Jump to content

Stada ciemnoskórych imigrantów zasiłkowych już oficjalnie przerzucane przez Niemców do Polski, państwo z kartonu, które naraża społeczeństwo polskie na zagrożenia

Recommended Posts

9 minut temu, Druid napisał(a):

Ona reprezentuje w tym Kołchozie Polskę ? Wygrała wybory w Polsce ? Z jakiego okręgu jest ?

Nie rozumiem dokad zmierzasz tym tokiem rozumowania . Tutaj nikt nie reprezentuje interesow rdzennych mieszkancow europy . 

• Like 3

12 minut temu, thyr napisał(a):

Tutaj nikt nie reprezentuje interesow rdzennych mieszkancow europy . 

Racja, tylko ci politycy skądś muszą się wywodzić.

36 minut temu, thyr napisał(a):

ona powinna wiedziec .

Ona jest Polskojęzyczna ?

• Like 1

9 minut temu, Druid napisał(a):

Racja, tylko ci politycy skądś muszą się wywodzić.

Jak jesteś panem, władcą absolutnym niewolników, którzy nie są w stanie ci się przeciwstawić w żaden sposób to narodowość, korzenie nie mają żadnego znaczenia. Władza nie bez powodu absolutnie korumpuje. Niektórzy pojebani ludzie, w tym głównie politycy czują się obywatelami świata, elitą. Ich nie obowiązuje typowe rozumowanie, tylko zarządzają zasobami ludzkimi, nawozem zmian, które tylko im służą. W planie wielkiego resetu zostały rozpisane obecne lata na skali niepokojów społecznych. Była jakaś tabela, ale o dziwo nie mogę jej znaleźć. Może ktoś ma to zapisane na dysku. Była taka tabelka o wielkim resecie, planie globalistów punkt po punkcie. Albo z wielkiego resetu albo z fundacji rockefellera, czy gatesa na regularnych spotkaniach. Wszystko się sprawdza. Jak w zegarku.

• Like 4

29 minut temu, mac napisał(a):

Wszystko się sprawdza. Jak w zegarku.

Fajnie jakbyś znalazł i podesłał jakie źródła do analizy.

4 minuty temu, Iceman84PL napisał(a):

Ta co nagrywała mu mieć dobre wymiona,ciekawe jaki kuper ;)

36 minut temu, mac napisał(a):

Albo z wielkiego resetu albo z fundacji rockefellera

Może ta publikacja ?

600.jpg

Skończyło się nasze jako takie bezpieczeństwo. Praca w policji będzie teraz mocno wymagająca i niebezpieczna. Babranie się w tym syfie. U mnie na południu polski nie widzę ich zbyt wiele, chociaż kolega mówił, że w zakładach produkcyjnych pracuje cała masa ciemnoskórych. Przynajmniej pracują. Nieciekawie to wszystko wygląda.

• Like 3

@Leniwiec przecież Orlen w swoich tam inwestycjach gdzieś zatrudnia za 2500 -3500 zł netto zarabiają, poniżej pensji minimalnej. Czytałem gdzieś o tym i stawki widziałem w ogłoszeniach i robią za tyle, gdzie żaden Polak nie wyżyje. Czyli muszą mieć jakiś socjal dodatkowo lub żyją na poziomie totalnego robactwa ludzkiego ciesząc się z tego. Dla nas to totalnie przejebane, ale konsekwencje nadejdą, kiedy janusze biznesu się szczają, o co tutaj chodzi.

• Like 2

https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/bruksela-hojna-dla-migrantów-naszym-kosztem/ar-BB1ok8yY?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=a9fff149ff9c432186127d47bd9a7ec5&ei=60

jednakowej pensji minimalnej w całej EU nie ma, na kasie w lidlu w Polsce nie zarobisz tyle co w Niemczech ale dla nich kasa się znajdzie 

• Like 1

https://niezalezna.pl/polityka/po-socjal-do-polski-wsparcie-ma-byc-rowne-w-calej-unii-nielegalni-imigranci-dostana-wiecej-niz-obywatele/520305

mówił w Telewizji Republika poseł Prawa i Sprawiedliwości Zbigniew Kuźmiuk.

Wskazał, że „jeśli warunki finansowe będą takie same, nie będzie motywacji, by się przemieszczać”.

- Osoba bezrobotna w Polsce będzie otrzymywała takie świadczenie, jakie wynika z prawa – a więc bardzo niskie i przez pół roku – a osoba, która trafi do Polski nielegalnie, będzie otrzymywała dwu-trzykrotnie większe, będzie miała prawo do mieszkania, a czas wsparcia finansowego będzie znacznie dłuższy. Jeśli rząd to zaakceptuje, czeka nas bunt społeczny

- podsumował.

• Like 1

17 godzin temu, Druid napisał(a):

Może ta publikacja ?

