napisał(a):

I teraz pytanie główne. Skąd tam się w takim razie wzięły 'agresywne, nachodźcze byczki'?

Słyszałem również, że mają socjal dostawać taki jak na zachodzie plus mieszkanie, dostęp do opieki zdrowotnej, ty możesz iść na ulicę jak tobie noga w życiu się powinie, oni zapewnione wsparcie, uśmiechnięta Polska.

images?q=tbn:ANd9GcQNBws2zzNIPJ_IbciFm_h

Edited by Druid
  • Like 2
  • Sad 1

3 godziny temu, Albert Neri napisał(a):

Jaki zachód? Polski rząd przecież wizy opierdalał masowo i próbował z tego zrobić nawet samograja z centralą w Łodzi. 

Dla Orlenu przecież całe miasteczko imigrantów budowane było. Całkiem legalnie i z papierami. 

Wrzucanie imigrantów do Polski to biznes białoruski i element wojny hybrydowej prowadzonej przez Rosję i Białoruś. 

To jaki zachód? Czy wyście do reszty powariowali? 

Co ty piertholisz czlowieku ? Nie slyszales ze bedziemy placic kary za nieprzyjmowanie nielegalnych ? Kto zmienil przepisy graniczne w eurokolchozie na ta okazje , rosja a moze bialorus .😂 Oni wszyscy graja do jednej bramki .

• Like 6
  • Thanks 1

2 godziny temu, trop napisał(a):

Polacy to tak głupi naród że przechodzi to ludzkie pojęcie.

Zagłosować na własnych katòw...

Brak słów co do durnoty Polaków.

To wszystko wygląda na jakiś długofalowy plan by rozwalić narody, rasę, bezpieczeństwo.

Tylko po co? Komu na tym zależy?

O planie Kalergi czytałeś?

• Like 2

• Iceman84PL changed the title to Stada ciemnoskórych imigrantów zasiłkowych już oficjalnie przerzucane przez Niemców do Polski, państwo z kartonu, które naraża społeczeństwo polskie na zagrożenia
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.