Nie, w Tech-u Jana Białka był ten wykres. Plus kilka innych na podobne tematy, wszystko autor opisał na podstawie różnych oficjalnych dokumentów.

1.jpg

Chciałem wrzucić foto ale coś się zwaliło

Edited by brat mniejszy
  • Like 2

11 godzin temu, Roman Ungern von Sternberg napisał(a):

https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/bruksela-hojna-dla-migrantów-naszym-kosztem/ar-BB1ok8yY?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=a9fff149ff9c432186127d47bd9a7ec5&ei=60

jednakowej pensji minimalnej w całej EU nie ma, na kasie w lidlu w Polsce nie zarobisz tyle co w Niemczech ale dla nich kasa się znajdzie 

Miód na moje serce. Pięknie to wszystko idzie, regularnie i konsekwentnie do przodu. Tylko dla mnie trochę jednak za wolno. Już, teraz, natychmiast ludzie w PL powinno doświadczyć tych ubogaceń i innowacji klimatycznych na własnej skórze. Póki co to jednak chocholo taniec, coś tam słyszeli, nie do końca rozumieją, a jeśli nawet to lekceważą, wydaje im się ze ich to nie dotyczy. Najlepsi jednak Ci z opcji "a to nie wejdzie w życie pewnie".

Mądre te kraje Zachodu, równe świadczenia, to nie będzie ucieczek z innych krajów do Berlina. Bo po co jechać za te same pieniądze do miejsca gdzie życie jest droższe? Nawet bym się spodziewał ze w odwrotnym kierunku będą podążać.

Życie w PL już jest trudne, ale calu koszmar dopiero jest w fazie pełnego wdrożenia. Unia Europejska tego dopilnuje a wtedy tylko patrzeć na zdziwionych Rodaków, do których obecnie nic nie dociera. Ja się cieszę że to wszystko jest w jakiś sposób ujawniane, wiemy czego się spodziewać, można ten czas wykorzystać na to jak się pod to ustawiać, jak organizować życie w nowych realiach. U nas to na razie szybki strzał na juz z podwyżkami gazu ale jaki powód takiej podwyżki to nie mam pojęcia.

Tutaj naród nigdy niczego i tak nie zrozumie, bez względu na to co by się stalo. Dlatego trzeba juz tylko grać na siebie i jakoś w tym pływać.

• Like 5

Być może śmiertelna ofiara nachodźców? 

W Warszawie że stawu w Parku Szczęśliwickim wyłowiono wczoraj ciało 30-letniej kobiety. W tym parku pełno jest obcokrajowców, ponieważ obok znajduje się meczet. Codziennie dochodzi tam do zaczepek z ich strony...

Jak się okazało jest to zaginiona 30-letnia Kamila, która zaginęła w czwartek około godziny 16:30, kiedy to wyszła ze swojego miejsca pracy (przedszkola) i szła w kierunku domu przy ulicy Grójeckiej, niestety tam nie dotarła.

eKx92hXX?format=jpg&name=small

https://miejskireporter.pl/nie-zyje-zaginiona-od-dwoch-dni-30-letnia-kamila-to-jej-cialo-wylowiono-dzis-na-ochocie/

GQN-jmOWMAAQKYN?format=jpg&name=small

Edited by Morfeusz
  • Like 1

2 minuty temu, Morfeusz napisał(a):

Być może śmiertelna ofiara nachodźców? 

W Warszawie że stawu w Parku Szczęśliwickim wyłowiono wczoraj ciało 30-letniej kobiety. W tym parku pełno jest obcokrajowców, ponieważ obok znajduje się meczet. Codziennie dochodzi tam do zaczepek z ich strony...

Jak się okazało jest to zaginiona 30-letnia Kamila, która zaginęła w czwartek około godziny 16:30, kiedy to wyszła ze swojego miejsca pracy (przedszkola) i szła w kierunku domu przy ulicy Grójeckiej, niestety tam nie dotarła.

eKx92hXX?format=jpg&name=small

https://miejskireporter.pl/nie-zyje-zaginiona-od-dwoch-dni-30-letnia-kamila-to-jej-cialo-wylowiono-dzis-na-ochocie/

Pytanie jak doszło do śmierci. Ofiara gwałtu? Jak tak, to daleko podejrzanych nie trzeba szukać... .

Edited by Hubertius
  • Like 1

4 godziny temu, Baca1980 napisał(a):

Obserwuje już to kartonowe państwo od kilkudziesięciu lat i teraz zostaje już chyba zatańczyć "Zorbę" :).

Pewnie ze tak tańczyć i się śmiać, bo co innego pozostaje? Dykta i karton zgadza się jak nawet Niemiec radiowozem nam podrzuca migrantów a wiceszef MSWIA się odgraża że to nie będzie tolerowane https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/9528183,incydent-z-migrantami-nie-bedziemy-tolerowac-takich-dzialan.html

Naród musi ponieść na własnej skórze konsekwencje swojej głupoty. Gdzie Sue w Polsce nie obejrze, gdzie nie zajrzę to dom wariatów, dosłownie na każdym kroku cuda i absurdy. Lecimy w przepaść nawet jakbyś chciał krzyczeć ludzie ratujcie ogarnijce się to ci powiedzą żeś głupi I coś sobie uroiłeś, więc nie warto nikogo uświadamiać. 

• Like 6

@Iceman84PL no i dobrze. Niech Panie teraz pokażą, jakie są silne, niezależne, waleczne, najlepsze na świecie, a nie baba wzywa do obrony. Sama się broń kobiecino. Tego chciałaś z innymi babonami to teraz macie. Ja tam lachę wykładam. Nawet, gdybym widział na żywo akcję to bym palcem nie kiwnął.

• Like 9
  • Thanks 2

Codziennie widzę niemieckich emerytòw szukających w śmietnikach puszek. Po 40stu latach pracy skromna emerytura starcza na czynsz i lekarstwa.

W kawiarenkach natomiast brak wolnych krzeseł- wszystko opanowane przez inżynierów bez dyplomu.

Myślicie, że w Polin będzie inaczej?

• Like 6
  • Haha 1
  • Sad 1

Jaki póki co siedzę sobie za granicą, na terenie UE ale szukam już alternatywy poza Europą.

Dopóki nie dojdzie do konkretnej rewolucji to nic dobrego z tego nie będzie. Tutaj już chyba musi polać się krew, żeby doszło do zmian. Społeczeństwo w 70% zabetonowane poglądy. Kanapeczki, fakty TVN i jazda z Kaczyńskim.

W sumie mają co chcieli. Im szybciej, tym będzie ciekawiej. Współczuje tylko tym, co mają plany zostać w Polsce.

• Like 7

38 minut temu, Jan III Wspaniały napisał(a):

Jaki póki co siedzę sobie za granicą, na terenie UE ale szukam już alternatywy poza Europą.

Ja to samo. O czym myślałeś. Mi najbardziej Szwajcaria albo Afryka północna. To pierwsze jak dalej bede robolem to drugie jak mi sie uda utrzymywać z tradingu dłużej 😜

• Like 1

W dniu 15.06.2024 o 18:54, Vstorm napisał(a):

Idą bardzo ciekawe czasy. :)

Wśród julek jak widziałem zaczyna się panika, patrząc na wpisy w internetach. 

Osobiście nie mam najmniejszego zamiaru ryzykować swojego życia i zdrowia, za panie, które jak życie pokazało bojkotowały referendum, pluły na polskich żołnierzy i na straż graniczną. Jest takie powiedzenie zły to ptak co we własne gniazdo sra. 

Jak tak bardzo chciały wolności, to ją mają. Wszak, teraz będą ponosiły konsekwencje swoich wyborów.  

Ogólnie zauważyłem po wpisach, że panowie w mediach społecznościowych wypowiadają się w podobny sposób, co ja napisałem wyżej. Dodając, że za uszkodzenie imigranta, można pójść siedzieć, znając nasze kochane polskie prawo.

Hipotetyczna sytuacja. Idę sobie gdzieś tam w mieście i widzę, że inżynierowie i doktorzy zaczepiają kobietę. Nie robię absolutnie nic. Co najwyżej poszedłbym sobie i zadzwonił na policję. Czy coś takiego wystarczy, żeby nie pójść siedzieć za nie udzielenie pomocy w razie? Bo z tego co się orientuję. To chyba brak jakiejkolwiek reakcji chyba jest karane. 

A Wy co byście zrobili w takiej sytuacji? 

Jeśli byli by to doktorzy to spytałbym o poradę na bolący staw skokowy. Anuż jakiś ortopeda się trafi bez kolejki😁

6 minut temu, Król Jarosław I napisał(a):

Ja to samo. O czym myślałeś. Mi najbardziej Szwajcaria albo Afryka północna. To pierwsze jak dalej bede robolem to drugie jak mi sie uda utrzymywać z tradingu dłużej 😜

Wietnam, Tajlandia, Filipiny, Cypr północny, Gruzja.

Zacząłem niedawno zbierać informacje. Póki co jest mi dobrze gdzie jestem, raczej zostanę ale jak ma się zlecieć jeszcze większe stado inżynierów, że strach będzie nosa wychylić to podziękuje i się wyprowadzam.

• Like 3

• Iceman84PL changed the title to Stada ciemnoskórych imigrantów zasiłkowych już oficjalnie przerzucane przez Niemców do Polski, państwo z kartonu, które naraża społeczeństwo polskie na zagrożenia
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.